![]() |
@An Alle, die so wie ich auch, lieber die Signaturen* von Timeraiser und T9 nicht ständig sehen oder lesen wollen hier ein Tipp. Schaltet doch einfach diese im Kontrollzentrum unter Einstellungen ändern aus. Dort müsst ihr einfach diese Änderung speichern und fertig. Et Voila, und die Augen danken es euch !!! :D:D:D *Signatur ist das, was bei T9 und Timeraiser unter jedem Beitrag zu lesen ist. Wer dazu noch Fragen hat, der darf sich gerne bei mir melden. Danke. ;) |
Zitat:
Amin Merhameti sinirisiz yüzü güzel ahlaki yüzünden güzel arkada$im benim.. |
Kalbimin dim dimi iyi ki varsin
Zitat:
|
Zitat:
Deli iyiki ben sen tanidim gülmekten birbrilye konu$amayan iki insan ..)))) iyiki varsin..))))))))))))) |
Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
|
hadi kollar havaya haydaaaaaaaaaa
|
Banu sen niye hep Ankaranin Baglarini caliyorsun, aslinda en güzel Ankara oyun havasi fidaydadir. Zeybek oyunlarindan sonra en sevdigim fidaydadir :D
KUBAT- FİDAYDA |
Zitat:
Bu forumda Bir tek sen varsin sahi :D Haa konuya gelince aciklayayim. Gercek müslümanlar gerci anladi: Bilhassa bu günlerde günes gec dogsada, bu yüzden günesten sonra kalkmamiz gerek. Gerci calisanlarda zaten böyle Bir lüksü yok ögleye kadar yatacak kadar. Ister dindar ister inancsiz sabah!! Günesten önce kalkmak faydalidir. Umarim anlamisindir :) |
Zitat:
|
Grüße an die Spree
Zitat:
|
Burda gene cinler, hayaletler ve diger yaratiklar bana musallat olmaya basladilar..
Ama bizim yigitlerin harman oldugu yer, yigitler diyari Cankiri Erdivani'nda, halk diliyyle Eldivan'da bir sözüm var.. Kurt ardindan bin tane bitli uyuz köpek havlamadikca kurt sayilmaz! :D Havlayin durun bakalim, bende kurt olmanin keyfini cikariyim biraz :D |
Hödük
Zitat:
|
Hello everybody ! Wie gehtsleriniz gut mu ? :cool::cool::cool: ![]() |
Bis nachher ihr Hübschen ;) Luftküsschen :p:p:p |
Her an yasanan Bir mucize. Bu gün varsin, belki yarin yoksun. Ne genclik, ne saglik yarina cikacagina garanti.
|
Es ist schon fastzinierend, wie manche dul karı meine scheinbaren OnlineZeiten überwachen und mit Screenshots kommentieren, um selbige wieder zu löschen aus dem Forum.
Ob sie die gleiche Aufmerksamkeit ihren Kindern widmen? Oder wenn sie genauso aufmerksam ihre Religon studierten, wären sie dann bessere Menschen? Oweh, ich ahne schon... Arme vernachlässigte Kinder.... Mama hat wieder Wachdienst im Forum :( |
![]() |
Zitat:
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak Cumhuriyetin muhafizlari, ebedi baskomutan Mustafa Kemal'in askerleri olarak gerekirse sizi de koruyacagiz... |
Zitat:
Seninle seviyeli ve themalarin icerigini objektiv bir sekilde tartismak istiyordum ama bana senin bunlaridan uzak oldugun geliyor. Biraz soluklanirsan, rahatlarsan, kendini de konu farketmeksizin, konuya odaklarsan verimli bir fikir alisverisinde bulunabiliriz. Aksi halde olumu bir yazisma olacagindan süphe ederim. Sen okumustun degil mi? |
Zitat:
Sen Köroglu'nun Bolu Beyine küfür ettigini gördün mü? Ama yaptiklarina dünya sahit! Bilmem anlatabildim mi? |
Zitat:
|
Zitat:
Man muss eine Lüge nur oft genug wiederholen, und sie wird zur Wahrheit demisti Göbbels. Aber auch diese Taktik ist durchschaut. Burda bu ürüne bir pazar bulamazsin! Benim isim de güzel gücüm de güzel, hayatimdan da memnunum. Kiskanma Türkiye'den büyük bir is aldim. Kankalarim, ülkücü Ömer ve cemaatci Mustafa ile bunun serefine ziyafet cekecegiz insallah. :D Ama simdi calismam lazim, hadi sana kolay gelsin |
Zitat:
Hahaha :) Hayir biyik miyik birakmadim, arada bir devrimci sakali birakirim. :D Ama su siralar sinek tirasi oluyorum :D Niye sen biyik biraktin mi? |
![]() |
Zitat:
Ne kadar vergi ödüyorsun bakalim? Burda mi Türkiye'de mi? |
Iskembeden atmak bedava! Dogrusu inanmiyorum. Ama varsayalim ki öyle, yine bana yetisemezsin. Bu kadar basit.
