![]() |
Zitat:
Bu kadar kasiniyorsun madem, bir yikansan iyi edersin. Icinin kokdugu gibi, disinda kokmaya baslamis, anlasildi :) |
Zitat:
Ve yine benim söyledigimi kendi ellerinle ispatladim. Sana dedim, sabah söyledigin aksamina uymuyor. biraz evel sen man_bey'e asik degilmiydin diyordun, simdide zavalli man_bey'i parcaladin diyorsun. muahahahahahahahahahah Ben seni bayagi bi karisdirmisim, neden acaba :D |
Zitat:
Sekerim sen kendin, ne oldugunu gösteriyorsun. Ama benden kordugun ve ayni zaman beni kiskandigin, her halinden belli. Dikatli ol istersen, bir daha ki sefere seni gidiklamam - canim isterse kasirim! |
@huhusanane
Sakin simdide, tükürdügünü yalamaya kalkma...
man man man, ne cahil insanlar var ey Allahim. |
Tüh
Kadinlarin kavgasini kacirmisiz:))))
|
Zitat:
Bu 2 tez arasinda korelasyon aradim bulamadim, alakaya maydonoz. Yine bonzai'yi fazla kacirmissin. |
Zitat:
kafasi saman dolu imogdi nin, eminim bu yazdiginida anlamamistir :-) |
Kürt ve Türk kardeslerime
@ Kürt kardeslerim, isid in yaptigi zulum, sizi pkk semtazitani yapmasin!
@ Türk kardeslerim, pkk nin vandalligi, sizi isid sever yapmasin! Isid nasil ABD-Ingiliz-Israil projesi ise, pkk da ayni koalisyonunun ürünüdür. Biz, elhamdulillah MÜSLÜMANIZ. Yilani da iyi biliriz, yilan oynaticilarini da. Sakin sakin irkciliga kapilik, öz kimliginiz olan MÜSLÜMANLIGI halel getirmeyelim. Fitne büyük fakat bu bir dogum sancisidir. Görelim meylam neyler, neylerde güzel eyler |
Zitat:
Ayni suali, bende kendime sordum, malum bende baglanti bulamadim.. |
Ingilizler o bölgeyi ele geciriyor, Almanya Pkk'yi Terör örgütü listesinden cikarmis ne olur?...siz herhalde Ingilizleri (Britanya) tanimiyorsunuz...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:28 Uhr. |