Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Güzel Ve Anlamlı Sözler! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12123)

17.09.2016 11:04

Çocukluğum/Maksim Gorki

''İnsanların ruhunu öldürüyorlar anne. İşte asıl cinayet bu. Utanılacak bir cinayet...Birtakım silahlar çıkartıyorlar, insanları öldürüyorlar ve bunu yapanlara devlet diyorlar. Evlerine, sosyal statülerine, paralarına hiç bir zarar gelmesin diye garip insanları harcıyorlar. Anlıyorsun beni değil mi anne? Halkın ruhunu kurutuyorlar ve hiç bir şey anlamaz hale getiriyorlar.''

21.09.2016 09:05

Murathan Mungan

Oysa konuşsak ya da dokunsak birbirimize,
çekip gidecekti içimizdeki o korkunç noksanlık...

21.09.2016 14:21

Can Yücel

Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme.
Çünkü bittiğinde;
onu unutamamana değil,
unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın.

24.09.2016 20:47

Şemsi Tebrizi

Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim… Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürlerde, boğuluyormuş… Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş. Zülüflerinden zül akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem… Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum…

25.09.2016 08:34

Engin

''Bir insan muhatabını ya öldürür, ya da affeder yaşatır, arafta bırakmaz.''

25.09.2016 21:18

Can Yücel

Gittin mi büyük gideceksin ! Ayrılık bile gurur duyacak seninle.. Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek.. Gölgen bile kalmayacak ardında.. Gittin mi onurunla gideceksin..../

27.09.2016 23:00

Nihal BIKIM

Oysa milyon hali vardı seni sevmenin
Çarpmasaydım eğer buzdağı kalbine.
...

28.09.2016 23:33

Nihal Bıkım

Müebbet yemiş sanılmasın ömrümüzde sonbahar.
Usulünce olmalıydı ama, dudaklarımıza sinen bir hoşçakal
Hem ne sen Tahir'din ne de ben Zühre.
Zaten onlar da sadece Nazım'ın düşlerinde nefes alan,
Hayali mi hayali deli dolu iki virane....

29.09.2016 11:43

...

Herşeyin bir kanunu varya hani;
aşkında kendine göre bir kanunu vardır.
Sevdimi insan o kanunun hükmünü yerine getirir,
hiç birşey ayıramaz gerçekten sevenleri.
Ölüm bile...

29.04.2017 10:53

Franz Kafka

“Sevdiğin her şeyi er ya da geç kaybedeceksin, ama sonunda sevgi başka bir surette geri dönecek.''

30.04.2017 20:05

Eger bir gün benim sözlerim bilimle ters düserse, bilimi secin (Ebedi baskomutanimiz, ulu önderimiz, cagimiza isik sacan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk)

01.05.2017 13:31

"Sosyalizm deyince, mızrak yemiş domuz gibi ne böğürüyorsun ? İhtiyaçtan artanı paylaş diyen Kur'an değil mi ?" (Iliyactici Prof. Dr. YAŞAR NURİ ÖZTÜRK)

01.05.2017 14:03

Yaşar Nuri Öztürk'ün Hz. Ali şiiri:

ALİ DÜŞTÜ GÖNLÜME

Ali candır, Ali canan
Ali delil, Ali bürhan
Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Ali arş sırrına mahrem
Ali hikmet, Ali kerem
Ali Resul ile hemdem

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Ali mazlum zülfikârı
Ali adalet hisarı
Ali İslamın vakarı

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Resul Hakkın mustafası
Ali, Resul murtezası
Ali'de Hakkın rızası

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Ali veliliğin şahı
Ali öksüzler penahı
Ali gönül padişahı

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Ali şehitler sultanı
Ali, Hüseyin'in canı
Ali'dir kerbela kanı

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Ali babam, Ali dedem
Alisiz dünyayı nidem
Ali sinemdeki didem
Ali kalbimdeki gözüm

Ali nurdur, Ali iman
Tüm canlar Ali'ye kurban

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk

02.05.2017 21:53

Küçük İskender

Bana benden iyisini bulamazsın diyen sevgilim.
Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur.

