Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Güzel Ve Anlamlı Sözler! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12123)

17.05.2017 18:06

Lan yalan konusan agzina yarragimi soktugumun pici, lan senin sülalenin götünde kola sisesi kiracagim lan.

Bak özeline de yazdim. Bekliyorum adresi. Ama Allah'in siktir ettigi yeri bana adresinmis gibi gösterme lan tavsan yürekli ipne.

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121315)
BOYNUZLU DOMUZ OKUMA ÖZÜRLÜMÜSÜN GÖTVEREN GÖTÜNE KAZIK SOKARAK MI YUKARDAKI YAZIYI OKUTMAMI BEKLIYORSUN IBNE!! BAK YUKARDA NE YAZMISIM IBNE ,YAVSAK!! KURALLARI BEN KOYARAM,KURALIM YUKARDA GÖTÜN YIYORSA GEREGINI YAPARSIN; GÜNLERDIR HER AKSAM BINKERE KOYDURMAKTAN YEDI SULALENI BINLERCE KISININ ALTINA YATIRMAKTAN ZEVKMI ALIYORSUN ULAN SEN NE ALCAK DOMUZMUSSUN...DOMUZDAN ÖZÜR DILIYORUM..SEN; NE CUKUR BIR INSAN BOZUNTUSU sun KI, ANANI KIZINI KIZKARDESINI YEDI SULENI BINLERCE KEZ PES KES CEKIYORSUN TUH SENIN O ALCAK SURATINA , IBNE ATAN NEYDIKI SEN NE OLACAKSIN...DEVAM ET ULAN KANI BES PARA ETMEYEN ONUN BUNUN TRAVESTISI DEVAM ET..ETTIGIN EDECEGIN KÜFÜRLERI YÜZBIN MISLIYLE SANA IADE ETTIM ETMEYE DEVAM EDECEGIMI BILE BILE YAZ ..BOYNUZLU DOMUZ

YigitAdam 17.05.2017 23:30

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121315)
BOYOLACAKSIN.....ETTIGIN EDECEGIN KÜFÜRLERI YÜZBIN MISLIYLE SANA IADE ETTIM ETMEYE DEVAM EDECEGIMI BILE BILE YAZ ..BOYNUZLU DOMUZ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halen binlerce kez kendini sövdürüyorsun..gercekten cukurun tekiymissin Adres özeline yazdim.gelda sana biraz insanlik dersi vereyim..burdaki gibi dansöz gibi kivirmasan görüsecegiz,

18.05.2017 11:37

Sen kendini cok uyanik saniyon demi? Ama seni sulu dereye götürüler, susuz diye getirirler. Baskasinin kimliginin arkasindana saklanmaktan utanmiyormusun? Daha hala ögrenmedin mi yigido? El atina bineni cabuk indirler.

Erkeklik herseyden önce yürek meselesi. Kalp herkeste var, yürek ister erkeklik yürek.

Verdigin adres Allah'in siktir ettigi yerde, Bielefeld'de. Benden en azindan 200-300 km uzak olan bir yerde. Sen benden 10 km bile uzak degilsin. Ama senin oraya gelenlerler, oraya da gelemezler mi sandin? Oraya da gidecegiz. Ama sen orda olmayacaksin. Sen zaten orda olmayacaksin. Allah senin canini alamaz. Cünkü yasamiyorsun ki.

@Ozan, senin topic'in kirlendigi icin özür diliyorum. Bu yigitligin "medar-i iftihari'na" bir daha senin topic'inde yazmayacagim ve küfür etmeyecegim.

Allah islah etsin derim ancak...

