Sevgili Özgür Başkan,
Seni büyük bir takdir ve gururla izliyorum. Ekrem Başkan içerideyken böylesine başarılı olman beni hem şaşırttı hem de gururla doldurdu
Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan daima onur duydum. Kendimi şu an için parlamento dışı muhalefetin bir parçası olarak görüyorum. Henüz aktif mücadele zamanım gelmediğini düşünsem de, zamanı geldiğinde seninle mutlaka bir görüşme yapacağım.
Şu an bir göreve talip değilim, ama zamanı geldiğinde talip olduğumda bunu sana mutlaka bildireceğim. Ancak bugün için en önemli görevim; Avrupa’da ve Türkiye’de partimize üye olmayan geniş kitleleri ikna ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmaktır. Her zaman zoru secerim. İstanbul Kadıköy’de değil, Şanlıurfa Halfeti’de de gayret gösteririm, insan ancak böyle başarılı olur
Bu çabam makam, para, pul ya da şahsi çıkarlar için değildir. Ben bunu yalnızca çocuklarım, torunlarımızın ve kendi geleceğimiz için; geleceğin Türkiye’sini inşa etmek adına yapıyorum. En büyük arzum, kalıcı bir eserde benim de emeğimin bulunmasıdır.
O eser; laik, sosyal hukuk devletine, insan hak ve özgürlüklerine bağlı olan ve Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da güçlendirmektir.
Ayrıca, partimizde Canan Kaftancıoğlu’nu yeniden aktif bir görevde görmek en içten temennimdir. Onun dışında partimizin kadrolarında bir eksiklik görmüyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceğine inancım tamdır. Mücadelemiz büyüdükçe umudumuz da büyüyor.
Sevgi ve saygılarımla,
CHP’nin sıradan ama bilge ve yiğit bir neferi
'FREE IMAMOGLU
Geändert von Tabula_Rasa (19.08.2025 um 15:49 Uhr).
|