![]() |
Mazeret degil, ses kötü, sarki secimleri kötü, görsellik kötü. Nesini dinliycen :D
Gercek sanatcilar modasi gecmeyen, tek sarkilik albüm cikarmayan kisilerdir. Sayilari o kadarda az degil ama tabii eskiye bakarak günümüzde yeni cikanlara sanatci demek dogru olmaz. Soyunup soyunup cikiyorlar ortaya :) Striptizci gibi kliplerle ünlenmeye calisiyorlar ama o ün uzun sürmüyor. Erkekler Türk erkekleri Televizyonun sesini kisip sirf klibi izliyorlarmis :):) |
Ayca - yikiliyo
http://www.youtube.com/watch?v=qzsSA...eature=related buralari yikiliyo benden yikiliyo hergün pesime biyikli takiliyo :)) ben seni sectim tahminin dogru yasla basini hadi degajeme dogru :-)) |
Malesef öyledirler. Bende sinir oluyorum öylelerine ancak piyasa adi üstüne "serbest piyasa" Sat babam sat, neyin varsa sat, satan satana. Alan coook :D Ve bu böyle devam ettikce de böyle gelir böyle gider. Ama bu ayri bir konu!
|
Ayri konuysa acmasaydin gicik :D:p
|
Ayni konun icinde ayri bir bölüm demek istedim yani. Bilirsin ya, seytan ayrintilarda gizlidir. Belki de haklisin biraz da giciklik olsun :D
|
MFÖ - Ali Desidero
Laf lafi aciyor :-)
Na ja zurück zum Thema MFÖ - Ali Desidero http://www.youtube.com/watch?v=bl1I6...eature=related Einfach geil :) arkadaşları ali derler ali oturur bizim kahvede yakmış abayı bir dilbere nefaset bişi fidan boylu bizim ali pişpirik oynar, mfö dinler maç seyreder bizimki ki abayı yakmış kıza bundan haberi yok kızın ama aliiii ali desidero kız cok güzel latif şirin , hem kitap kurdu hem bir ahu venüs mü desem afrodit mi, eli yüzü düzgün bir içim su elbetteki feminist bir kız ,metafiziğe de inanmakta bir kusuru var yalnız kızın biraz entel takılmakta optimis hem de pesimis biraz idealizmi de savunmakta ali desidero aliii ali desidero teoride desen zehir gibi pratik dersen sallamakta bazen ben humanistim diyor bazen rasyonalist oluyor değişik bir psikolojibir felsefe idiotloji---idiot idiot idiotloji bizim ali kahveden aynen kız oradan gelip gecirken gözüne kestirip kafasına takıyor bu benim diyor dokunanı yakarım ne yapmalı ne etmeli bir oyunbazlık bir şeytanlık kıza dalavere mi cevirmeli? bu beraberlik nasıl olacak ikisi de ayrı telden calıyor centilmence mi yaklaşmalı? familyasıyla mı tanışmalı? bir bilene mi danışmalı bu kız sanki bir buzdolabı aliii ali desidero ali kahvede oturup duruyor kızın gecmesini bekliyor hatun kişi görününce köşeden mfö başlıyor aynen kasetten: alii ali desidero matmazel mfö yü duyar duymaz bir an kendinden geciyor ha bayıldı bayılacak derken ali kızın elinden tutuyor ali kız bir klark çekiyor kahvedikiler ınının diyor ınının ınının ınının ınınının ınının ınınııınııın aliii ali desidero kız "pardon" diyor "başım döndü mfö yakar gönlümü" "rica ederim, gelebilir her genc kızın başına, yardım edeyim size istersiniz evinize götüreyim icabında" "ay nasıl oluur" "ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra merci ben giderim tek başıma hahah" "olur mu ne önemi var" diyor oğlan "yürüyelim işte ne çıkar bundan hem sizinle de tanışmışız oluruz hem konuşuruz şurdan burdan" "ne kibar cocuk" diyor kız içinden "hem samimi hem vefalı yani bir imtihan cekeyim şuna diyor, serseri mi yoksa bir dahi mi" "diyor felsefeyi sever misiniz" ali diyor "biz hep dönerciyiz" "luther?" diyor kız ,"machiavelli?" "şampiyon biziz "diyor ali "attığımız gollerden belli".:) aliii ali desidero kız anlıyor ki dünyalar ayrı, ali'ye kibarca bir "bye bye" ali diyor "hay hayyy" gözü parlıyor aniden kızın,"şeytan tüyü var bu hınzırın" ali anlıyor ki doğru yolda "hazırım" diyor buluşmaya kız diyor ki "bu işler narin bugün olmaz ali belki yarıııınn"... ali desidero aliiii ali desidero. |
Grup Vitamin - al askini sok gözüne :)
