Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.08.2017, 23:13
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Bu ara hikayelere takmışım anlaşılan.Herşeye hikayeden diye başlık atıyorum.Fakat şöyle bir sorgulayan gözle bakınca herşey gerçekten hikaye burada.
Buradan kastım vaybee vb. chat sayfaları.Bilimum sakatatlarla konuşan,evrimini tamamlamamış tipleri saymıyorum bile.
Bugün boş olduğum için,buraya çeşitli aralıklarla girdim,her girdiğimde profillere baktım,genel bildik av avcı hikayeleri dolu.Birde zırt pırt nick yapıp,kendi kendine sohbet eden tiplerde var tabi.Küsenler kin besleyenler,savaş yürütenler,ırkçılık ve milliyetçilik yapanlar felan filan derken,acıdım insanlara.
Hem azaldıkça azalan bir yer,hemde insanların hiçbiri gerçekçi değil.Chat sayfalarında bulanacak erkek veya kadının,gerçek hayatta ederi varmı diye sormadan,ciddiye alan ve ciddi bakan,bir sürü okumuş aptal kısacası.....

bunlar 9 Uni bitirse ana dilleri ve yabanci dil -kelime hazineleri 250 harfi gecmez,kullandiklari kelimlerinin yarisininda anlamini bilmezler,ezberini tekrarlar...bir yerleri sIki$timi Allahdan ,din den ,imandan bahsederler....sen bunlara insan mi diyorsun?...bunlar insanliktan zere kadar nasibini almami$ HAYVAN sürüsü...

insani yanli$ yerde ariyorsun Ozan.Bunlar sürü ,yallarini yerler,sullarini icerler burada pinekler ..Allahin zavalli kullari iste....

bunlarda normal insan akli olsa aylarsa hic birbirilerini görmeden telde konusup gelecek hayalleri kurarmi? e$eke yapmaz bunlarin yaptigini...görüsmeye korkuyorlar ,yapicaklarindan geriye kalmiyorlar

Geändert von Lara__ (01.08.2017 um 23:46 Uhr).