Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 31.10.2017, 07:45
___OZAN___

Standard Athena Müzik Grubu

Gökhan -Hakan Özoğuz Kardeşleri Tanımayan yoktur.Kendilerine has müzik tarzlarıyla türkiyede biryer edinmiş,hatta bizler için geçmişte en önemli olan eurovizyon şarkı yarışmasında ilk kez yüksek puan alarak 4. olmuş bir gruptur.
Fakat benim anlatmak istediğim bu değil.Ben bu kardeşleri(Ki İkzlerdir) O ses türkiye adlı bir yarışma programına katıldıktan sonra tanıdım.Gerçi Müzik olarak az çok dinlemişliğim vardı,fakat esasta ben bu programda tanıdım karakterlerini,tıpkı bütün Türkiye gibi...
Bu müzisyenlerin,zamanla halkçı karakterleri ön plana çıktıkça,bizim çocuklar diye toplumda yer edinmeye başlamalarını,sanki bir halk kahramanıymışçasına onlara yaklaşıldığını belki bilmiyorsunuzdur.Programa katılan türkücülerin ailelerinin bizim çocukları seç dediğinide bilmiyorsunuzdur belki...Kısaca Gökhan Ve Hakan kardeşler gibi türkülerine sarılan tüm müzisyenler,bizlere Türküler susmaz,Halaylar devam eder,bu halk bin yıl daha taşır kültürünü türküleriyle,diyorlar.Siz ne diyorsunuz,kültür emperyalizmine karşı zafer Türkülerinmidir?