![]() |
bence sen...
bence sen su kafayi degistir... benim dünyadaki gördügüm güzellikleri sen göremezsin, weil du begrenzt guc´kst...
|
friede freude eierkuchen..
ach wie süsss du geredest hast,simdi agliycam valla.kiz olsam alcam seni valla.
ya bana orosbu cocugu diyen kadin beni sevmis sevmemis banane be |
kardesim....
... senin türk erkegine "o-cocugu" demen bile gerekmez.... ters baktinmi yersin bir tane....
|
evli deyilim...
ben insan hata yapmaz demiyorum,yapar normal.ama kocaya karsi küfürü hata olarak deyil kadinin kocaya vurdugu bir tokat olarak görüyorum,kadin bedenen kocadan gücsüz oldugu icin laf dokundurarak kocadan sinirini cikartir.
Gute idee,ortak bu isi yapalim ya |
du hast es mit eigenen worten....
..gesagt.... sie hat keine andere wahl...
|
heeeeeee??????? o.T o.T.
ohne Text
|
ahaaaaaaaa
bak gördünmü,demek kadinda cikmaza geldimi kocayi tahrik edebiliyor
|
o.T.
ooooooo evliligin kutsal oldugunu bilriyor bizim murat ;-)))
o zaman sor babana, hic dayak atmis mi...?!?!? atmissa, annen herseye evet, tamam diye, yada demege zorlatilan kadinlardan oldugu icin hala evliler, eger dövmemise, babani örnek al... ama gittin yola bakilirsa, dövmüstür,,, ama bunu aciklamak zorunda degilsin... kendin icin sor sorustur,.... gir annenin duygularinida sor.. sonra kafanda bir tablo ciz.. düsnün düsün... düsünmek iyi gelir insana :-))))) |
yaniliyorsun...
ben dünyayi cok iyi sekilde görebiliyorum,aramizdaki fark ben gerceklei görüyorum sen deyil.Benim halimden suana kadar kimse sikayetci olmadi...
|
itiraf ettin sonunda....
bak, bilincli olmasda hast du es zugegeben.....
kadin, gücsüz oldugu icin, laflari ile igne betiriyor.. e erkerk??????????????? haaaaaaaaaa erkek güclü oldugu icin, DAYAK ATIYOR... aferin sana..... |
Junge tue nicht so dumm...
.... Jedes Fass platzt einmal, wenn es voll ist!
Der schlagende Part ist zu 90% der Mann, das kannst Du nicht leugnen. Es gibt viele TR-Frauen, die sehr provokativ sind und einen wirklich auf die Palme treiben können, das stimmt. Weißt Du, was dann die beste Methode ist: Ihr sagen, was Sache ist! Entweder Du benimmst Dich, oder wir gehen getrennte Wege. |
ben halimden memnunum.-
senin halinden BASKALARI sikayetci olmaya bilir.. ama kendin ????????
ben kendimle memnunum. gercekleri gördügüm icin insanlarda benim fikrimde.. bak senin fikrinde olan varsa varsa 1-2 kisi...... o kadar insan arasindan... otur düsün, iyi gelir :-) |
E ben ne diyorum????????
das sage ich ihm auch die ganze zeit, ama o tokati atmazsa, bey efendi rahatlamazmis, weil die frau es ja verdient hat.....
|
heee degil, efendim derler o.T.
ohne Text
|
yani cem diyor ki :-)))))
dogru anladiysam cem diyor ki:
es wird garnicht so weit kommen, dass deine frau dir "o-cocugu" sagt, denn es reicht, wenn sie dich "schief" anguckt, denn schon dann kriegt sie ja einen gedonnert... anladin? |
wer ist der dummer ihr oder ich...
öyle kadinlar var diyorsun adami cigliktan cikaran,peki öyle kadinlar tokati yedimi niye ayaklaniyorlar???????
Bana küfür eden kadin tokati yer okadar.bunun imi cimi yok kardesim |
sen ötme ordan....
evet aynen öyle dedim,her sucun bir cezasi vardir,bende cezami tokatla veririm.
ben sucluysam kadin alsin terligi vursun kafama elimi kaldirirsam namussuzum |
papaganlik sana cok güzel yakisiyo...
....ceme sordum sana deyil,o ne demek istedigini kendisi daha iyi bilir.lafin arasina girme
|
OLAYI CÖZDÜM....
