![]() |
artik kendin yürü. allah sana ayak
vermis, yürümek icin.
beyin vermis, düsünmek icin. ben hep mi sana yardim edecem. buraya kadar! (zaten 2. güzel yazini yukarda okudum : ve insallah devam eder diye düsündüm.... ama cok cirkin laflarin da var, onlar da gercek... tabii ki, allahtan ümit kesilmez. basarilar sana. insallah kandirilmazsin!) |
baskalarina hakaret etmek cocukluktur
sana yakistiramiyorum. kendine ihanet ediyorsun, farkinda degilsin.
KENDINE DEGER VER BEEE!! OKADAR HAYSIYETSIZ MI GÖRÜYORSUN KENDINI? HAKARET ETMEDEN DÜSÜNCELERINI IFADE ET, daha inandirici olursun. Basarilar. |
Bana ne degil iste Burasi sahipsiz degil
Burda anayasaya aykiri ve antidemokratik kavramalara basvuruyorsun. Nicht auf dem Boden des Grundgesetzes!!
Bunlar hukuki kavramlardir. RECHTSTAATPRINZIP. Karsi cikiyorsan buyrun konus. Seni ne tutuyor??? Anlamissindir, almanca biliyorsan tabii. Demokrasiyi kavramamissin. Belli. Baska düsünenleri ve baska inananlari tahammül etmek zorundasin. Edemiyorsan, demek ki demokrasiyle problemin var. Ama söz senin: Konus bakalim, daha ne cikacak agzindan. Seni dogru anlayalim. |
dachte schon für die amis hehe o.T.
ohne Text
|
auf jedenfall..
hehehe
|
senin seviyene düsmeyecegimi biliyorsun
ohne Text
|
?
hadi ordan pislik tahret almasini ören ondan sonra konus sen zabaninin ne oldugnu biliyormusun edepsiz gelmis bana burda islami anlatiyor bilgin olmadigni burda her bilgisi olan biliyor soytari sen git senin gibi serefsizlerle dalga gec
tabi hesap günü isine gelmedigi icin seni sikti müsrik seni |
hahaha
ben allahin kanunun dan baska kanunu tutmam ve uygulamam eger seni rahatsiz ediyorsa orasi senin problemin ve sinin gibilerin
|
sen kafayi yemisin
bak biz hic bir zaman bebek veya bir insani öldürmeyiz ama bize allah emrederse orasi baska kanimin son damlasina kadar allaha hizmet ederim
tabiki allah böyle birsey emretmedigi icin ve sucsuz bir insani öldürmeyi yasakladigi icin hic bir zaman ellimi birini öldürmek icin kaldirmam hatta o beni öldürmek istesede ona el kaldirmam senin ama islamdan haberin oldaigi icin bunlari bilmezsin durduk yere öldürmenin ceza ömür boyu cehennemdir sen gelmisin milletin ne yapdigni anlatiyorsun kiz bak müslümanlik laf ile olmaz ben müslümanim deyip arkasindan bir sucsuz can al sonra müslümanim de veya ben müslümanim deyip aksamlari icki masasindan kalmaz sonra ben müslümanim de böyle bir insan müslüman degildir senin burda anlatigin müslümanlar degil senin cecen milletin öldürdü cocuklari eger birisi senin cocugnu öldürürse sen onun cocugnu öldüremesin islamda yasak sadece o öldüreni öldürmeye hakkin var baskasini degil ögrende gel cahil |
o zaman
git yolun acik olsun dikkat et de düsme merdivenleri cikarken güle güle istersen hergün git belki mezardan cikar sana yardimeder cehennemin yolunu gösterir ama sen cehennemin yolunu bulmussun
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:18 Uhr. |