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121325)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halen binlerce kez kendini sövdürüyorsun..gercekten cukurun tekiymissin Adres özeline yazdim.gelda sana biraz insanlik dersi vereyim..burdaki gibi dansöz gibi kivirmasan görüsecegiz,

YigitAdam 18.05.2017 12:15

Biliyordum kiviracagini:-)
ya adres istedin verdim
geldinda bulamadinmi beni?
Gelirsin bulamazsan o zaman istedini söylersin..Insan bukadarmi dansözlasirmis ya...Söylediklerinin hepsi yalan...neyse adi ustunde sanalsiniz ben cok ciddiye aldim anlasilan..TEKRAR EDIYORUM, BEN BURDA FIKIRLERLE MÜCADELE EDERIM, ARGUMANSIZDA KONUSMAM..KÜFÜR HAKARET EDENLEREDE PAPUC BIRAKACAK DEGILIZ.BÜTÜN DÜNYA TOPLANIP GELSA BILDIM DOGRULARDAN GERI ADIM ATMAM..ISTEYEN HER INSANLADA BURDA OLDUGU GIBI REAL HAYATTADA BULUSURUM.YANI BEN SANAL DEGILIM.BELKIM KOPAR FAKAT CEKMEYE ASLA GELMEZ BOYNUM...
TEKRAR EDIYORUM KÜFÜR HAKARET ETME GÜCÜNÜ KENDINDE GÖREBILEN BUNU GELIP YÜZÜME SÖYLEME CESARERTINI GÖSTERMELI, AKSI HALDE BIN MISLIYLE ONU SAHIBINE IADE ETTIM, EDIYORUM.EDECEGIM.bitti

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121327)
Sen kendini cok uyanik saniyon demi? Ama seni sulu dereye götürüler, susuz diye getirirler. Baskasinin kimliginin arkasindana saklanmaktan utanmiyormusun? Daha hala ögrenmedin mi yigido? El atina bineni cabuk indirler.

Erkeklik herseyden önce yürek meselesi. Kalp herkeste var, yürek ister erkeklik yürek.

Verdigin adres Allah'in siktir ettigi yer. Benden en azindan 200-300 km uzak olan bir yerde. Sen benden 10 km bile uzak degilsin. Ama senin oraya gelenlerler, oraya da gelemezler mi sandin? Oraya da gidecegiz. Ama sen orda olmayacaksin. Sen zaten orda olmayacaksin. Allah senin canini alamaz. Cünkü yasamiyorsun ki.

@Ozan, senin topic'in kirlendigi icin özür diliyorum. Bu yigitligin "medar-i iftihari'na" bir daha senin topic'inde yazmayacagim ve küfür etmeyecegim.

Allah islah etsin derim ancak...

DedeBaba 18.05.2017 14:03

Bu kadar küfürden sonra geregini yapamayana gülüyorum.

YigitAdam yigitligini gösterdi. seyrangah06 kivirdi.

18.05.2017 19:19

Yapma ya?Neeyi göstermis bakalim? Allah'in def ettigi yerden adres gönderdi, dogru mu degil mi o da mechul, ki dogru olmadigindan adim gibi eminim.

Habe ich eine Brille auf? Sehe und lese ich etwas, was Du nicht mitbekommen hast?

Hast Du die Angst in den Augen seiner Familie gesehen? Ich schon und überhaupt kannst Du in die Augen von Leuten sehen, die über Leichen gehen können?

Mich sprechen sie mit "King" an oder "reis" an.
Wenn Du denen in die Augen sähest, würde Dir das Lachen vergehen oder Du könntest es erst gar nicht. Jeder von denen war ein auserwählter Ex-Elite-Soldat.
Ein paar von denen haben an militärischen Operationen mit vielen Toten teilgenommen und haben selber im Eifer des Gefechts nicht nur einen oder zwei "außer Gefecht" gesetzt.

Onlarla "cökmeye" gelirsek, operasyonunun basinda bizzat ben olursam, kurtlar saldirirsa, akkoyunlari birakin kemiklerinin akInIn bile arta kalacagini mi saniyorsun?

YigitAdam'a sor bakiyim bi IhtiyarAdam kendini nasil hissetmis. Evet kazanan YigitAdam oldu. Canini kazandi. Bunlar cocuk oyuncagi degil, oynayanlar da cocuk degil, biz her zaman kazaniriz, eger is o boyuta varisa.

Zitat:

Zitat von DedeBaba (Beitrag 2121332)
Bu kadar küfürden sonra geregini yapamayana gülüyorum.

YigitAdam yigitligini gösterdi. seyrangah06 kivirdi.

