Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Türkische Küche & Rezepte (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=411)
-   -   Esst ihr Schwein? (http://localhost/forum/showthread.php?t=5581)

13.02.2014 17:45

man ist, was man isst :/

sive 13.02.2014 22:31

Ich esse liebend gerne " Glücksschweinchen" :p

semira 11.03.2014 08:22

Ich esse Schwein muss aber nicht immer sein.

11.03.2014 22:10

domuz etti dinimizce günahtir yenmemesi gerekir.. Ama ben ve sahiplendigim o "malum zihniyet" haramin" dibini bile yeriz! Elhamdüllillah! Arabca bilmeyiz ama arapca okunan siirin ardasindan tekbir getiririz! Halbulki o siir hic alakasiz bile olsa... Ehh biz böyleyiz iste.. Durmayiz yolumuza devam ederiz.. Domuzlarla, ineklerle, sigirlarla, sürü olsunda ne olursa olsun..

12.03.2014 12:28

hahaha....

Her boku yerler ama ben müslümanım domuz eti yemem derler
Türk halkı kadar çelişkili bi millet gösterin bana ;-)

timeraiser 15.04.2014 21:03

Annemi en sonunda hastanede kandırmaya çalışmışlar. "Alle Türken essen hier schwein! Wo ist das Problem?" Hat bei ihr nicht funktioniert, aber ich bin mir sicher bei x% zieht es!

So ähnlich wie hier :)
https://m.youtube.com/watch?v=wpjDKoa_uPQ
"Die Kasslertier Geschichte - Türke will Kassler nicht vom Schwein - Kassler Tier"

Milliirade 17.04.2014 05:42

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2083383)
Annemi en sonunda hastanede kandırmaya çalışmışlar. "Alle Türken essen hier schwein! Wo ist das Problem?" Hat bei ihr nicht funktioniert, aber ich bin mir sicher bei x% zieht es!

So ähnlich wie hier :)
https://m.youtube.com/watch?v=wpjDKoa_uPQ
"Die Kasslertier Geschichte - Türke will Kassler nicht vom Schwein - Kassler Tier"

Senin beynin amcik olsa sikilmez laaaaaaaaaaaan

cok gördümde senin gibi gerizekalisina hic rastlamadim
dallama dingil

17.04.2014 20:19

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2083447)
Senin beynin amcik olsa sikilmez laaaaaaaaaaaan

cok gördümde senin gibi gerizekalisina hic rastlamadim
dallama dingil

Her boku yiyen, kerhanerlede bile selamin aleyküm diyerek birbirilerini selamlayan. Cenneti ancak flatrate meyhane ve kerhane olarak gören bu malum zihniyet domuz eti yememis kac yazar.. Günahlar sirf domuz etimiymis? Günah-i kebirleri kebap gibi yerler, ama midelerine oturmuyor bunlarin.

Milliirade 18.04.2014 02:07

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2083486)
Her boku yiyen, kerhanerlede bile selamin aleyküm diyerek birbirilerini selamlayan. Cenneti ancak flatrate meyhane ve kerhane olarak gören bu malum zihniyet domuz eti yememis kac yazar.. Günahlar sirf domuz etimiymis? Günah-i kebirleri kebap gibi yerler, ama midelerine oturmuyor bunlarin.

Lan dallama dingil sizde olan genis mide kimde var

mum söndüde ana baci demiyor daliyorsunuz

ensest vakaalari sizi

sana bir soru siz aleviler neden hep birbirinize benziyorsunuz??

bak cevap da benden

mum söndüdüe rastgele mum ayininde elinize gecen ana baci demeden birbirinizi siktiginizden

18.04.2014 16:47

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2083510)
Lan dallama dingil sizde olan genis mide kimde var

mum söndüde ana baci demiyor daliyorsunuz

ensest vakaalari sizi

sana bir soru siz aleviler neden hep birbirinize benziyorsunuz??

bak cevap da benden

mum söndüdüe rastgele mum ayininde elinize gecen ana baci demeden birbirinizi siktiginizden

Sende mi teyzenin kiziyla evlenenlerdensin? :D

25.04.2014 12:49

Zitat:

Zitat von GIRLonFIRE (Beitrag 2080239)
Her boku yerler ama ben müslümanım domuz eti yemem derler
Türk halkı kadar çelişkili bi millet gösterin bana ;-)

Dillerini tutsalar sorun yok ama tutamiyorlar iste, yoksa konustursan bütün farkli milletler celiskili...

insan onu bunu tenkid edecegine, soranlara, domuz eti yemem diyecegine nefsiyle ugrassa, kendi diliyle ugrassa kurtulur...

