Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

coach01 09.09.2004 23:04

Kim seviniyor sen kafayimi yedin o.T.

ohne Text

coach01 09.09.2004 23:08

Wohl auf Anti Coach Tour jetzt

Cocukmusun sen ?

xxadanalixx 09.09.2004 23:45

coach01

coach01 kardes bak baya bilgilisi ve ne söyledigini biliyorsun birak o edepsizi (xxz1) o takmis islama onun düsmanligi nereye kadar sonunda oda boynundan tutulacak ve hesap verecek ozaman istedigi kadar özgürlük diye bagrsin bakim bir faydasi olacakmi ona
bunun gibi insanlara bir sey anlatmayacaksin anlatirsan seni düsman edinirler

xxadanalixx 09.09.2004 23:58

sana ne

bak anayasa demiyorki herkezle samimi ol diye istedignle ol istemedignle olma demiyorki herkezi dinle onun icin bende allaha inanmayanla samimi olmuyorum ve onu dinlemiyorum ona bir zarar da vermiyorum sadece yardimim o insana dokunmaz ben mecburmiyim herkeze saygili olmaya bu simdi anayasa da yasakmi eger yasaksa söyle
öylese bile kabul etmiyorum ne yapacan istedigim yerdede yasarim sana ne eger hosuna gitmiyorsa sen cek git elinden tutan yok gülegüle

xxadanalixx 10.09.2004 00:00

bende

anlastigmiza hakiketen bak cok memnun oldum sagolasin

coach01 10.09.2004 00:03

öyle ...

Anlamadigim gitti be adanali kardes. Adama arkadasim diyoruz suclu cikiyoruz. Isine gelmeyince ne kadar degisebiliyor insanlar. Tabiiki onun faturasini ben kesmiyecegim. Öbür dünyada onun hesabini yeterince verecek böyleleri. Ama yinede insani sasirtiyor. Yazilarina bakarsan ikide bir 90 derece dönüyor. Özgürlük Özgürlük diye inliyor ama özgürlügü sadece tek tarafli düsünüyor. Af edersin sadece Kadinlarin mini giyebilmesini özgürlük olarak görüyor. Imtihan dünyasinda buludugumuzun farkinda bile degil. Nefsi duygular icine bürünenleri zaten zor ikna edeblilirsin. Ne diyelim? Allah herkesi öbür dünyada gülenlerden eylesin.

Selamlar
Coach

takiyettin 10.09.2004 01:58

Anaaaaaaaaa Turbanlilardami sevisiyordu

En ic gidiklayici ic camasirlarini turbanli kadinlar oldugunu göz önünde bulundurursak,onlari Marifetnema deki kurallara uydugunu hic sanmiyorum...!
Hem Sevismenin kanunu kuralimi olurmus ?
Canin cektigi zaman sevisirsin , tabiki sevisecek bir varsa yakinlarinda ..Yoksa allahin verdigi diger nimetlerle yetinmek zorunda kalacaksin..!:)

nebene 10.09.2004 11:59

ElCevap

Eğer türban takmak yobazlıksa dinin gereklerini yerine getirmekse, kişilerin haklarına laf atmak dini yaşayışlarına karışmak ise en adi bir tavırdır..

Ayrıca soyunmak çağdaşlıksa Hayvanlar sizden daha MEDENİ. Hiç boşuna uğraşmayın onlar gibi omayı çünkü onlar sizin Medeniyetinizin çok daha ilerisindeler. Hiç değilse Onlar Hayvanlıklarını Yapıyorlar.. Sen ve senin gibilerin N olduğuda Meçgul..

Üstad Güzel Smylemiş: Medeniyet dediğin Tek Dişi kalmış Canavar.

Evet üstadın bahsettiği medeniyet bu, yoksa teknolojiden bilimden geri kalmak değil, insanların dinsizleşmesi hayvanlar gibi yaşamadır.

lazossi 10.09.2004 13:14

genau so wie du aussiehst..

hab ich dich mir vorgestellt..

eine billige kommerzielle puppe die man in jedem supermarkt kriegen kann :)

fang doch endlich mal an etwas für deinen verstand zu tun und nicht für deine bräune für die du sicherlich mehr geld im monat ausgegeben hast wie 10 familien in nigeria in einem jahr verdienen..
das ist beschämend zu lesen was du hier alles produzierst..

die türken haben es eh schon schwer genug sich mit den deutschen auseinanderzusetzen aber noch schlimmer ist es seine meinung und seine kultur gegenüber gleichgesinnte zu verteidigen.

das ist nur traurig..echt nur traurig..
dachte wir wären hier als ganzes als ein volk hier um sich gegenseitig zu unterstützen stattdessen kommen solche wie du und machen sich und ihre kultur und ihre religion noch mehr nieder..

yazik ya yazik..

..

abizettin 10.09.2004 14:56

Tek1! bacim nerdesin????

yaw millet bu kiz cecen militan-teröristlerin okulda cocuklari rehin alma olayina katilmis olmasin??
hayattaysan ses ver tek1! :-)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:56 Uhr.