Hadi ordan ezik deyyuz...Sen sanalda falcilik yapmaya devam et..Sen agalarin tasallukunda inim inim inlerken biz Dünya insanligi nasil huzura kavusurla ilgili dokrora tezleri hazirliyorduk.Dogrudur beli oluyor abani degil a... bile satarsin lara icin buralarda ona yalakalik etmek icin yapmadigin dansölük kalmadi
Zitat:
Zitat von ___OZAN___
Çok ses çıkaran şeylerin nasılki içi boşsa,çok bağıranla,çok küfür edenlerde boştur.Oradan buradan okuduklarını kopyalayıp,ekletik,ipe sapa gelmeyen konuların içine;küfürler doldurarak yazmayı,siyaset sanan birisin.Doğal olarakta siyasetle uzaktan yakından bir alakan yok.
Tipik popüler kültür ürünü bir kafayla yapılabilen siyaset,anca yandaş medya ve yazarlardan kopyalanarak yapılan siyasettir.Elbette bu da bir siyaset sayılır,türkçe literatürde buna cahil siyaseti derler.Hiçbirşey bilmediği halde,kendini çok bilgiliymiş gibi gösteren tipik anadolu cahili işte.
Bence senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,sen siyaset yapma ayağı ile Lara ya abayı yakmışsın gibime geliyor,ikimizin arasına neden giriyorsun serzenişinden ben bunu anladım.Birde Lara gibi 'Ş' harflerini dolar işaretiyle bezemişsin buda başka birşey tabi.Ha diyorsan ki ben Lara ile böyle flört ediyorum o zaman başka birşey....
Fakat saçmalamanın bir sınırı vardır,bunu çukurluk mertebesine getirmekle birşey elde edemezsin.Anca çukur olarak kalırsın o kadar...
|