Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Kopftuch (http://localhost/forum/showthread.php?t=4433)

xpancaro 27.08.2004 15:38

Eline beline?

Arkana sahip ol eyyy Dinci Alevi......

Burda sizler sanki hic kopi paste yapmiyorsunuzda hehehehehe tsssss

xpancaro 27.08.2004 15:39

Zekimi?

Dini inanci ney neye inaniyor bir iki mum yakmaklan bir iki Cumhuriyet gaztesi okuyarak Zekimi olunuyor?

Müslimanlik nerde Abu Cehilin cocuklari :=)))

xpancaro 27.08.2004 15:40

Sizleri Ciddiye Alacak?

Seymi var :=)))

Neyiniz ciddi bilgilimisiniz bilgiliyseniz TC düzenindeki türk lirasi neden okadar deyersiz.

xpancaro 27.08.2004 15:45

Dünya Pisliginin Aids Hastaliginin?

Nerelerde daha cok aktif oldugunu bilmen lazim saci basi acik kadinlar tecavüz ediliyor her tarafini göstererek baska insanlarin nefislerini bnüyütüyorlar.

Köpekte ciril ciplak gezer disisi kuyruk sallak erkeyide üstüne cikip onu beller sizin kisi o misal yani.

Görmemis deyiliz carsilarda orasini burasini acan süslü püslü gezip erkekler tavliyanlar yokmu yani bunun neresi akil disi eyy mecusü.

xpancaro 27.08.2004 15:51

Türkiyede?

Kac cesit heykel var heykellerin sayisini bilen varmi........

Anit kabir bir tapinakmi yoksam meyhanecilerin stres atmak istedikleri bir yermi.

Türk lirasi ne den bukadar bereketsiz üzerindeki foto yüzündenmi acaba ona sakal taktirsak acaba daha iyi olmazmi.

Teknolojimiz neden ciklet büsküvü ve heykel üretmekte sadece daha cok seyler varken neden cikleti tercih ediyoruz.

coach01 27.08.2004 16:29

Yazik !

Bak efendi !!
Iran Irak ... yani arab ülkelerini islam ülkesi olarakmi görüyorsun sen ? Pakistan filanda Islam ülkesi degildir. Islami tam anlamiyla yasayan yasatan bir ülke yok bu dünyada. Onlardan misal vermen bile yanlis. Onlari öven yokki burda. Türkiyedeki yanlislari saymakla türk düsmani olunuyorsa vay halimize. Senin düsüncene bakilirsa herkes susacak güzel güzel Atatürke fatihalar okuyacak ve sükredecek ! Ama öyle yapmayla simdiki türkiyenin hali düzelmez.

Benim düsünmeme kalimazsin belki ama saygi duymalisin. Sana düsmez beni türkiyeden atmak veya almanyadan. Kemalistlermi karar veriyor kimin gercek TÜRK oldugunu ya! Ben irkenden soyen Türküm ve her zaman öyle kalacam. Senin gibi kendilerini bilmeyenlerdenmi ögrenecegim Türklügü!

Sen git önce saygili olmayi ögren!

Selamlar
coach

aliconda 27.08.2004 16:45

o.T.

Alevileri "arkanda" olsun ey takunyaci sakalli inek!

LOL
hehhehehehehehheehheehe

Bana ne len Pancar kafali herif sizi Alevi-Sünni zirvalamaniz
muhahahahahahahhahahahaa

Zoruna geldi onun icin o Alevi-Sünni meselesini son caren olarak ortaya cikardin degilmi muhahahahahahah

xpancaro 27.08.2004 17:02

senin isin gücün?

yokmu sabah aksam buralarda zirvaliyorsun

aliconda 27.08.2004 17:13

Kendin gibilerin Köpeklerin seviyesine

mi koyuyorsun ???

Insanin kendi BEYNI kendi karari yok mu???

KENDINE HAKIM OLAMAYAN BIRISI OLDUGUNUN KANTLIYORSUN ZATEN!

aliconda 27.08.2004 17:16

Senin gibi IRKCI, DINCIlerin pesindeyim!

:-D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:59 Uhr.