Hadi ordan deyyuz..Bu sacmaliklarla beyinlerinizi yikamisler demek..Türkun 5 bin yilik yazili tarihi bilim sanat ve kahramanliklarla doludur...biraz gercek tarih okumayi dene
soydaslarin,Anadoluda bizansin, ermenilerin, rumlarin köleligini yapar dururken , Müslüman araplar tarafindan Hürriyete kavusturulan, daha sonra Müslüman türkler tarafindan insanlik ailesine hür yasantiya adim attirilan kürt halki gercek insani kimligine Türklerle kardes olduktan sonra kavusmus, Islam sayesinda kardes olmuslar Osmanli cihan devletiyle üc kitaya hak hukuk adalet seref yaymanin gururunu yasamislar. Senin gibi soysuz emperyalistin oyuncaklari, ve kamalist yakobenler sayesinde Türk kürt ayrimciligi körüklenmistir.Emperyalistlerin korkusu bu iki yigit halk birlik olursa yine dünyaya adaletle hükm ederler sömürgelerini yikarlar diye Apo gibi kuklalarini pkk ypg vs oyuncaklarini kullaniyorlar.Sende onlarin sanal comakligini yapiyorsun iki kurusluk kopyalarinla, önüne attiklari iki kemige buralarda takla attigini bilmiyor degilim...
Zitat:
Zitat von ___OZAN___
Anlaşılan cehalet baki bu yobazlarda.Asya steplerinde at sırtında yaşamış,yerleşik yaşama 1.binyılın sonlarında başlamış olan bir milliyetin,anadoluda yaşayan halklara öğretebileceği tek şey vahşet ve vahşiliktir.Kullandığın türkçeden tutta,kültür,sanat ve sosyal yaşam biçimini belirleyen özelliklerini anadoluda tamamlamış bir türk boyundan bahsediyoruz.Bu arkadaşın türk olup olmadığını bilmiyorum ama,madem türkler adına hareket ediyor,birkaç söz edelim.
Anadoluda ki tüm folklorik özellikleri alıp sahiplenerek,kendine sosyal üst yapı oluşturan türkler.Yoksa türklerin bu özelliklerle alakası bile yok.
Bilim,eğitim,tarih vb şeyleri anadoluda kavradılar,aksi halde tarihlerini öğrenmek için Çin arşivlerine bakıp,onları çevirmezlerdi.Şu ana kadar bilinen tüm Asya,Moğol ve bilimum türk saydıkları topluluklarla ilgili en ufak bir belge yayınlayabilmiş değiller.Çinliler tarih tutmasaydı eğer,bunlar nereden geldiklerini dahi bilemezlerdi.Hatta tarihte var olup olmadıklarınıda...
Cumhuriyet döneminde,Dersim isyanından sonra anadoluda bulunan toplamda 3 yatılı okulun 2 si Dersimde,fakat yobazlar bunları bilmez.Türkiyede eğitim seviyesi en Yüksek olan il hala Dersim fakat,yobazlar bunları bilmez....
Bu ülkeye düşmanlık eden tek topluluk,yobaz topluluktur.Bunu bütün dünya gördü fakat bu yobazlar görmez.Çünkü bunların;dini,imanı,vatanı para.Çünkü bunların kültürü sapkınlık ve sapıklık.Bu açıdan baktığınız zaman,bu yobazların içinde olduğu batağı çok rahat görürsünüz.Fakat er veya geç yarattığınız bataklıkta boğulacaksınız.Bunu da yazın bir kenara,bunlar arkalarına bakmadan kaçacaklar,tıpkı diğer vatan hainleri gibi....
|