Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.05.2017, 20:01
seyrangah_06

Standard

Zaten cevabim sana degildi, diger arkadasa idi.

Benim sözüm sözdür.

Erkek yularindan esek sözünden tutulur. Herkes icin gecerli bu.

Ben burda sadece yazarsam, forumda fikirlerimle tartismak istiyorum. Sen de aynisini yazdin. O zaman mesele de kalmamistir anlasilan.

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
Yine benden bahs ettin, söz hakki dogdu normalda yazmiyacaktim sana, halen tribünlere oynuyor,sanal kahramanlik pesindesin milleti esek yerine koyup kendini uyanik saniyorsun.Ya acik adres verdimsana , illada sana yakin adresmi vermeliydim...kaldi ki senin nerde oturdugunu dahi bilmiyorum.benim sehir aylar önceden nikime yaziyor zaten seninkinde yazmiyor benim sehirdende olabilirdin ne bilecegim senin nerde oturdugunu geleceksen tarih saat ver sadece ismini yaz dedim sana,o saatte disarda bekleyecegim dedim özelime bambaska seyler yazdin, kapayalim dedin benda sana Allah`dan özür dile dedim bana yazma dedim sen halen sanal kahramanlik tasliyorsun...TEKRAR EDIYORUM, BEN HAKLI OLDUM DAVADA ALLAHDAN BASKADAN KORKMAM..HAKSIZ OLURSAM yine ALLAH`dan KORKTUMDAN ÖZÜR DILEMESINIDE BILIRIM... fakat bu davada yerden göge hakliyim, beni küfürlere zorlayan sensin, halen provka ediyorsun..
Tamm kabul edelim sen devsin benimgibi elli kisiyi döversin,(!) buyur gel döv, hata yanina birkac dostunuda alabilirsin.ondan sonra burda agzimi burnumu dagitmis resmimide yayinlayablirsin.senden sikayetci olan namerttir.. birak simdi terhaneyi, sus bana atfen tek kelime istemiyorum.hic olsun özelime yazdin sözüne sadik kal..

Geändert von seyrangah_06 (18.05.2017 um 20:23 Uhr).