![]() |
....
Zitat:
|
ooooo kimler gelmis kimler
Vaybee nin 1 numarali dürzüsü gelmis :D
lan sen herkesi karin mi saniyorsun, burda cirpinacagina git karinin mendilciligini yapta cebin para görsün bu ithal damatlarda hep ezik oluyor ne hikmetse!!! Zitat:
|
nasilda Lara ya yalakalik ediyor ,
devam et d devam et yakisiyor
Zitat:
|
Burayi reklam panosumu sandin deyuz
ikide bir deyuzluk yaptigini aciklamana gerek yok...ne poh oldugunuz belli....demek sendin karini, kizkardesini yedi sülaleni pazarlayan ...Burda müsteri zor bulursun kavat baska kapiya...
Zitat:
|
...
Zitat:
Sen ve senin gibi tüm ahlaksız yobazlara karşı kadınlarımızı savunmak,boynumuzun borcudur.Beyinsiz yobaz olmasan,benim daha önce Lara veya diğerleriyle tartışmalarımı görürdün. Zaten senin amacın burada gündem değiştirmek,başka birşey değil. Yine söylüyorum sen ve diğer yobazlar Lara nın bir saç teli kadar ederi yok...... |
ulan onun bunun yosmalari
aylardir yedi sulalenizi, karilarinizi, kizlarinizi lara-larinizi ortanin mali ettiniz..burda hayir kampanyasi yapiyoruz adi altinda agiza alinmayacak küfürler saydirdiniz orospilariniza, utanmadan cekinmeden birde bayanlari korudugunuzu zirvalamaniz var ya, tam bir klinik vakia...bu davranis bozuklugunuz ibneler kerahanesi cukurlari oldugunuzun bariz isbati olsa gerek...Zaten Apo tapanagazda ibne oldugunu alenen aciklamisti
Zitat:
|
...
Zitat:
Zorunuza gidiyor değil mi kadınların siyaset yürütmesi.Köle gibi evde otursun,birey olarak yaşayan biri olmasın istiyorsunuz.Çünkü birey olan aydınlanmıştır,sizin zırvalarınıza kanmaz,sizin malınız olmaz. Şuna inanın yobaz bir müslümanla evli olan kadının,randevu evinde çalışan kadınla arasında hiçbir fark yoktur.Bu yobazlar;bir hayvana veya bir eşyaya sahip olur gibi bakarlar kadına... |
Bay Yobaz
Zitat:
Attan dü$dügünü bilmesek inanicaz Yobaz -Adalari yunana veren sizsiniz,barzaniye bayrak diktiren,pkk ile müzakere yapan siz,Fetöyü sizdiran siz-vatan haini biz.nasil oluyor bu. Devlete,hukuka,emniyete,orduya,bilmen nerenize kadar sizmi$,hepinizin g.ötüne saray mührü vurulmu$,teröriste usaklik edenler $ehirlerin icine silah yerlestiriken görmezden gelen siz,fetöye ne istedinizde vermedik diyen siz,vatan haini biz.Müslümanligda ele almi$ Yobazlar,kimseye vermiyorlar.Oh ne ala dünya Ortalama kahve kültürüne bile sahip deyilsin Bay yobaz Kendini savunamayan aciz,zavalli,adi bir yaratiksin,hic bir konuda zere kadar bilgisi olmayan,okudugunu kavramayan,kelime hazinesi normal insan profilinin kat kat altinda olan zavalli,aciz kültürsüz,görgüsüz,cahil bir yobazsin...ancak ney lan kekeme?iftira atarak,yapabildigin tek sey yobaz iftira atmak,yobazin kendini savunma sekli küfür,okudugu yazilarin bir kelimesini dahi anlamadigindan emin olabilirsiniz...maksat Yobaz gündemde kalsin.Yobaz sana neye evet dedin diye soru sorum,Cumhurbaskanimi sectin,Basbakanmi sectin? Annanin hayat hikayesini yaz demedim.Bosuna demiyorum sendeki beyini kusa taksalar ters ucar diye Forum okuyucularina benden bir soru.. Siz hayatinizda utanan bir hayvan gördünüzmü? Ben görmedim Gören varsa yazsin bu Yobazin sifatina tükürün,aksi taktirde hayvanlara hakaret olur |
biraz gecrek tarih oku.kaltak..12 adalari kerkuk musul batumu ve dünya müslümanlarinin basi olan hilafet makamini gavurlara satan, p kurusu senin tapanagindir....
Zitat:
|
Agam pohunu yiyem diyen alcaga bak:-) Lan sizde kadinin degeri simdilerde 10-20 dolara kadar dusmusken gelmis burda kadin haklarindan bahs ediyorsun..deyyuz..yedi sulaleni satsan üzerinede mansubu oldugun idolu koysan bir namuslu müslüman kadini satin alamazsin...BUNU BÜTÜN DÜNYA BILIR..sen hangi magardan zirvaliyorsun..git yoldaslarina yardim ede silopide zor durumdalar buralarda iskembe kahramanligi ediyorsun
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:33 Uhr. |