![]() |
|
|
benimde acilen bir kac milyolcuklara ihtiyacim var! benim sesimide duyun lüütttfffen! :D
|
Zitat:
|
ben türk devletine seslendim.mübarek onlarda beni duymuyoooorrrrlaarrrrr! ;)
kendime özel bir ada almayi düsünüyorum.ne dersin? sence iyi bir yatirim olur mu? :) |
Zitat:
türkiye'de her fakire ev, erzak ve kömür veriliyor. bagli oldugun muhtarliga git ve basvurunu yap. artik evsiz olup sokakta yasayan, ac kalan, üsüyen ve hasta olup tedavi olamayan insanimiz yok. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
Zitat:
dipnot: su kredi kartlarini ne zaman ortaliktan kaldirmayi düsünüyorlar? insanlarimiz kredi kartlarini ödeyemedikleri zaman felekleri sasiyor. bankacilari ne zaman hapise aticaklar? ;) |
Zitat:
ya calisip kazanacaksin yada böyle kalacaksin ;) dipnot: kredi kartlarin devletle hicbir ilgisi olmadigini hatirlatayim. bu kartlari bankalar verir ve ödeme kabiliyeti olan insanlara verirler. uzaktan böyle tespitlerde bulunmak cok kolay, ben sahada olan biri olarak sunu söyliyeyim. insanlarin hicte felegi sasirmis gibi degil. türkiye'de almanyadan fazla iphone ve ipad dolasiyor ;) insanlar artik sifir arabalarla dolasiyor. evlerinde flat tv ekranlari. türk halki lüks ile tanisti. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
Zitat:
tabi canim,bankacilar devlet adamlarin can ciger dostlari degillermiydi? was sagte eins der große caesar; "gebt dem volk brot und wasser.." den rest der geschichte kennen wir ja alle ;) |
Zitat:
2. bankacilar eskiden devletimizin can dostlariydi. 2002 100 katrilyon üzeri para calmalarinda yardimci olmustur. ama 10 yildir bankacilar istedigi gibi at kosturtamiyor. bddk reformlari sonrasi bankalara siki denetim basladi. 3. önce bilgi edinin ve egitim görün yoksa böyle cakarsiniz ;) |
Zitat:
5.biz sarkilar dinlemeye devam edelim ;) http://www.youtube.com/watch?v=7e7jMq0OkOc |
Zitat:
|
Zitat:
|
|
|
Historia de un Amor & French Amor
|
|
|
Zitat:
|
Zitat:
oder flieg nach thailand und lass dich massieren, vielleicht kommst du auf andere gedanken und gefühle. |
in thailand sollen sehr schöne freilebende papagein leben.ist das wahr? :)
|
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Cafe Anatolia & Belalim..
|
aha...
Zitat:
|
transen