YigitAdam 18.05.2017 19:56

Yine benden bahs ettin, söz hakki dogdu normalda yazmiyacaktim sana, halen tribünlere oynuyor,sanal kahramanlik pesindesin milleti esek yerine koyup kendini uyanik saniyorsun.Ya acik adres verdimsana , illada sana yakin adresmi vermeliydim...kaldi ki senin nerde oturdugunu dahi bilmiyorum.benim sehir aylar önceden nikime yaziyor zaten seninkinde yazmiyor benim sehirdende olabilirdin ne bilecegim senin nerde oturdugunu geleceksen tarih saat ver sadece ismini yaz dedim sana,o saatte disarda bekleyecegim dedim özelime bambaska seyler yazdin, kapayalim dedin benda sana Allah`dan özür dile dedim bana yazma dedim sen halen sanal kahramanlik tasliyorsun...TEKRAR EDIYORUM, BEN HAKLI OLDUM DAVADA ALLAHDAN BASKADAN KORKMAM..HAKSIZ OLURSAM yine ALLAH`dan KORKTUMDAN ÖZÜR DILEMESINIDE BILIRIM... fakat bu davada yerden göge hakliyim, beni küfürlere zorlayan sensin, halen provka ediyorsun..
Tamm kabul edelim sen devsin benimgibi elli kisiyi döversin,(!) buyur gel döv, hata yanina birkac dostunuda alabilirsin.ondan sonra burda agzimi burnumu dagitmis resmimide yayinlayablirsin.senden sikayetci olan namerttir.. birak simdi terhaneyi, sus bana atfen tek kelime istemiyorum.hic olsun özelime yazdin sözüne sadik kal..

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121333)
Yapma ya neyi göstermis göstermis? Allah'in def ettigi yerden adresini bile göstermedi.

YigitAdam'a sor bakiyim bi IhtiyarAdam kendini nasil hissetmis. Evet kazanan YigitAdam oldu. Canini kazandi. Bunlar cocuk oyuncagi degil, oynayanlar cocuk degil.

18.05.2017 20:01

Zaten cevabim sana degildi, diger arkadasa idi.

Benim sözüm sözdür.

Erkek yularindan esek sözünden tutulur. Herkes icin gecerli bu.

Ben burda sadece yazarsam, forumda fikirlerimle tartismak istiyorum. Sen de aynisini yazdin. O zaman mesele de kalmamistir anlasilan.

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121334)
Yine benden bahs ettin, söz hakki dogdu normalda yazmiyacaktim sana, halen tribünlere oynuyor,sanal kahramanlik pesindesin milleti esek yerine koyup kendini uyanik saniyorsun.Ya acik adres verdimsana , illada sana yakin adresmi vermeliydim...kaldi ki senin nerde oturdugunu dahi bilmiyorum.benim sehir aylar önceden nikime yaziyor zaten seninkinde yazmiyor benim sehirdende olabilirdin ne bilecegim senin nerde oturdugunu geleceksen tarih saat ver sadece ismini yaz dedim sana,o saatte disarda bekleyecegim dedim özelime bambaska seyler yazdin, kapayalim dedin benda sana Allah`dan özür dile dedim bana yazma dedim sen halen sanal kahramanlik tasliyorsun...TEKRAR EDIYORUM, BEN HAKLI OLDUM DAVADA ALLAHDAN BASKADAN KORKMAM..HAKSIZ OLURSAM yine ALLAH`dan KORKTUMDAN ÖZÜR DILEMESINIDE BILIRIM... fakat bu davada yerden göge hakliyim, beni küfürlere zorlayan sensin, halen provka ediyorsun..
Tamm kabul edelim sen devsin benimgibi elli kisiyi döversin,(!) buyur gel döv, hata yanina birkac dostunuda alabilirsin.ondan sonra burda agzimi burnumu dagitmis resmimide yayinlayablirsin.senden sikayetci olan namerttir.. birak simdi terhaneyi, sus bana atfen tek kelime istemiyorum.hic olsun özelime yazdin sözüne sadik kal..

06.07.2017 20:15

Aziz Nesin

Ne ölünün arkasından konuşulur, ne de gidenin. Çünkü ha ölmüştür, ha gitmiştir kalan için.

06.07.2017 20:17

Aziz Nesin

Bırak olmasın mezar taşımız, bir okul bahçesine gömsünler bizi çocuklar koşsun üzerimizde..