Bir gün Almanlar benim yanimda da bu domuz eti konusu acti, hayatlarinda hic duymadigi bir cevap vermistim, konuyu actiklarina pisman oldular....cünkü orada bir Ortodox hristiyan Öldükten sonra dirilmeye inaniyorum demeye basladi, bazilarinin rengi atti :D

Müslümanlar isini bilmiyor, art niyetli sekilde konu acanlari öyle bir hale getireceksin ki pisman olacaklar :)

Calikusu81 25.04.2014 14:35

Domuz yemem. Evimizde domuz alinmaz, pismez. Adi bile gecmez. Dolayisiyla Domuz hakkinda kafa yormama gerek yok.

25.04.2014 16:53

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2083847)
Domuz yemem. Evimizde domuz alinmaz, pismez. Adi bile gecmez. Dolayisiyla Domuz hakkinda kafa yormama gerek yok.

Domuz ettini bende yemiyorum. Ama domuz eti yemekten sakinan insanlarin bir cogu ne hikmetse girtlagina kadar haramla beslenmis bünyeleriye yeryüzünde dolasiyorlar ve o yetmezmis gibi bir de insan eti yiyorlar.. Allah'a havale ediyorum...

baykaptan 27.04.2014 22:29

Domuz eti haramdir

Allah'i bilen, unutmayan, inanan ve güvenen domuz etinin haram kilindigini bile bile domuz eti yemez.!
Rabbim bizlere ahlak terbiyesi versin.! Ki bizler bunda bile cok aciziz.
Kuran'i Kerimi rehberi kilan, iblisin huylarina girmez.!
Saygilarimla

http://www.baykaptan.com

27.04.2014 22:39

Zitat:

Zitat von baykaptan (Beitrag 2083971)
Allah'i bilen, unutmayan, inanan ve güvenen domuz etinin haram kilindigini bile bile domuz eti yemez.!
Rabbim bizlere ahlak terbiyesi versin.! Ki bizler bunda bile cok aciziz.
Kuran'i Kerimi rehberi kilan, iblisin huylarina girmez.!
Saygilarimla

http://www.baykaptan.com

wenn ich sowas schon lese dann kriege ich einen kotzreiz ... und was für einen ...

allahini bilen ...

pardon ama dünyada kac allah var acaba ?

und wieviele religionen gibts es ? millionlarca insan haram isliyo .. ama senin gibiler islemiyo ... tek domuz eti yiyoruz diye ?

domuz eti yiyince cok büyük haram islenmis oluyo ... ama fingirdesi ve sevisinle yada icki icince hic bi bok olmuyo ...

diese doppelmoral bei euch geht mir sowas von auf die nerven das ich es nichtmal in worte fassen kann ... solche dinge sind der grund das ich überhaupt nichts vom islam halte ... generell nichts von irgendeiner religion ...
weil es in meinen augen sowas von schwachsinnig ist, was ihr sagt.. das ich es nicht in worte fassen kann ...

sooo aksam aksam sinirlendim !

BYE

Milliirade 30.04.2014 02:38

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2083972)
wenn ich sowas schon lese dann kriege ich einen kotzreiz ... und was für einen ...

allahini bilen ...

pardon ama dünyada kac allah var acaba ?

und wieviele religionen gibts es ? millionlarca insan haram isliyo .. ama senin gibiler islemiyo ... tek domuz eti yiyoruz diye ?

domuz eti yiyince cok büyük haram islenmis oluyo ... ama fingirdesi ve sevisinle yada icki icince hic bi bok olmuyo ...

diese doppelmoral bei euch geht mir sowas von auf die nerven das ich es nichtmal in worte fassen kann ... solche dinge sind der grund das ich überhaupt nichts vom islam halte ... generell nichts von irgendeiner religion ...
weil es in meinen augen sowas von schwachsinnig ist, was ihr sagt.. das ich es nicht in worte fassen kann ...

sooo aksam aksam sinirlendim !

BYE

la sana yaban domuzu getittirim hem penisinide vaginana sokarsin

30.04.2014 08:45

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2084034)
la sana yaban domuzu getittirim hem penisinide vaginana sokarsin

Hmmm mag sein das du die voliebe besitzt die tier genetalien irgendwo reinzustecke .. ama sagol... ich teile diese vorliebe nicht mit dir..

30.04.2014 17:28

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2084037)
Hmmm mag sein das du die voliebe besitzt die tier genetalien irgendwo reinzustecke .. ama sagol... ich teile diese vorliebe nicht mit dir..

Was denkst du was dieser Sodomist sonst treibt? In den Dörfern, die geografisch östlich von Sivas liegen, wo dieser Tpy herkommt, und AKP's Wählerschar drastisch ansteigt, je östlicher es geht.. treiben die doch mit den Tieren übelste Sodomie.. Der Mensch, sofern man von diesem "Allgemeinspermagemisch" sprechen darf, die die Eizelle seiner Mutter befruchtet hatte und dieses Subjekt herausbrachte.. Sofern man von diesem Wesen als Menschen sprechen darf... der Mensch schließt immer von sich auf andere..

