11.05.2017, 17:57
|
|
Siktir lan ordan, o yalan konusan agzina yaragimi sokarim senin. Sanalmiyiz gercek miyiz, korkudan eli ayagi titreyen fosile sor bi bakiyim, kasalara nasilda sariliyordu, ya da kasanin önündekinin gözlerini bi görseydin.
Yigit adammis, senin yigitligini yatirir kari diye sikerim lan. Sen kim yigit kim? Sen yigitligin yüz karasi bile olamazsin.
Amina kodugumun korkaklari. Aldiginiz nefesten korkuyorsunuz sonra klavye arkasinda kahramanlik tasliyorsunuz. Önce küfürleri et sonra küfüleri yedikten sonra karsi tarafi sucla. Yavuz hirsiz ev sahibini bastirir gibi. Böyle olacak bu gidisle ama senin istedigin gibi degil. Yalan konusan agzini siktigimin yavsagi
Zitat:
Zitat von YigitAdam
Onun bunun yosmasi alcak, cükür... küfüre baslayan sensin ben degilim...Kani bespara etmeyen yavsak,Karsilik alinca nasilda havaya sicriyor...Yaptigin yapacagin küfürleri bin misliyle sana iade ettim/ ediyorum..Sanal ibnesi seni..BIRDAHA KONULARIMA MAYDONOZ OLMA DEFOL SIMDI KARSIMDAN !!fakat dayanamazsin,.BILIYORUM BIN MISLIYI KABUL EDER KÜFÜRE DEVAM EDERSIN, CÜNKÜ SIZIN GIBI PIC KURULARI KÜFÜRDEN ZEVK ALAN ALCAKLARSINIZ..VERECEK CEVAP BULAMAYINCA BÖYLECE KONULARI PROVEKE EDEREK PISLIGINIZIN ÜZERINI ÖRTECEGINIZI SANIYORSUNUZ..DEVAM ET YAVSAK GIHODI DEVAM ET, yakisiyor..
|
|