06.07.2017 20:41

Aziz Nesin

Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp ‘özledim’ demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır.

06.07.2017 20:42

Aziz Nesin

Bilirsiniz sözümde hep durmuşumdur duracağım sevgilime söz verdim ben yirmi yıl yaşayacağım düşmanlarım sevinmesin yirmi yıl sonra yok diye belli değil yirmi yıla ne zaman başlayacağım.

09.07.2017 20:33

İlyas Salman

Aşkı, şiiri ve kavgayı bilmeyen insandan hayır gelmez.
Çünkü dünyada aşık olacak çok güzel,
Uğruna şiir yazılacak çok güzellik,
Ve kavga edilecek çok puşt var...

10.07.2017 01:25

Ozan

Her dilde konuşup da,bir lisanda anlaşamazsanız,bilinki dünyalarınız farklıdır.

10.07.2017 19:59

İyide o işler öyle olmuyor işte; Bunun ahı var, vahı var, keseri var, döneri var sapı var...!!!

Lara__ 24.07.2017 17:37

Bir düşünce ekersin,bir eylem biçersin.
Bir eylem ekersin,alışkanlık biçersin.
Bir alışkanlık ekersin,karakter biçersin.
Bir karakter ekersin,kaderini biçersin
Hayat Çok Garip

Lara__ 24.07.2017 17:44

A$ka ucarsan kanatlarin yanar
Sadi $irazi

A$ka ucmazsan kanat neyer yarar
Mevlana

A$ka barinca kanati kim arar
Yunus Emre

25.07.2017 18:07

....

Anlamını yitiren şeyler var hayatımızda.Yaşam kültürünün toplumsal çöküşü,anlamsızlığa bürünerek bizleri de anlamsızlaştırıyor.
Aklıma seni düşünmekten başka birşey gelmiyor diyorum birine.Senin aklın nerde diye soru ile karşılaşıyorum.....

09.08.2017 11:52

....

En tehlikeli kelime ama’dır. Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi./Oğuz Atay

29.08.2017 14:15

Cemal Süreya

yüzüm kime dönük olursa olsun,

yüregim sana dönük olacak.

Ben senden baskasina kapi nasil acilir bilmiyorum

29.08.2017 21:57

Unbekannt

Vielleicht begegnen wir uns wieder, aber da wo du mich verlassen hast, triffst du mich nie wieder!

29.08.2017 23:41

SeyranGay

Im Wonnemonat Mai, da brat' sich SeyranGay ein Ei!

30.08.2017 16:54

Kannst Du auch was anderes ausser Dich zu verstecken, lügen und zu beledigen.
Musst dz denn so offentsichlich zeigen, dass dir die Argumente für eine qualifizierte Diskussion fehlen?
Weisst du was, komm' einfach mal dann wieder, wenn Du weniger Zeit hast.. Arme Sau

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2122629)
Im Wonnemonat Mai, da brat' sich SeyranGay ein Ei!

Lara__ 17.09.2017 00:28

mecnuna söyleyin unutsun...

Lara__ 17.09.2017 00:31

Canim kendim ....)))))))

17.09.2017 09:28

Afd

KRITIK AM ISLAM UND ISLAMOPHOBIE
Die AfD wendet sich in ihrem Programm dagegen, Islamkritik als Islamophobie oder Rassismus zu „diffamieren“.

Faktencheck:
Kritik an Auffassungen oder der Praxis einzelner islamischer Verbände ist legitim und muss selbstverständlich immer möglich sein. Kritik darf aber keine Diffamierung sein. Muslimische Vertreterinnen und Vertreter selbst führen einen lebendigen Diskurs mit konservativen und liberalen Stimmen. Ein kritischer Diskurs ist nötig – aber er ist auch möglich. Wenn der AfD Rassismus und Islamophobie vorgeworfen wird, dann weil sich zahlreiche AfD-Vertreterinnen und Vertreter wiederholt islamophob äußern. Auch wenn islamophobe Positionen oft als Meinungen einzelner Personen dargestellt werden: Die Partei ist in ihren Grundsätzen und in ihrer Programmatik islamfeindlich. So verabschiedete die AfD-Fraktion Thüringen im März 2016 „Leitlinien zum Umgang mit dem Islam in Deutschland“, in denen erneut der Unsinn einer „Islamisierung Deutschlands und Europas“ verbreitet wird: In Thüringen beträgt der Bevölkerungsanteil der Muslime an der Gesamtbevölkerung 0,36 Prozent!

turkogluturkiye 22.09.2017 02:12

insanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar.