03.05.2017 17:45

Bir ağaçtan 1 milyon kibrit cıkar ama bir kibrit 1 milyon ağacı yakar

03.05.2017 17:48

Canım alırlar ecelsiz. Sığdıramam kitaplara. (Ahmet Arif)

03.05.2017 19:04

Ey Yezid (Allah lanet eylesin) sen bizim dünyamızı kararttın , bizde senin ahiretini …
(Hz. Zeynep)

03.05.2017 19:09

“Kim bir bardak soğuk su içerse beni hatırlasın, Kerbela'yı ansın.” (Hz. Imam Hüseyin)

06.05.2017 19:28

Tarih çok acımasızdır. Sizler, ondan yeni bir Abdülhamit beklerken, bir de bakmışsınız yeni bir Mustafa Kemal göndermiş... (Ilber Ortayli)

06.05.2017 20:44

Velhasıl kelam; Kalp herkeste var, yürek denen başka bir şey…Mevlana Celaleddin-i Rumi

06.05.2017 21:31

Ben sigara ve icki kullanmiyorum. Bazen dostlarla muhabbet edersek icerim, ya da bayramlarda seyranlarda dügünlerde falan filan.
Ama Deniz Gezmis'i anliyorum.

Parkamı, botlarımı çıkarmayacağım. Ölüm gömleğini giydirmek isteyecekler, giymeyeceğim. Traş olmayacağım. Bir sigara yakacağım, üstüne demli bir çay içeceğim.
Haa... bak, Rodrigo’nun o ünlü gitar konçertosunu dinlemek isterim.
Urganı boynuma kendim geçireceğim. Sonra dönüp beni seyredenlere sesleneceğim. "Ölen bedenimdir, düşüncem yaşayacak.’’

— #DenizGezmiş

06.05.2017 22:13

Vatan, onu parsel parsel satanların değil;
Uğrunda darağacına gidenlerin vatanıdır

(Deniz Gezmis)

07.05.2017 19:57

Osmanli'nin yükselisi alevi idi, yikilisi sünni idi.

Diriliş Ertuğrul tamam da bunun daha cürüyüş Abdulhamit'i var, yıkılış Vahdettin'i var, satış Damat Ferit'i var...
Bunlari da dizi yapsinlar

Ulu Önderimiz Atatürk, seni tanidikca sana daha cok hayran kaliyorum ve sana daha cok hayran kaldikca sana olan sonsuz sevgim sonsuzlugun sinirlarini asip daha da ileriye variyor.

3.954 kitap okumus askeri ve siyasi bir lidersin, daha diplomasini bile ortaya koyamayan birisi kendini seninle bir tuttuyor. Bu ayni bizim Sükrü Altay (lakabi Sükriye kizimiz) denen dangalagin Türklerin Muhammet Ali'si olan "beyaz" Muhammet Ali, boks sampiyonumuz Ünsal Arik'a kafa tutmasina benziyor..

Sen Osmanli'nin bütün bölgelerinde cephelerde savastin ve tarih bunu tasdikler, yenilmeyen tek Osmanli Pasa'sisin ve yillarca Yunan bayraklari ile donatilmis Istanbul'un Fatihisin.

Daha Süleyman Sah türbesine sahip cikamayanlar, ata dogru dürüst binemeyenler seninle kendini bir tutmalari gülünc.

KENDINI TÜRK HISSEDEN KIM NE MUTLU TÜRKÜM DIYORSA TÜRKTÜR!

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!

Ne mutlu Türküm diyene sözü sundan ibaret. Osmanli'da Türkler hakir görülürdü, Despina'nin, Maria'nin, Katerinna'nin torunlari olan Osmanlilar, Türkleri begenmezlerdi.

Yörük ve Afsar kökenli olan Atatürk, Osmanli'nin hakir gördügü ama kendisinin canindan cok ve herseyden cok sevdigi Türk Milletine özgüvenc asilamasidir.

Bakin ne mutlu Türk dogana demiyor, Ne mutlu Türk olana demiyor. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE DIYOR...

Her konuda bölücük yapan Hz. Tayyibos efendinin agzindan bir kere bile olsun cikmayan bir kelime...

Dracula'nin sarimsaktan nefret ettigi gibi Hz. Tayyibos'un nefret ettigi bir kelime..