Arkadaslar?????????? demek sorun tek muratin dayak atmasi degil.... allgemein...
murat Gewalt icinde büyüdügü icin, gewalt ile ic ice, dass heiss, alles an gewatl, ob verbal oder körperlich, ist bei ihm normal... aciyorum sana... ausserdem entneheme ich daraus, dass du eine frau heiraten wirst, die genau so wie du ist... macht was ihr wollt, aber setzt bitte kein Kind auf die welt.. |
sen baya akilliymissin....
ben kadina tokat vuruyorsam gelecek olan herseyi göz önüne aliyorumda yapiyorum,sen beni merak etme ne yaptigimi cok iyi biliyorum,benim alacak oldugum kadin zatenbeni o durumlara sokmaz....
|
Dokunuyor mu??????????
hircinlasiyorsun? niye hircinlasiyorsun biliyor musun,
1. karsinda degilim ve bana bir tane geciremiyorsun 2. arayis icindesin 3. elestiriye acik degilsin.... |
Afkurup durma beeeee...
ya olum sen manyakmisin beeee....ben diyom ankara sen diyon götüm kara.ne dedigimi anliycak kafa yokmu sende.Ulan benim anneme küfür edecek kisinin mezarini kazarim oldugu yerde bu kiz olsun erkek olsun fark etmiyor.neymis ben hangi hakla kadini vuruyomusum,lan düdük peki kadin hangi hakla benim anneme küfür ediyormus,neymis kapiyi kapat cik git,iyi sen gidersin,bidaha geri geldiginde kadin senin agzindan girer burnundan cikar...viel spass
|
senin gibi....
kadin kiliklilarla isim olmaz koccum,erkek ol sonra gel karsima konus.etek alti konusma benimle
|
cok SIKICISIN..
ay cok SIKICISIN... dedigim dedik ,caldigim düdük diyorsun.. düsünsene evlisin, ve karina 24 saat ayni lafi konusuyorsun, burada yaptigin gibi....
|
sende ADAM OL.....
sende ADAM OL DA gel konus benimle.. insan disi bir yaratiksin, kisacasi hayvan...
hadi sana bye.. sen kendi kendine devam tartis, ERKEKLIGINI... :-) varsa tabbi,,, |
vay vay vay ....
sonunda kendini kadin yerine koydun kendi agzinla ohh sükür be kadin kilikli herif.
Benden kadina nasil davranilacagini cok iyi biliyorum..hamfendii.............. |
tsk ederim...
iyi bildin, ben bir hanimefendiyim :-)))
sende HAYVAN,.. hau hau |
gel....
sana erkekligin ne oldugunu göstereyim...köpek
kizlarin kicini yalamkatn baska birsey yapmiyorsun zaten burda...yalamaya devam et |
erkek kilikli kadin.....
olacagima,hayvan olmayi tercih ederim....
bide caykaralisin demek,Allah bilir Karacamlisindir..... |
senin gibi....
100 tane yalaka olacagina bir tane ADAM olsun o bana yeter....
|
erkeklik ne?
senin icin erkeklik ney????????
dein organ, den du in der hose hast`???????? oder deine fäuste, die du ab und zu mal zur sprache bringst????? |
dann bell mal.. hau hau o.T.
ohne Text
|
hani nerede?????????
sen misin o adamda????? neye bagliyorsan adamligini.... bayin desen yok... kültür egitim desen o hic yok... haaaaaaa var dogru, dein organ in der hose und deine fäuste....
|
Überlass das denken den Walen ...
... die sind wenigstens Säuger hehehehehhehe
Nö das heisst FischKing bei BuKing ;-) :-P |
Ich bin eine wandelnde Filmdatenbank
hehhehehhehehehe ;-)
Kuck mal ins Kino&Film Forum ;-) "mach mit" Gib mir Tips und Tricks !! Die Filme die du wirklich gut findest ... ins Kino und Film Forum posten: und zwar "SO": * Warum er dir gefällt ... (was dir nicht gefallen hat) * KURZER Inhalt ... * Link auf eine WEBpage ... |
Qualität vs. Quantität ?
Apropos Körperliche überlegenheit kennst du "noch" den Film "Skin Deep" mit John Ritter ???
Hehehhehehehehehhe da siehst du auch "stärkere" Frauen ;-) al" |
"Platt wa" ! ;-) o.T.
ohne Text
|
Bezeichnend nur ...
... dass er dem MENSCHEN die Rippen geklaut hat, um daraus eine Frau zu formen ;-)
hehhehehhehhhee |
Ulan DINGIL
seni essek sudan cikana kadar dövmeli hahahaahahaha allahin hanzosu!
|
Dann bist DU der König!
*Dorie dem Aliconda einen BurgerKing Kindergeburtstags-Krone aufsetzt*
Sooo, Deinen Zepter muß ich Dir ja nicht noch in die Hand drücken! *kranklach* :o)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:35 Uhr. |