22.09.2017 21:35

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2122837)
insanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar.

''Bazen birisi geçer karşına, bir dünya şey anlatır ama söylediklerinden hiçbir şey anlamazsın; ta ki, onun sözleri arasında, diğer bütün söylediklerini aydınlatıveren basit bir sözcük yakalayana kadar.''/Maksim Gorki

Başkalarını yadırgamak yerine,kendi kendinizi sorgulayın,ne kadar ahlaksızlık ve pislik varsa,sen ve senin gibi yobazların imanının yansımasıdır...Bunu kabul etmedikçe,bu toplum sizlerin yüzünden dejenere bir dünyanın parçası olmaya devam eder.Çağımızın en büyük insanlık düşmanı YOBAZLIK,bunuda yazın aklınızın köşesine.Sizler bu iktidardan düştüğünüz an,halkımızın güneşi doüacaktır.Karanlık dünyalarınız da alıp gidin....

turkogluturkiye 23.09.2017 00:20

Konuşana bak:-)Başı ağıranların kafasına şeytan girdi diyerek çivi çakanlar,kadın insanmı diye tartışanların torunları...çıpklaklar kamplarında çoluk çocuk tepinenler, kerhanelerde çoluk çocuğunu pazarlamayı ilericilik sayanlar, varsın bize yobaz desinler.Övseydiniz o zaman kendimizi sorgulamamız gerekirdi..Dedelerimiz nasılki sizin dedelerinize insanlık öğrettiyse, bizlerde size anlatamasak bile çocuklarınızı aydınlatacağız.Sizin gibi nankörlerin güneşe tükürmesi, güneşin dünyayı aydınlatmasına engel değildir.Bazı köpekler sabah ezanı vakti afkururmuş

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122840)
''Bazen birisi geçer karşına, bir dünya şey anlatır ama söylediklerinden hiçbir şey anlamazsın; ta ki, onun sözleri arasında, diğer bütün söylediklerini aydınlatıveren basit bir sözcük yakalayana kadar.''/Maksim Gorki

Başkalarını yadırgamak yerine,kendi kendinizi sorgulayın,ne kadar ahlaksızlık ve pislik varsa,sen ve senin gibi yobazların imanının yansımasıdır...Bunu kabul etmedikçe,bu toplum sizlerin yüzünden dejenere bir dünyanın parçası olmaya devam eder.Çağımızın en büyük insanlık düşmanı YOBAZLIK,bunuda yazın aklınızın köşesine.Sizler bu iktidardan düştüğünüz an,halkımızın güneşi doüacaktır.Karanlık dünyalarınız da alıp gidin....

23.09.2017 01:06

...

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2122841)
Konuşana bak:-)Başı ağıranların kafasına şeytan girdi diyerek çivi çakanlar,kadın insanmı diye tartışanların torunları...çıpklaklar kamplarında çoluk çocuk tepinenler, kerhanelerde çoluk çocuğunu pazarlamayı ilericilik sayanlar, varsın bize yobaz desinler.Övseydiniz o zaman kendimizi sorgulamamız gerekirdi..Dedelerimiz nasılki sizin dedelerinize insanlık öğrettiyse, bizlerde size anlatamasak bile çocuklarınızı aydınlatacağız.Sizin gibi nankörlerin güneşe tükürmesi, güneşin dünyayı aydınlatmasına engel değildir.Bazı köpekler sabah ezanı vakti afkururmuş

