![]() |
Benim Vatanim !!!!
Benim Vatanim
Hastaneye gidersin , her tarafi bok götürür, sabah numara cekersin , öglen sira sana gelir , doktor süratina bile bakmaz , geschweige denn aufstehen .Ilac yazar , eczaneye gidersin fiatlari duyduktan sonra kalpten gidersin Amta gidersin , memur kendini bi bok san eder ,sana küfür etmedigi kalir , bir stempel almak icin iki saat beklersin , onu aldiktan sonra baska bir yere yolarlar. Oradada beklersin , sira sana gelesiye kadar mesayi saati bitmis olur , memur pilini pirtini toplar gider. sende sap gibi ortada kalirsin Her tarafta bi kazik yersin , adam yüzüne gülerek kazigi sokar . Millet Kara Biber yerine toprak yer , benzin yerine deniz suyu tank eder . Vatandaslarimiz bir numarali sex hastasi , basksasinin karisina ,kizina ,bacisina göz dikmeler stehen an der tagesordnung , frauen werden generell angegafft , alttan yukari , röntgen gibi . Kizlar televole ve türk dizileri izliye izliye , rüya aleminde yasamak icindedir, Ask yasamak isterler, Hizli gencler tarafindan pompalanir ve orospu damgasini yerler ! Trafik desen bombok , trafik canavari her sene yüzlerce ölüme neden olur ! Milletin 90 % cahil Türkiyede hasta oldunmu, birde paran olmadimi allahin himayeti altindasin , ya yalniz basina geberirsin, kokmus leschini 10 gün sonra tasirlar disari oder du überlebst so gott es will . Iste bu benim Vatanim ! |
VATAN GÖREVIMI....
Atatürk ne demis dikkatli oku, ve bidaha oku...
Ozaman anlarsin Vatanim icin ne yaptim... Was dein Bruder wenn du einen haben soltes nicht gemacht hat... Du Hildegard... Blöde Kommunistin.... Geh nach hause du voll idiot... |
du hast es auf den punkt gebracht!
warum verschließen wir uns vor dieser tragödie? man muss nur einmal die türkischen nachrichten sehen , da sieht man doch den zustand...es ist doch fakt!
|
görevini yaptin ve bitti mi?
haaaaa....yani türkiyeyi kurtarmis oldun...cok sagol...süpermen...sana bir madalya takalim!
|
Nachrichten!!!
Sizin gibilerini cekmek icin bu haberlerle Reyting yapiliyor und das mit Erfolg...
|
Was weist du noch Franz ???
Iyiki Vatanimiz sizin gibilerin eline kalmamis, ama ortada dolasanlar var...
Türkiye de izin yapmayi hava atmayi biliyorsun ama dimmi... Deniz kenarinda yatmayi, kari kiza bakmayi... Git isine kardesim. Sende Paranla git özel hastaneye, gelde bul onu almanyada , o iste biraz zor... |
Bu VATAN Borcu o yerine geldi!!!
Zamani gelince kurtaririz sizin gibi CHE GUERRALARDAN.... Spinner... Kocana söyle sikiysa o yapsin 18 ay askerligi...
|
türkiyeyi yobazlar ve pislik...
götürüyor , sen oradan hala ötüyorsun...sen kör ve sagir misin?
|
sanki bi bok yaptin....
zor mu geldi vatan borcun...du armer...warum jammerst du herum , wenn du das gerne gemacht hast...benim kocam türk degil ve savasa karsi , okay...vatani görevini 18 ayda tamamladiysan daha neler yaptin veya yapacaksin türkiye icin !?
Terbiyesiz sey , che guevara nin kim oldugunu bile bilmiyorsun...aptal ve gerizekali oldugun nickin den belli! |
HER ARSLANA GÖRE DEGIL...
Schon garnicht für solche wie dein Mann... Du armer Tropf...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:36 Uhr. |