Ben bir Osmanli olarak dogdum ama bir TÜRK olarak ölecegim (Mustafa Kemal Atatürk, Istanbul'un Fatihi ve Anadolu'nun ebedi önderi)

15.05.2017 17:57

Değişen dünyada düşüncelerini geliştirip değiştirmeyenlerden DEVRİMCİ olmaz. Kişi önce kendini değiştirmeli

15.05.2017 18:01

15.05.2017 18:04

15.05.2017 18:09

Tarih susmaz konuşur Osmanlı Devleti’nin 31’inci padişahı, İslamiyet’in 110’uncu halifesi Padişah 1. Abdülmecid, küçük kızlara çok düşkündü. En hoşlandığı şey, on yaşını doldurmamış bakire kızların bakireliğini bozmaktı. Padişahlık yaptığı 22 yılda, on yaşını doldurmamış 330 kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerek bakireliğini bozdu. Anne ve babaların rıza gösterip teslim ettiği kız çocuklarından ikisi, Padişah Abdülmecid tarafından tecavüz edilirken cinsel organları yırtılıp kan kaybından ölünce, Padişahımız vicdana geldi ve 16 yaşından küçük çocukların bekaretini bozmamaya karar verdi. Padişah Abdülmecid’in 16 yaş üstü kaç bakire kıza tecavüz edip kızlığını bozduğu bilinmiyor. Çünkü bu işleri yüce padişahımız gizli yapmaya başlayarak kaydının tutulmasını yasakladı. Padişah Abdülmecid'in annesi Rus Yahudisi Suzi idi... Abdülmecid'in 25 karısı, bunlardan 43 çocuğu oldu. Kızlığını bozduğu 16 yaş üstündeki sayısı bilinmeyen kız çocuklarından 67 gayrimeşru çocuğu oldu. Hızlı yaşayıp genç öldü. Veremden ölen padişahımız 39 yaşındaydı.39 okka idi...

OSMANLI PADİŞAHLARININ KİMLER OLDUĞUNU ÖĞRENİN ,OSMANLI SEVDALILARI...

Böyle padisahin anasini atasini sikiyim.

YigitAdam 15.05.2017 19:06

ALCAK YAVSAK ; ERMEN MASALLARINI BURAYA ASARAK SAZANMI AVLAYACAGINI SANIYORSUN..ONUN BUNUN YOSMASI:ben dünya tarihini okumus bir insan olarakTÜRK TARIHINIDE EN KÜCÜK DETAYLARINA KADAR BILEN BIR INSAN OLARAK;Tarihlerde böyle bir kayit olmadigina göre bunlari sana ninen anlatmis olmali..Bahs ettigin 330 bakire kiz olsa olsa senin sulalenden olur..kimbilir hangi ermeni ingiliz yunanin altina yatip sonrada padisah yapti demislerdir.zaten sende yunan ibnelerine benziyorsun zerre seref olsaydi buralarda insan kiligina dolasamazdin..boynuzlu domuz!
Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121296)
Tarih susmaz konuşur Osmanlı Devleti’nin 31’inci padişahı, İslamiyet’in 110’uncu halifesi Padişah 1. Abdülmecid, küçük kızlara çok düşkündü. En hoşlandığı şey, on yaşını doldurmamış bakire kızların bakireliğini bozmaktı. Padişahlık yaptığı 22 yılda, on yaşını doldurmamış 330 kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girerek bakireliğini bozdu. Anne ve babaların rıza gösterip teslim ettiği kız çocuklarından ikisi, Padişah Abdülmecid tarafından tecavüz edilirken cinsel organları yırtılıp kan kaybından ölünce, Padişahımız vicdana geldi ve 16 yaşından küçük çocukların bekaretini bozmamaya karar verdi. Padişah Abdülmecid’in 16 yaş üstü kaç bakire kıza tecavüz edip kızlığını bozduğu bilinmiyor. Çünkü bu işleri yüce padişahımız gizli yapmaya başlayarak kaydının tutulmasını yasakladı. Padişah Abdülmecid'in annesi Rus Yahudisi Suzi idi... Abdülmecid'in 25 karısı, bunlardan 43 çocuğu oldu. Kızlığını bozduğu 16 yaş üstündeki sayısı bilinmeyen kız çocuklarından 67 gayrimeşru çocuğu oldu. Hızlı yaşayıp genç öldü. Veremden ölen padişahımız 39 yaşındaydı.39 okka idi...