Sana söyle söyleyim cok büyük bir insaat sirketi ile sözlesme imzalayacagiz ve bu hasilatin ön vergisi bile senin ödedigini harclik yapar. Sen beni Hartz san evet Hartz gebirge'de bir Wandern yapmayi düsünüyorum. Ingiltere'de bir Amerikan sirketinin isini aldik, gece gündüz calisiyorum. Ama eger dogruysa söylediklerin, Allah da cok versin derim, gözüm yok evvell Allah. Bizim gözümü de cebimizi de bir ismi de el Malik-i Mülk C.C.'u olan cenab-i Hakk daima verir. Kerbela'da yapilidir odasi Daim Hakk'tan gelir O'nun gidasi Dal boyuna namaz kildi dedesi Su icmeden sehit olan Hüseyin... |
Zitat:
Simdi seni mesut bahtiyar ettim mi? :D |
Ah Kenan, dich kann man auch nicht zufrieden stellen weisst du das? Du bist ja permanent nur auf Streit gebürstet. Huzursuz insan etrafinda huzursuzluk sacar. Kendinle barisik ol, elitär Rhizome ablaminizin da dedigi gibi :D
Keskin zirke küpüne zarar. Was hat mal unser Charlie vor geraumer Zeit gesagt? Ein Tag an dem Du nicht gelächelt hast ist ein verlorerener Tag.. Lach' mal bisschen.. Hayat herseye ragmen, bana ragmen de sana güzel olmasi lazim.. Hayata küsme.. Bir kez olsun cevir yüzün bak su topraga Her gün bir cicek aciyor diyor "merhaba" Bütün geceler mecbur döner sabaha Umudun kaybedip pes etmek olmaz... ;) |
Zitat:
|
..))))))))))
Zitat:
Kollar havada kimi oynatiyorsun Kalbimin dim dimi..)))))))))))))))))))) |
...))))))))))))))))))))
Zitat:
kivraklikta üzerine yok biraz da kol basti yaptirip ziblat.. |
Es gibt viel zu tun, nichts weg und reins ins Vaybee! Damit ich ein bisschen auf Betriebstemperatur komme. :D
|
Die Arbeit macht sich nicht von allein. Sen işten korkma, iş senden korksun derdi büyüklerimiz bize.. Simdi biraz işleri korkutmaya gidiyorum. :D
Hepinizin güzel bir gün gecirmesi dilegiyle. |
Zitat:
|
So genug, Fernsehen, Vaybee und genug wachgeblieben. Morgen ist auch noch ein Tag..
Herkese benden iyi geceler! |
Günaydinlar :)
|
@Salih
Salih, actigin topicler güzel, ama oyunlarin yeri aslinda bir kac basamak asagida olmasi lazim. yani Unterhaltung Fun bölümüne Söyle gözüme caprti da :D |
Günün ilk ışığı vurunca terime
Sıcağın alırım başaklardan Kömürlü ellerim uzanır göçüklerden Dolu dizgin özgürlüğe Kahvemi iciyim, und dann mal loslegen wie die Feuerwehr. Heute wird ein schöner Tag :D |
Heute ist Freitag der 13. und heute vormittag war ich beim Bäcker und habe was eingekauft. Irgendeine Stimme in mir sagte, kaufe noch das und das. Gesagt getan!!
Die Kassierin tippt alles ein und sagt dann:" Das macht 6,66 bitte. So eine Schnapszahl aber auch. Dass hatte ich noch nie gehabt.. Ich schaue sie an und sage ihr:"Heute ist Freitag der 13. Bin ich denn kein Teufelskerl?" Sie und andere Gäste schauen so erstaunt zu mir rüber und ihre Münder hängen runter und konnten ihr erstauen, vielleicht sogar ihre unterbewusste Furcht vor diesem Aberglauben nicht verbergen :D Echt was zu Weihnachten. Dedim ja, heute wird ein guter Tag insa Allah! :D |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:39 Uhr. |