![]() |
lol
sen git analin cezasini ögren
|
wer bist du?
lol
sen git elazigla anals... muhabbettini et |
senin ruhsal tedaviye ihtiyacin var
sen kendini filimde mi zanediyorsun herkes ananym bilmem ne sen üsütmüssün hastaneye daha bir soruma cevap vermedin lafi uzatmayi nekadar seviyorsun
sen islamin ne oldugnu bilmiyorsun kendi kendine burda zaman geciriyorsun hergün birine ters cevap veriyorsun ben senin nasil biri oldugnu yavas yavas anlamaya basladim sen özgürlük diye bagrirsin ama sadece senin icin gecerli bu özgürlük sen nasil yasiyorsan öbürlerininde öyle yasamasini istiyorsun cücük bak herkez kendi karar verir nasil yasiyacagni ben daha kimseye zarar vermemisim istedigmle konusurum istemedigmlede konusmam benim icin özgürlükte bu unutmadin umarim benim soruma dahada cevap vermedin nasil biri oldugnu kendin bile bilmiyormusun yoksa ? |
Hadi oradan senin yaptiginda düpedüz ...
HAKARET. Allah hakaret edenleri severmi? Sevmez o zaman sende bana hakaret etme.
Sen bana din dersi vermeye kalkma özgürlügü karinin kicini göstermesinde arayanlardan din dersi alacak kadar seviyem düsük degil! |
bebek
nasilsin bebek aglama aglama biraz utan
|
sen sapik sin
ben türkiye düsmani asla degilim ve hic demedim
munafikliktir senin bu yaptigin munafik kafirde daha kötüdür laflari orandan burandan uyduruyorsun millete hakaret ediyorsun |
hast du dir meinen text durchgelesen?
bevor du irgend einen schwachsinn von dir gibst, solltest du lieber mal lesen was die user schreiben.
der einzige der sich krank nennen darf das bist du.in meinem beitrag ist nix faschistisches. ich habe nur darum gebeten ein wenig nachzudenken ! |
Seriat"in anlami ne biliyormusun?
Güzel Kardesim.
Seriat"in anlamini yanlis biliyorsun. Bunu ama suc olarak göremeyiz, cünkü bir cok kisi seriat"in esas anlamini bilmiyor. Seriat, Allah"in (c.c.) müslümanlara gönderdigi kurallarm degildir! Seriat sadece zamaninda Arap müslümanlarin kendi kurallaridir! Tabiki bazi bölümleri Islam dininden kaynaklaniyor! |
türban almanyada yasaklansin !!!
almanya gibi modern bir ülkede sakalli yobazlarla onlarin kadinlari türbanli kizlari ve ikiyüzlülükden biktik..
bakin fransa türbani yasakladi.oooh ne güzel oldu..bu örümcek beyinliler aglarini hertaraf atiyor kücük yastan insanlari kandiriyorlar.. fransada müslüman cocukalarin cok gittgi okullarda universitelerde türban üzerine anket yapmislar.. 12-18 yasindaki cocuklara türban diyince akliniza ne geliyor diye sorulmus.... cocuklarin verdigi cevab su % 42 islam 11 eylül ve afganistan % 28 arab ve kadinlarin sömürülmesi tasla öldürmek % 17 cami ve kadin özgürlügü--(cuvalin icinde özgür kadin ilginc!!!! ) % 13 Analsex ..tja 13 prozent neyin ne oldugunu cok iyi anlamis gibime geliyor.. eminim bu almanyada daha yüksektir.. evet müslüman bacilar basörtüyü takip anala devam !!! |
selam
aslinda ben bu foruma bildiklerimi size ögretmek ve bilmediklerimide sizden ögrenmek mahsatiyla geldim
ama sonucda gördümki burda kavga ve öfkeden baska birsey yok herkez birbirne hakaret halbuki hakaret seytanin büyük bir silahidir bizi birbirimize düsürüp düsman etti bende katildim bu kötü kavgaya kontrolümü kaybetim ve arkadaslara olmadik verilmiyecek cevaplar verdim sanki her konu üzerine cok bilgim varmis gibi pismanim ve hepinizden özürdiliyorum kalbinizi kirdiysam aff edin hepiniz selametle kalin adanali |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:18 Uhr. |