15.05.2017 19:10

Hani adres verecektin agzina yarragimi soktugum?
Seni kari diye yatirir sikerim lan.
Senin nineni mezardan cikariri götüne kola sisesi sokarim lan.
Ver lan adresini amina kodugum

Senin annecegini sikecegim, annecegini amina kodugumun yavsaAK'i

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121298)
ALCAK YAVSAK ; ERMEN MASALLARINI BURAYA ASARAK SAZANMI AVLAYACAGINI SANIYORSUN..ONUN BUNUN YOSMASI::Tarihlerde böyle bir kayit olmadigina göre bunlari sana ninen anlatmis olmali..Bahs ettigin 300 bakire kiz olsa olsa senin sulalenden olur..kimbilir hangi ermeni ingiliz yunanin altina yatip sonrada padisah yapti demislerdir.zaten sende zerre seref olsaydi buralarda insan kiligina dolasamazdin..boynuzlu domuz!

YigitAdam 15.05.2017 19:18

kancik götveren...köprü altinda doyuramadilarmi seni
hani adres isteyecektin::yavsak boynuzlu domuz...ziyaretci defterime bile girip adres istemeye korkacak kadar cukur ibneSIN...sen degilmisin yedi suleleni parselleyn .senki yüzbin kisiye anani kizkardesini karini siktiren götveren..gelmis burda padisaha iftira atip ibne atanin reziliklerini örteceginimi saniyorsun::ben delileriyle atanin veledizina ibne oldugunu isbat ettim,...senin gibi masallarla degil..ziyaretci defterime yazip adres isteyip gelmesen bu vaybede nekadar insan varsa anani avradini kIzini kizkardesini yedi suleni siksin1onun bunun yosmasi

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121299)
Hani adres verecektin agzina yarragimi soktugum?
Seni kari diye yatirir sikerim lan.
Senin nineni mezardan cikariri götüne kola sisesi sokarim lan.
Ver lan adresini amina kodugum

Senin annecegini sikecegim, annecegini amina kodugumun yavsaAK'i

15.05.2017 19:23

Konumuz kaybolmasin

YigitAdam 15.05.2017 19:30

HALEN ZIRVALIYOR GÖTVERENE BAK
LAN BOYNUZLU DOMUZ
ULAN KARSINDA ENAYEMI SANIYORSUN ALCAK CUKUR:
GÖTÜN YIYORSA
ÖZELIME GIRIP ADRES ISTEYECEKSIN...
Bende sana özelden gönderecegim:::
YOK BURDA SÖV YAPMAYA DEVAM EDECEKSEN; BURDA BANA TEK KELIME YAZACAKSAN ETTIGIN EDECEGIN KÜFÜRLERI BIN MISLIYLE SANA IADE ETTIM EDIYORUM::PADISHA ATTIGIN IFTIRALARIDA !!

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2121301)
Daha ne kadar isteyecegim lan yalan konusan agzina yaragimi soktugumun korkak ibnesi..
Bak kocum bunu iyi ögren.

Ya adresini ver, ya da götünü git kimi verirsen ver. Ya ka kes lan o kancik kari agzini

Herseyi taklit edebilirsin, herseyi alavereye dalavereye verebilirsin ama dünyada bir sey taklit edilmez. O da cesarettir.
Senin oraya geldik. Fosil korkudan altina sicti, eli ayagi bir birine dolasti. Kasanin önündeki de masum masum nasil bakiyordu aman bana dokunmasinlar diye.
Sen anlatiyon lan sikkimim sidigi

15.05.2017 19:33

Senin sonun cok kötü olacak amina kodugumun, agzina yarragimi soktugumun pici. Ancak uzaktan fifi gibi havlarsin.
Biz oraya geldik, altina sicti fosill ve sacini orospu sarisina boyatmis o kanciklariniz...
Senin sülalenin götünde cola sisesini kiracagim.
Kasanin önünde kine dikkat edin sonu Bergen gibi olmasin.