http://www.youtube.com/watch?v=YYWBy...eature=related canım yanıyor aman ah ölmek üzereyim otopsi raporumu aaal ölmek üzereyim aşk dediğin parayla olmaz bizde sevda cüzdana konmaz aaaah al aşkını sok sok gözüne gözüne görüşmeyelim güzelim üstüme gelme alkollüyüm sonra kötü üzeriiim gönül defterime yetmiyor kalem dırdırınla harap oldu yıkıldı yuvam göZüyle gülmekte bütün elalem al aşkını sok sok gözüne gözüne |
Grup Vitamin - Yok Devenin Nalı
http://www.youtube.com/watch?v=7lX7_...eature=related Her işime karışma Allah aşkına,bırak beni de rahat takılayım Gönlüme göre burnuma karıştırıp,oramı ve buramı rahat kaşıyayım Geç bu ayakları be annem babam,aşk mı diyorsun sen buna Yaptıkların yanına kalmaz intikamım acılı adana Yok devenin nalı (Yok Yok)Bu kadar da olmaz(oha) e sıkıntı bastı Yok devenin nalı (Yok Yok) Bu kadar da olmaz (oha) ee daral geldi Öyle yapma,böyle yapma yok devenin hörgücü Bi de aşık oldum sandın ah gözümün kenarı Haydi git yürü ense traşın görelim Yok daha neler ,yetti artık bu kadar Tokai Hiroşima Zimbabve,Zimbabve,Zimbabve Tokai Hiroşima Zimbabve,Zimbabve,Zimbabve Tokai Hiroşima Zimbabve,Zimbabve,Zimbabve Tokai Hiroşima Zimba Aşık olmuş anam gibi kodum mu otuttururum babam gibi Hep bana dokunuyo lafının bi ucu,yok devenin bale pabucu Sen de sıkıldın,ben de sıkıldım,don lastiği gibi uzatma boşuna Hepsi bizimdi oynama şıkıdım,bandıra bandıra yedim seni doydum tadına Yok devenin nalı (Yok Yok)Pes vallahi(oha) e şişirdin artık Yok devenin nalı (Yok Yok) Tadını kaçırdın (oha) su kaşırdın Öyle yapma,böyle yapma yok devenin hörgücü Bi de aşık oldum sandın ah gözümün kenarı Haydi git yürü ense traşın görelim Yok daha neler ,yetti artık bu kadar Öyle yapma,böyle yapma yok devenin hörgücü Bi de aşık oldum sandın ah gözümün kenarı Haydi git yürü ense traşın görelim Yok daha neler ,yetti artık bu kadar |
Turkish Cowboys - Grup Vitamin
http://www.youtube.com/watch?v=sd5tEwXYytc
atı yoktur binemez üstelik hamburger yemez silahı vardır kullanmaz bu ne biçim kovboy? hayatında yoktur güzel bir dişi, zaten beceremez bu işi bu ne biçim kovboy? gece gündüz demez dolaşır, çöller kuraktır gözlerinden anlaşılır, birazcık salaktır bara gider, içki içmez, böyle de olmaz ki vahşi batıda böyle tipler sağlam kalmaz ki! oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar amerikanlar, eskidi bunlar turkish kovboylar ne olacak acaba bu işlerin sonu kot kumaştan yapılmıştır kovboyun donu erkekseniz birey birey çıkın karşısına yolunu kaybetti, texas yerine gitti mısır çarşısına kurşunla bir doları tam 60 metreden delmekte kovboyun bu gereksiz huyları sülalesinden gelmekte allah kahır bela and hay lanet olsun türklerden de kovboy çıktı, haydi hayırlı olsun oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar amerikanlar, eskidi bunlar turkish kovboylar aaaaah ben yanlız bir kovboyum anaaaaaam evimdeeen uzaktayım anam, garip anaaam oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar amerikanlar, eskidi bunlar turkish kovboylar |
Schnuckiii :-))
Alexander Rybak - Fairytale
Years ago, when I was younger I kinda liked, a girl I knew She was mine, and we were sweethearts That was then, but then it's true. I'm in love, with a fairytale even though it hurts, cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed Every day, we started fighting Every night, we fell in love no one else could make me sadder but no one else could lift me high above I don't know what I was doing when suddenly we fell apart nowadays I cannot find her, but when I do we'll get a brand new start I'm in love, with a fairytale even though it hurts, cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed She's a fairytale, yeah even though it hurts cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME&NR=1 |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:56 Uhr. |