Milliirade 01.05.2014 05:17

"Allgemeinspermagemisch"

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2084049)
Was denkst du was dieser Sodomist sonst treibt? In den Dörfern, die geografisch östlich von Sivas liegen, wo dieser Tpy herkommt, und AKP's Wählerschar drastisch ansteigt, je östlicher es geht.. treiben die doch mit den Tieren übelste Sodomie.. Der Mensch, sofern man von diesem "Allgemeinspermagemisch" sprechen darf, die die Eizelle seiner Mutter befruchtet hatte und dieses Subjekt herausbrachte.. Sofern man von diesem Wesen als Menschen sprechen darf... der Mensch schließt immer von sich auf andere..

ne diyooooooooon laaaaaaaaaaaan mum söndüde dayin anaani sikmis iste sen cikmissin
"Allgemeinspermagemisch" ama senin dölün belli dayin senin baban yani kisacasi dayin bacisini sikmis sen cikmissin

Imogdi 03.05.2014 07:08

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2084057)
ne diyooooooooon laaaaaaaaaaaan mum söndüde dayin anaani sikmis iste sen cikmissin
"Allgemeinspermagemisch" ama senin dölün belli dayin senin baban yani kisacasi dayin bacisini sikmis sen cikmissin

bir dakkika > senin kitabina göre Insanlik

Adem ile Hava la dan dogmami$ mi ???

eehhh Adem ile Hava 18 cocuk yapsa bile ...
yine InZUCHT la cogalmi$iz ...

demek Inzucht kanimizda var ???

yavsaklik yapmaya gerek yok ...

Milliirade 06.05.2014 04:07

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2084106)
bir dakkika > senin kitabina göre Insanlik

Adem ile Hava la dan dogmami$ mi ???

eehhh Adem ile Hava 18 cocuk yapsa bile ...
yine InZUCHT la cogalmi$iz ...

demek Inzucht kanimizda var ???

yavsaklik yapmaya gerek yok ...

yigenim bizde insucht falan yok

ama gerci senin canin kizkardesinle cinsellik cekse sikisirsin

Imogdi 12.05.2014 04:42

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2084169)

was soll der Scheiß ?

simdi senin kiz kardesinle 20 EUR ya beraber oldum ...
mu desem ?

Milliirade 14.05.2014 02:36

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2084363)
was soll der Scheiß ?

simdi senin kiz kardesinle 20 EUR ya beraber oldum ...
mu desem ?

laaaaan hödüüüüüüüüüüüüüüüüük yiyemiyecegin yarragin altina yatma si kitigimin kani bozuk rum pici

14.05.2014 17:24

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2084433)
laaaaan hödüüüüüüüüüüüüüüüüük yiyemiyecegin yarragin altina yatma si kitigimin kani bozuk rum pici

Imogdi, sen bosversene onun kiz kardesini. Ona geleyisine kadar daha niceleri var. Onun kiz kardesini sen Kenan Kilickaya'ya birak :D

manbee 19.05.2014 16:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2084448)
Imogdi, sen bosversene onun kiz kardesini. Ona geleyisine kadar daha niceleri var. Onun kiz kardesini sen Kenan Kilickaya'ya birak :D

birbirinize küfür etmekten hoslaniyorsunuz galiba.

hoslanmani anladim ama beni niye bu küfürlerine alet etmeye calistigini anlayamadim.

Imogdi 22.05.2014 05:18

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2084169)

Inzucht ...kanimizda var
Adem ile Hava ..nin cocuklari ...kiminle acaba siki$ti ?
cogalmak icin ???

22.05.2014 08:20

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2084867)
Inzucht ...kanimizda var
cogalmak icin ???

Da schon wieder so ein mist.
Was hast du denn gedacht, dass die Menschen einfach so vom Himmel gefallen sind?
Oder warst du in deiner Vergangenheit ein Affe? Oh man ich muss mir jetzt echt eine Tonne sarkastischer Bemerkungen verkneifen, die ich auf diesen deinen Text sarkastisch und verhöhnend antworten könnte...

Milliirade 27.05.2014 04:00

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2084867)
Inzucht ...kanimizda var
cogalmak icin ???

Lan Zibidi sen kesin simdi kizkardesinlede cinsel ilisikiye girersin

manbee 11.06.2014 18:13

ich esse keine allesfresser.

11.06.2014 22:34

Vegi :-) Vegi :-) Vegi :-)

light1 22.06.2014 10:37

Nein, esse ich nicht (trinke auch keinen Alkohol - bin evangelisch getauft und gehe in alle Kirchen, die mich wohlwollend willkommen heißen - und auch wieder LOSLASSEN !!)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:57 Uhr.