Benim bildiğim yobazların marifeti bunlar.Çukurlukta bir numara olduğunuz için,''yavuz hırsız ev sahibini bastırır''politikasını izliyorsunuz. Ağzınız açıldımı yok müslümanlık şöyle yok böyle iyi diyor,kendinizden olmayanlara,size boyun eğmeyenlere yafta yapıştırıyorsunuz.Senin yobaz atalarının yapıştırdığı,meğer o yobazların fantazisiymiş,bunu da resmi olarak yayınladığınızı,tüm dünya alem biliyor.Kendi kızına şehvet duyabilirsiniz diyen bir zihniyetin ürünüsünüz,kısaca mahlukattan öteye gidemeyeceksiniz.Çok sürmez bu devran,birgün mutlaka bu halk siz şerefszilerin yüzünü görecek,sizi tükürük denizinde boğacaktır...Namus yok,şeref yok,haysiyet yok,iman yok,gelenek yok,kültür desen pedofil,sapık arap kültürü,sosyallik yok.Bu saydığım şeyleri anlayabilecek kapasitede yok,uçmuş kaflar,cennette huri veriyorlar diye kelle kesen bir zihniyetten ne beklenebilir ki.Tabiki onun bunu namusuna dil uzatır,sapık fantazilerinizi, sanki normalmiş gibi yansıtırsınız....Sapık bir kafa yapısına bence herşey normaldir....

turkogluturkiye 23.09.2017 02:41

Önce sana biraz ders vereyim...izle gel !!!!!!oku olmadi yine oku!!!
Gerçekler ağır geldi değilmi , hemen salya sümük hakarete başladın.Onun bunun döktüklerini yalayıp yediğiniz kaba pislemekten başka ne bilirsiniz.Be kara cahil yedi sülaleni satsan bir müslümanın namusunu satın alamazsın, velevki açlıktan ölecek durumda olsa bile, halbuki sizlerin zihniyetinde kadının değeri 10 $ yalanmı ulan , yalanmı? Çoluk çocuk çıplaklar köylerine gidip hayvandan behbat halde tepinmeniz yalan de lan zerdüst bozuntusu, şimdilerde siyonistlerin biryerlerini yalamak için sıraya girdiniz.Devletçilik oynuyorsunuz onun bunun kucağında ...Daha sayayım mı?..Dünyayı fesata veren siz, Terörü üreten siz, alçak sıfatınızı Müslümanlara yamayan yine siz..Be yavşak son yüzyılda yaklaşık ikiyüz milyon insanı katl eden , bir okadarın felkatler içinde yaşamasına sebep olan senin zihniyetin olduğunu bütün dünya bilyor.Emperyalistlerin senin gibi sadık uşakları ancak önünüze atılan kemikle yetinirsiniz. islam tüm saldırılara rağmen çığ gibi gelişiyor..yakında suyu tükenmiş kurbağalar gibi ortada kalınca anlarsın...
ben yinede senin gibi zavalılara biraz gerçek tarih okumanızı salık vereyim....bakın bakalım bu dünyayı senin bağnaz zihniyetinmi aydınlattı yoksa müslümanlar mı

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122842)
Benim bildiğim yobazların marifeti bunlar.Çukurlukta bir numara olduğunuz için,''yavuz hırsız ev sahibini bastırır''politikasını izliyorsunuz. Ağzınız açıldımı yok müslümanlık şöyle yok böyle iyi diyor,kendinizden olmayanlara,size boyun eğmeyenlere yafta yapıştırıyorsunuz.Senin yobaz atalarının yapıştırdığı,meğer o yobazların fantazisiymiş,bunu da resmi olarak yayınladığınızı,tüm dünya alem biliyor.Kendi kızına şehvet duyabilirsiniz diyen bir zihniyetin ürünüsünüz,kısaca mahlukattan öteye gidemeyeceksiniz.Çok sürmez bu devran,birgün mutlaka bu halk siz şerefszilerin yüzünü görecek,sizi tükürük denizinde boğacaktır...Namus yok,şeref yok,haysiyet yok,iman yok,gelenek yok,kültür desen pedofil,sapık arap kültürü,sosyallik yok.Bu saydığım şeyleri anlayabilecek kapasitede yok,uçmuş kaflar,cennette huri veriyorlar diye kelle kesen bir zihniyetten ne beklenebilir ki.Tabiki onun bunu namusuna dil uzatır,sapık fantazilerinizi, sanki normalmiş gibi yansıtırsınız....Sapık bir kafa yapısına bence herşey normaldir....