Ben oraya seni aramaya cikmistim. Sansin vardi lan kefasenin sicirtmasi, götünde cola sisesi kiracaktim..
VER LAN ADRESINI, KES LAN KANCIK GIBI KONUSMAYI, YOKSA SENI KARI DIYE SIKERIM LAN

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121300)
kancik götveren...köprü altinda doyuramadilarmi seni
hani adres isteyecektin::yavsak boynuzlu domuz...ziyaretci defterime bile girip adres istemeye korkacak kadar cukur ibneSIN...sen degilmisin yedi suleleni parselleyn .senki yüzbin kisiye anani kizkardesini karini siktiren götveren..gelmis burda padisaha iftira atip ibne atanin reziliklerini örteceginimi saniyorsun::ben delileriyle atanin veledizina ibne oldugunu isbat ettim,...senin gibi masallarla degil..ziyaretci defterime yazip adres isteyip gelmesen bu vaybede nekadar insan varsa anani avradini kIzini kizkardesini yedi suleni siksin1onun bunun yosmasi

YigitAdam 15.05.2017 19:37

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121302)
YOK BURDA SÖV YAPMAYA DEVAM EDECEKSEN; BURDA BANA TEK KELIME YAZACAKSAN ETTIGIN EDECEGIN KÜFÜRLERI BIN MISLIYLE SANA IADE ETTIM EDIYORUM::PADISHA ATTIGIN IFTIRALARIDA !!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.05.2017 19:48

Konumuz kaybolmasin! Millet bu soysuzlara ecdadimiz demeyi birakmali

YigitAdam 15.05.2017 23:38

Sevgili forumdaslar
bazi sapik cibiliyetsizler,kendi hayat hikayelerini ecdadimizin mumtaz kisiliklerine yamamaya calisarak onlari karalayacaklarini saniyorlar.Halbuki Osman ogullari dünyada en adil en üstün en ahlakli cihan medeniyetini kurarak, 3 kitaya adaletle hükm etmislerdir.Bu degerli cihan imparatorlugunu yikan batili sömürgeciler ve siyonistler, osmanlidan sonra dünya insanligina kan gözyasi nefret ve sömürüden baska birsey veremedikleri icin,Dünya insanliginin ekseri cogunlugu Osmanlinin adaletini arar olmustur.Hatta ve hatta, siyonistlerin oyununa gelerek osmanliye düsmanlik eden araplarin balkan halklarinin bircoguda osmanlinin adaletini aramaktadir.bunu sezen dogulu batili sömürgeciler dehsete düserek ya osmanli kullerinden dirilirse halimiz ne olur diye,akla hayala gelmiyecek iftiralarla saldirilarla, bölgemizde hertür teröre basvurarak OSMANLI TORUNLARININ ISLAM ADALETINI HAYATA HAKIM KILMALARINI ENGELLEYECEKLERINI SANIYORLAR.halbuki ati alan uskudari coktan gecti..siyonist ve sömürgeci dogulu batililarin tahtlarini baslarina yikacagiz...Atasi belirsiz kemalin putlarini ve zihniyetini angari bir zamanda selanigin cöplügüne atacagiz...
.................................................
Not: bana küfür hakaret edebilecek cesareti kendinde gören birisi varsa, bunu gelip yüzüme yapmalidir.bunun icinda özelime yazip adres isterse adresimi verecegimi yol masraflarinida karsilayacagina söz veriyorum.
AKSI HALDE SANALDA CAKALLIK YAVSAKLIK EDIP KÜFÜR VE HAKARET EDENLER DÜNYANIN EN ALCAK YAVSAGIDIR.VE ETTIGI EDECEGI KÜFÜR VE HAKARETLERI BIN MISLIYLE O REZILE IADE EDIYORUM

YigitAdam 15.05.2017 23:48

"Osmanlilar,Türkler asırlar boyunca birçok millete hakim oldular, fakat onları asimile etmeye asla gayret etmediler. Onlara hürriyet verdiler ve din ve kültürlerinin yaşanmasına müsaade ettiler."

Avrupalı tarihçi Richard Peters,

16.05.2017 17:38

VER LAN ADRESINI,
BAKIRE GELININ SIK TUTMASINDAN CEKINDIGI GIBI CEKINIYORSAN, GÖNDER LAN ÖZELIME.

YÜZÜNE SÖYLEMEYI BIRAK YÜZÜNÜ SIKERIM SENIN.

AMINA KODUGUMUN GÖTTÖ$U .

