Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesundheit & Wellness (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=412)
-   -   Kadina siddete karsi olalim (http://localhost/forum/showthread.php?t=12484)

14.10.2014 15:33

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095091)
wirst du alles noch früh genug erfahren :)

Du bist kein guter Mensch..

Man_Bey 14.10.2014 15:37

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2095094)
Du bist kein guter Mensch..

und du bist eine lügnerin.

14.10.2014 15:40

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2095097)
und du bist eine lügnerin.

Du kennst mich nicht.
Aber ich habe sehr viele der Dinge gelesen, die du hier geschrieben hast.

Ich könnte das jetzt im einzelen durchgehen, aber dazu habe ich keine Lust.

Ich fasse das einfach nur mit den Worten:
du bist ein schlechter Mensch zusammen.

16.10.2014 13:55

Siddete karsiyim !!!

:(

Evet, bende kadina siddete karsiyim !!! ......... :(:(:(

Bir kadina el kaldiran eller KIRILSIN !!!

Her türlü siddete karsiyim.

Kadin, Erkek, Cocuk, Hayvan, yani bir Canliya karsi olan her türlü siddeti kiniyorum !!!

16.10.2014 14:41

Bir dost anlatmisti. Komsulari baba ve erkek kardesi namus meselesinden dolayi, evin kizini yabanci komsularin gözü önünde dövmüsler. sonra tabi oglani da bulup dövmüsler. Kiz bir süre psikolojik sorun yasamis..görülüyor ki dünyada insanoglunun oldugu yerde her sey oluyor...

16.10.2014 15:00

Insan !!!

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095327)
Bir dost anlatmisti. Komsulari baba ve erkek kardesi namus meselesinden dolayi, evin kizini yabanci komsularin gözü önünde dövmüsler. sonra tabi oglani da bulup dövmüsler. Kiz bir süre psikolojik sorun yasamis..görülüyor ki dünyada insanoglunun oldugu yerde her sey oluyor...

Aynen, zaten "namus" diyorlar baksa birsey bilmiyorlar demiyorlar !!!
Bunun arkasinda bir "insan" oldugunu unutuyorlar, böyle geldi bölye gidecek diye korkuyorum ........... :(:(:(

16.10.2014 15:30

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2095328)

Aynen, zaten "namus" diyorlar baksa birsey bilmiyorlar demiyorlar !!!
Bunun arkasinda bir "insan" oldugunu unutuyorlar, böyle geldi bölye gidecek diye korkuyorum ........... :(:(:(

Namus demek kötü mü?

16.10.2014 15:46

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095333)
Namus demek kötü mü?

:) Tabikide hayir, kötü degil, ama her seyin bir siniri olmasi gerek bence !!! ..... :):):)

Namus deyip insan canina kiyip bir kadini öldüren de var, bunlari unutmamak gerek.

16.10.2014 16:09

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2095335)

:) Tabikide hayir, kötü degil, ama her seyin bir siniri olmasi gerek bence !!! ..... :):):)

Namus deyip insan canina kiyip bir kadini öldüren de var, bunlari unutmamak gerek.

Evet bunu hatirlatman iyi. meseleyi mezara yollamakla halledenler var...

Disarda milletin gözü önünde dövmek , psikoloji bozmak yerine; Baba önce sakinlesmek, mantikli düsünmek icin bekler. düsünür kizini cok ihmal ettigine, hic istedikleri gibi egitmediklerine kanaat getirir, affeder.

bunu yaparsa, ilerde düsünüp; '' Suc benimmis, kizimi olmasini istedigim gibi egitmedim ki, onu cok ihmal ettim, keske simdi burda olsaydi '' demekten kurtulur.

16.10.2014 16:58

Zitat:

Zitat von _Sunguroglu (Beitrag 2095339)
Evet bunu hatirlatman iyi. meseleyi mezara yollamakla halledenler var...

Disarda milletin gözü önünde dövmek , psikoloji bozmak yerine; Baba önce sakinlesmek, mantikli düsünmek icin bekler. düsünür kizini cok ihmal ettigine, hic istedikleri gibi egitmediklerine kanaat getirir, affeder.

bunu yaparsa, ilerde düsünüp; '' Suc benimmis, kizimi olmasini istedigim gibi egitmedim ki, onu cok ihmal ettim, keske simdi burda olsaydi '' demekten kurtulur.

Güzel dedin.

Namus nedir ???

Ne zaman namus konu olur ???

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:51 Uhr.