![]() |
o.T.
Sen cok küstah birisin. Yobaz nedir? Yobaz senin gibi insanlarin inanclarina saygi duymayan küstahlardir. Iste böylece sen yobazlarin yobazisin. Islamdan nasiplendirmemekle Allah cc. seni bu dünyada zaten yeteri kadar cezalandirmis. Öbür dünyayi hic düsünemiyorum.
Hadis kitaplarindan örnek veriyorsun.. ama bilmiyorsunki ne kadar senin gibiler tarafindan kitaplarda uydurulmus hadisler var. Bilmedigin seyler üzeri konusup yobazlik yapma. Insanlarin serefine onuruna dil uzatma. Bilki bu yazilarinla insanlari kendine güldürüyorsun. Ha birde sisko türbanlilar yazmissin. Resme bakilirsa sende ciplak gezmene ragmen pek zayif sayilmazsin. |
OHANDAA :) o.T.
ohne Text
|
berechtigte frage
vallah, nedense cogunlukla bu aptal cariklilar sava$ yapiyo. Man die penner solln sich erstmal zivilisiern. Ama nerdee, ne cikarsa, bunlardan cikiyo :)))))))))))
alle macht der mo by firlamaaa |
anlamamakta israr edenlerdensin
sen kendin diyorsun, basörtüsü konusunda kadinlara baski yapiliyor. dini mi kültürel mi alakader etmez. baski yapilmaya ne zaman karsi cikacaksin?
arkadas markadasin degilim. ne zaman arkadas olduk? burda fasist düsünceleri savunanlari belki 30 kez destekledin: yazilarin ortada senin. herkez okuyabilir. BIR tane güzel yazin oldu. Ve seni ciddiye almaya basladim. bukadar. O yaziyi da ben baski yapmasydim belki hic yazmayacaktin. yok efendim kapali gezmek özgürlük degilmi diye soruyorusun. Kendine sor ozaman. Kendlinle tartis. Okumayi bilmiyormusun? Gözlerine güvenmiyormusun? Burda sacmalamak mi senin görevin? Ayni seyi yüz defa mi tekrarlamak lazim senin anlaman icin? Senin beyninde laiklik problemi var. Ben devlet ve din ayirimindan yanayim Sen degilsin. Bütün problem bu. O zaman git Lahananin yanina: Ne isin var düsünen insanlarin arasinda? |
kara dul olayi cok ilginc
yeni arastirmalara göre kara dullari kandirmak bu yöntemlerle gerceklestiriliyor: aci gören ailelere, yani kocasini, kardesini kaybeden eslere dinciler gidip yardim etmek istediklerini söylüyorlar. bir süre gercekten yardimda bulunuyorlar (her anlamda). sonra devamli düsmandan, kinden, öcünü alinmasindan bahsediyorlar. kadinlara esrar veriliyor. aldatiliyorlar. tecavüz ediliyorlar, taa ki
hic birseyleri kalmayana kadar: Sonra emirler geliyor. Bombalar sariliyor. Ve uzaktan bombalar kadinlarla havaya ucuruluyor. |
hakaret etmeden konusamiyormusun? o.T.
ohne Text
|
ulannnnn
it köpek seni
senin gibileride göt den verir hakliyim dimi hadi hadi ben biliyorum sen arka kapidan veriyorsun |
yokya??
burda dine herkez saygili. sadece ve sadece
fundamentalistlere ve irticayi savunlara karsi mücadele veriliyor. hic kimseyi aldatma. yok efendim köktendinci yokmus. burya masal anlatmaya mi geldin? |
su an kin kusanlar kendilerini
islamci sananlardir.
onlar sucsuz insanlari öldürdü su an. cecenkizin haklidir. misir olsun, ürdün olsun, heryerde islam adina terörü savunanlara karsi cikiliyor. sen haddini bil! yada acikca: terörü destekliyorum deki, herkez seni tanisin. (ayni sekilde ruslarin sucsuz cecen halkini öldürdügünde burda elestirildi. bosuna cecenlerde öldürülüyor diye yazmana gerek yok. o da tabii ki insanlik sucu ve burada dile getirildi) |
yazik yazik
aman aman hincini kimden almaya calisiyorsun
allaha karsi gelme inan bak sonun kötü olur sen allaha ne kadar inaniyorsan allah da sana o kadar yardim etsin artik ben laflarina karismayacam biraz daha yaz okadar cok yazki günahlarin kat kat yükselsin ne kadar cok yükselirse sonun o kadar cok aci olacak biz ahiret icin yasayanlardaniz sen ise dünya icin hadi kolay gelsin sende elbete bir gün topragin altina gidecen |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:38 Uhr. |