23.09.2017 07:58

:))))

Zitat:

Zitat von turkogluturkiye (Beitrag 2122843)
http://www.tarihiolaylar.com/galeril...m-adamlari-581

http://www.hurriyet.com.tr/fuat-sezg...azdim-27602501
Önce sana biraz ders vereyim...izle gel !!!!!!oku olmadi yine oku!!!
Gerçekler ağır geldi değilmi , hemen salya sümük hakarete başladın.Onun bunun döktüklerini yalayıp yediğiniz kaba pislemekten başka ne bilirsiniz.Be kara cahil yedi sülaleni satsan bir müslümanın namusunu satın alamazsın, velevki açlıktan ölecek durumda olsa bile, halbuki sizlerin zihniyetinde kadının değeri 10 $ yalanmı ulan , yalanmı? Çoluk çocuk çıplaklar köylerine gidip hayvandan behbat halde tepinmeniz yalan de lan zerdüst bozuntusu, şimdilerde siyonistlerin biryerlerini yalamak için sıraya girdiniz.Devletçilik oynuyorsunuz onun bunun kucağında ...Daha sayayım mı?..Dünyayı fesata veren siz, Terörü üreten siz, alçak sıfatınızı Müslümanlara yamayan yine siz..Be yavşak son yüzyılda yaklaşık ikiyüz milyon insanı katl eden , bir okadarın felkatler içinde yaşamasına sebep olan senin zihniyetin olduğunu bütün dünya bilyor.Emperyalistlerin senin gibi sadık uşakları ancak önünüze atılan kemikle yetinirsiniz. islam tüm saldırılara rağmen çığ gibi gelişiyor..yakında suyu tükenmiş kurbağalar gibi ortada kalınca anlarsın...
ben yinede senin gibi zavalılara biraz gerçek tarih okumanızı salık vereyim....bakın bakalım bu dünyayı senin bağnaz zihniyetinmi aydınlattı yoksa müslümanlar mı

https://fecr1.wordpress.com/2011/04/...meyen-ilkleri/

http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=4903

Gıdıklayın gülelim,daha doğru ile yanlışı ayırt edemeyenler,kılıç zoruyla müslüman olanlar,müslümanlığıda kendi çıkarları için kullananlar,bilim adamlarını öldüren,sakat bırakan,cezaevlerinde çürütmeye çalışan yobaz zihniyeti ve onun pedofil artıkları ders verecekmiş.Şöyle bir bak bakalım dünyada en çok Aydın,yazar ,akademisyen,sanatçı ve bilim insanlarını en çok kim cezaevine atmış?En çok kim bilimden korkmuş,buluşlarını şeytan icadı ilan etmiş? Tabiki pedofil artıkğı yobazlar...Bütün dünya şait bu yazdıklarıma ve bütün dünya da biliyor ki bilim ve insan düşmanısınız.Afrikada terör estiren bir yobaz gurup var Boko Haram,dünya yuvarlak diyenleri öldürüyor,o yobazlara göre dünya düzmüş:))))

turkogluturkiye 23.09.2017 12:41

Bırak işkembeden atmayı varsa bilgin belgen koy ortaya, yoksa defol git, Kürd-siyonististana bağımsızlık terhanelerine katıl
,Kıçınızı yıkamayı bilmezken, vebadan kırılırken,dedelerimiz sayesinde yok olmaktan kurtulduğunuzu ancak senin gibi mağara bağnazları yok sayabilir.Korkma aç biraz bağımsız kaynakları oku Dünyayı aydınlatan dehalar ın kimliğine vakıf olursan olurki bir nebze aydınlığa kavuşursun..İslam terörün kökünü kazımak için gönderilen yegane hayat nizmidir.Artık bu saçmalıklara ancak sizin gibi lumpenler inanır.Hiçbir aklı başında dünyadan haberi olan,emperyalistlerin bu oyununa gelmez.Boku haramın geçmişi Marksist leninist,diğer bütün terör örgütleri batıda kurulmuştur.Kuklalar bizden yönlendirenler senin dindaş ve yoldaşların, Gaye Dünya insanlığının muhtaç olduğu Hayat nizamını terörle yan yana koyup insanları islamdan mesafeli tutarak sömürü çarklarının devamını sağlamak. artık bu mümda yakında sönecektir, İslamın aydınlık yüzünden kaçanlar bağnazca yaşama devam edecektir