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121306)
Sevgili forumdaslar
bazi sapik cibiliyetsizler,kendi hayat hikayelerini ecdadimizin mumtaz kisiliklerine yamamaya calisarak onlari karalayacaklarini saniyorlar.Halbuki Osman ogullari dünyada en adil en üstün en ahlakli cihan medeniyetini kurarak, 3 kitaya adaletle hükm etmislerdir.Bu degerli cihan imparatorlugunu yikan batili sömürgeciler ve siyonistler, osmanlidan sonra dünya insanligina kan gözyasi nefret ve sömürüden baska birsey veremedikleri icin,Dünya insanliginin ekseri cogunlugu Osmanlinin adaletini arar olmustur.Hatta ve hatta, siyonistlerin oyununa gelerek osmanliye düsmanlik eden araplarin balkan halklarinin bircoguda osmanlinin adaletini aramaktadir.bunu sezen dogulu batili sömürgeciler dehsete düserek ya osmanli kullerinden dirilirse halimiz ne olur diye,akla hayala gelmiyecek iftiralarla saldirilarla, bölgemizde hertür teröre basvurarak OSMANLI TORUNLARININ ISLAM ADALETINI HAYATA HAKIM KILMALARINI ENGELLEYECEKLERINI SANIYORLAR.halbuki ati alan uskudari coktan gecti..siyonist ve sömürgeci dogulu batililarin tahtlarini baslarina yikacagiz...Atasi belirsiz kemalin putlarini ve zihniyetini angari bir zamanda selanigin cöplügüne atacagiz...
Not: bana küfür hakaret edebilecek cesareti kendinde gören birisi varsa, bunu gelip yüzüme yapmalidir.bunun icinda özelime yazip adres isterse adresimi verecegimi yol masraflarinida karsilayacagina söz veriyorum.
AKSI HALDE SANALDA CAKALLIK YAVSAKLIK EDIP KÜFÜR VE HAKARET EDENLER DÜNYANIN EN ALCAK YAVSAGIDIR.VE ETTIGI EDECEGI KÜFÜR VE HAKARETLERI BIN MISLIYLE O REZILE IADE EDIYORUM

16.05.2017 17:45

Atatürk'e küfür ederlerse, ben bu Osmanli'yi burdan Viyena kadar sikiyim, Tuna'da gemilerini batiriyim, sonra bi daha sikiyim, tecavüzcü soyuz pic kurulari. Bunlar Türk Milletinin ecdadi degil. Tarihi dogru ögrenin.

YigitAdam 17.05.2017 00:39

Zitat:

Zitat von YigitAdam (Beitrag 2121306)
...
Not: bana küfür hakaret edebilecek cesareti kendinde gören birisi varsa, bunu gelip yüzüme yapmalidir.bunun icinda özelime yazip adres isterse adresimi verecegimi yol masraflarinida karsilayacagima söz veriyorum.

BOYNUZLU DOMUZ OKUMA ÖZÜRLÜMÜSÜN GÖTVEREN GÖTÜNE KAZIK SOKARAK MI YUKARDAKI YAZIYI OKUTMAMI BEKLIYORSUN IBNE!! BAK YUKARDA NE YAZMISIM IBNE ,YAVSAK!! KURALLARI BEN KOYARAM,KURALIM YUKARDA GÖTÜN YIYORSA GEREGINI YAPARSIN; GÜNLERDIR HER AKSAM BINKERE KOYDURMAKTAN YEDI SULALENI BINLERCE KISININ ALTINA YATIRMAKTAN ZEVKMI ALIYORSUN ULAN SEN NE ALCAK DOMUZMUSSUN...DOMUZDAN ÖZÜR DILIYORUM..SEN; NE CUKUR BIR INSAN BOZUNTUSU sun KI, ANANI KIZINI KIZKARDESINI YEDI SULENI BINLERCE KEZ PES KES CEKIYORSUN TUH SENIN O ALCAK SURATINA , IBNE ATAN NEYDIKI SEN NE OLACAKSIN...DEVAM ET ULAN KANI BES PARA ETMEYEN ONUN BUNUN TRAVESTISI DEVAM ET..ETTIGIN EDECEGIN KÜFÜRLERI YÜZBIN MISLIYLE SANA IADE ETTIM ETMEYE DEVAM EDECEGIMI BILE BILE YAZ ..BOYNUZLU DOMUZ

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:46 Uhr.