Zitat:
Zitat von Herrlichkeit
(Beitrag 2059659)
toni gercekleri konusup dengeleri saglayandir.
burada moderatör olan bayan 10 degisik nick ile girip erkek düsmanligi yapip, insanlara hakaret edip ve yanina yine onlarca yalaka toplayip topyekün seviyesizlige cevirirse. toni o moderatörü ve yalakalarini yerle bir edendir.
Bizim icin A veya B önemli degildir, biz dogru yolun yolcusuyuz.
o moderatör ve yanindaki onlarca yalakayi burada desifre edip buradan uzaklastirdiktan sonra o görevi bitmistir.
bu ara erkekler kadinlari kötüledigi icin toni o seviyesiz erkelerin haddini bildiriyor.
yarin yine kadinlar erkekleri kötülerse toni o kadinlarinda haddini bildirir.
biliyorum siz kategorilerde düsünmeyi alismissiniz, sizce insanlar ya A'dir yada B'dir, ama toni icin devamli dogru olan gecerlidir.
|
Yok yok..bu Nickle daha degisik bir imaj var sanki... Moderatörle filan ilgisi yok, "O" herkesle kavgaliydi...Kimsenin kimseyi kötüledigi yok ki, gender kavgasi herzaman vardi ve olacak. Karsi cinste begenilmeyen seyleri elestirmek herkesin hakki. Tabii seviyelice.
Kimseyi kategoriye ayirmiyorum, onu Assi yapiyordu diyorum. Ama herkes belli bir kategorideydi ona göre. Sen daha iyi bilirsin aradaki farki. Ama sunu söyleyim, böyle daha iyi, daha huzurlu . Bide diger kavgalar bitse tüm forum bayram olacak .p :-)
Neyse benim zaten kinci bir yapim yok.
|