Sevgili forumdaslar
bazi sapik cibiliyetsizler,kendi hayat hikayelerini ecdadimizin mumtaz kisiliklerine yamamaya calisarak onlari karalayacaklarini saniyorlar.Halbuki Osman ogullari dünyada en adil en üstün en ahlakli cihan medeniyetini kurarak, 3 kitaya adaletle hükm etmislerdir.Bu degerli cihan imparatorlugunu yikan batili sömürgeciler ve siyonistler, osmanlidan sonra dünya insanligina kan gözyasi nefret ve sömürüden baska birsey veremedikleri icin,Dünya insanliginin ekseri cogunlugu Osmanlinin adaletini arar olmustur.Hatta ve hatta, siyonistlerin oyununa gelerek osmanliye düsmanlik eden araplarin balkan halklarinin bircoguda osmanlinin adaletini aramaktadir.bunu sezen dogulu batili sömürgeciler dehsete düserek ya osmanli kullerinden dirilirse halimiz ne olur diye,akla hayala gelmiyecek iftiralarla saldirilarla, bölgemizde hertür teröre basvurarak OSMANLI TORUNLARININ ISLAM ADALETINI HAYATA HAKIM KILMALARINI ENGELLEYECEKLERINI SANIYORLAR.halbuki ati alan uskudari coktan gecti..siyonist ve sömürgeci dogulu batililarin tahtlarini baslarina yikacagiz...Atasi belirsiz kemalin putlarini ve zihniyetini angari bir zamanda selanigin cöplügüne atacagiz...
.................................................
Not: bana küfür hakaret edebilecek cesareti kendinde gören birisi varsa, bunu gelip yüzüme yapmalidir.bunun icinda özelime yazip adres isterse adresimi verecegimi yol masraflarinida karsilayacagina söz veriyorum.
AKSI HALDE SANALDA CAKALLIK YAVSAKLIK EDIP KÜFÜR VE HAKARET EDENLER DÜNYANIN EN ALCAK YAVSAGIDIR.VE ETTIGI EDECEGI KÜFÜR VE HAKARETLERI BIN MISLIYLE O REZILE IADE EDIYORUM
|