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122844)
Gıdıklayın gülelim,daha doğru ile yanlışı ayırt edemeyenler,kılıç zoruyla müslüman olanlar,müslümanlığıda kendi çıkarları için kullananlar,bilim adamlarını öldüren,sakat bırakan,cezaevlerinde çürütmeye çalışan yobaz zihniyeti ve onun pedofil artıkları ders verecekmiş.Şöyle bir bak bakalım dünyada en çok Aydın,yazar ,akademisyen,sanatçı ve bilim insanlarını en çok kim cezaevine atmış?En çok kim bilimden korkmuş,buluşlarını şeytan icadı ilan etmiş? Tabiki pedofil artıkğı yobazlar...Bütün dünya şait bu yazdıklarıma ve bütün dünya da biliyor ki bilim ve insan düşmanısınız.Afrikada terör estiren bir yobaz gurup var Boko Haram,dünya yuvarlak diyenleri öldürüyor,o yobazlara göre dünya düzmüş:))))

Lara__ 23.09.2017 22:54

Mit zwanzig Jahren hat jeder das Gesicht, das Gott ihm gegeben hat,
mit vierzig das Gesicht, das ihm das Leben gegeben hat, und mit sechzig das Gesicht, das er verdient.

Albert Schweitzer

Lara__ 28.09.2017 21:36

her Kadina sahip olmak isteyen adam bir kadina hasret kalir!
Bir kadina sahip olan adam her kadina kendini hayran birakir

_W.Golding....i$i cözmü$

bu bunu durdugu yerde söylememistir kimbilir neler yasadi da söyledi..biografie'sini okumak lazim

02.10.2017 20:25

Ömer Zülfü Livaneli

Bir kitaba baslar gibi
Kosarken yavaslar gibi
Ölen arkadaslar gibi
Sessiz sitemsiz....

17.10.2017 17:30

Karac'oglan

Niye böyle dargın bakarsın
Sen beni sözümde durmaz mı sandın
Hatırın hoş olsun birin bin olsun
Yalınıza sabah olmaz mı sandın

Haldan bilenlere hayran olurum
Gönülden sevene kurban olurum
Sen birin bulmuşsun ben de bulurum
Bu gönül bir güzel bulmaz mı sandın
Güzeller güzeli bulmaz mı sandın

Karacaoğlan der ki böyle olmasın
Arada engeller murad almasın
Sana senden olmuş benden olmasın
Herkes ettiğini bulmaz mı sandın

Er gec ki ölüm var elbet kaderde - Bir icli agitla susar son perde, Karacaoglan'in yattigi yerde,
baglamamin sonsuza dek nöbet durasi vardir.....

21.10.2017 23:17

Cok güzel bir türküydü Ben cocukken bizim köyün zamane genclerî söylerdi.

Malesef bütün misralarini hatirlayamiyorum. Melodisi de cok güzeldî...

Dünyalar döndükce
Dön ela gözlüm
Sacin uzadikca
Ör ela gözlüm.....

22.10.2017 14:57

Şey(ran)tan(gah)

Suclu olan aciz, sucunu örtmek icin sorulara hakaret ve iftira ile cevap verir.
Haksiz olan, konuyu caydirir.
Haksiz, suclu ve aciz olan, öfkelenir.
Cahil ise, karsisindaki ne derse desin, herzaman kendini hakli görüp, verilen cevabi dahil anlamaz.

22.10.2017 15:01

İğrenc

Bazı ınsanlar var, sahte ve hain.
Köyoğlan numaraları cekerler. Halbuki köy halkı saf ve temiz. Ama bu insanlar, ne saf ne temiz. Köyde doğmuş şeeeeeeere inmiş ayılar gibi, ne bulsalar ezip çiğniyorlar.
Ne tarlayı ekerler, ama okulada gitmemişler. Sirkden kaçmış ayı gibi, sadece cahil cahil öterler.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:43 Uhr.