Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2018, 01:46
Benutzerbild von PasaZade
PasaZade PasaZade ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Seyrangah com dogru Bir tesbidte bulunmus kocan gercekten akilli adamis cocuguna ragmen seni basindan atmis,bravo ona sen gercekten insanin elini kanda korsun...tam bir cirkefsin...

fake nickte ortaligi karistirmayi basardin...bir taraftan seyrangaha gazi ver diyer taraftan pezevenklerine....g . ötün sykisinca toni bey....isin bitince..serefsiz....

püüh senin sifatina buda anne iste gece yarisi chatte sap pesinde cocuk sabah bunun kahvaltisini hazirlar....pislik kendini düsünmüyon cocugunu bari düsün...herseyin ortada biri cikar ogluma fenalik yapar diye aklina getir..senin olmayan o beynine türküreyim ben pislik..
tanimadigi adamin oteline giden sen degilmisin. ben cok duydum orospu hikayesi ama adamin ayagina otele giden orospuya ilk defa sahit oldum.

burada senin mp3'ünü dinledik. herkes birbirine gönderiyordu. telefonda nasilda yalvarip agliyordun büyük Toni Bey'e. yalansa yalan de yirtik sidikli et parcasi

hahahaaaaa seyrangay Toni'yi görünce nasil kacti. ceyrek erkek bile degilmis. hepinizde öylesiniz. Toni Bey'i öldürecegim diye buralarda yemin ediyordun. ne oldu sende balon gibi ciktin. havan fosssss diye indi.