Ulan kiro bozuntusu onun bunun yosmasi..Biraz gercek tarih okuda belkim magarandan iceri bir nebze aydinlik girer...
Siz okumazsiniz onun bunun döktüklerini yalarsiniz.
Ben sana birkac ip ucu vereyim
Son yüz yilda, 2 dünya savasinda ve benzeri isgallerde, 200 milyona yakin insanin katlina müslümanlarmi sebep oldu ? yoksa senin orasini burasini yaladigin gayri müslimler mi?
bunu arastir gel devam ederiz.
Dünyada kac milyon Türk var arastir, tum olumsuzluklara ragmen hicbir türk sizin kirolar gibi vatan ve milletini komsu ve cevresini satmaz...Sen soydaslarina bak,,..Gercek Müslüman kürtleri tenzih ediyorum.Ya siyonistlere ya abdli ya rus yada avrupalilara herseylerinizi peskes cekiyorsunuz...gecenlerde birkac yabanci savasci pyd ye katildi diye senin yoldasin 16 yasina kizlarini onlara peskes cekmis..Cogu sapik avrupadan bu ve benzeri nedenlerle pyd ye katiliyor...Emperyalistler, siyonistler, hacli ittifak kurmus DEAS PYD PKK VS orgutleri kuklarda hazir, iki kelime dua bilmeyen sözde müslümanlar(!), ermenciden baska sarki bilmeyen cogu kürtler(!)..habire yiyin birbirini..sonra gelip zenginliklerinize namusunuza cöktülermi zirak zirak Türkiye nerde yardim etmiyor...Simdi kukla bir sözde kürt devleti özde siyonist devletin genisleme planlari isletiliyor..bunu göremiyecek kadar kör veya yavsak veya alcak satilmissiniz
Zitat:
Zitat von ___OZAN___
Bu yavşak hayali tarih görüyor bence.Yada İlk okul bitirmiş tüm tarih bilgisi osmanlı savaşları üzerine.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi yazmışsın.Emperyalistler le masaya oturan,Türkiyeyi peşkeş çeken,senin ağa-babların değil mi.Müslümanların bir yere kan,zulüm ve sapıklıktan başka birşey getirdiğini göremedik ne yazık kı.
Bana savaş,ölüm ve katliam olmayan bir islam ülkesi gösterin,gerçekten bunu görmek istiyorum.Nerede var?Emperyalistlerin oyuncağı olmayan bir islam ülkesi gösterin.Emperyalistlere uşaklık etmeyen bir başbakan veya cumhurbaşkanı gösterin...
|