Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.05.2017, 19:57
seyrangah_06

Standard

Osmanli'nin yükselisi alevi idi, yikilisi sünni idi.

Diriliş Ertuğrul tamam da bunun daha cürüyüş Abdulhamit'i var, yıkılış Vahdettin'i var, satış Damat Ferit'i var...
Bunlari da dizi yapsinlar

Ulu Önderimiz Atatürk, seni tanidikca sana daha cok hayran kaliyorum ve sana daha cok hayran kaldikca sana olan sonsuz sevgim sonsuzlugun sinirlarini asip daha da ileriye variyor.

3.954 kitap okumus askeri ve siyasi bir lidersin, daha diplomasini bile ortaya koyamayan birisi kendini seninle bir tuttuyor. Bu ayni bizim Sükrü Altay (lakabi Sükriye kizimiz) denen dangalagin Türklerin Muhammet Ali'si olan "beyaz" Muhammet Ali, boks sampiyonumuz Ünsal Arik'a kafa tutmasina benziyor..

Sen Osmanli'nin bütün bölgelerinde cephelerde savastin ve tarih bunu tasdikler, yenilmeyen tek Osmanli Pasa'sisin ve yillarca Yunan bayraklari ile donatilmis Istanbul'un Fatihisin.

Daha Süleyman Sah türbesine sahip cikamayanlar, ata dogru dürüst binemeyenler seninle kendini bir tutmalari gülünc.

KENDINI TÜRK HISSEDEN KIM NE MUTLU TÜRKÜM DIYORSA TÜRKTÜR!

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!

Ne mutlu Türküm diyene sözü sundan ibaret. Osmanli'da Türkler hakir görülürdü, Despina'nin, Maria'nin, Katerinna'nin torunlari olan Osmanlilar, Türkleri begenmezlerdi.

Yörük ve Afsar kökenli olan Atatürk, Osmanli'nin hakir gördügü ama kendisinin canindan cok ve herseyden cok sevdigi Türk Milletine özgüvenc asilamasidir.

Bakin ne mutlu Türk dogana demiyor, Ne mutlu Türk olana demiyor. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE DIYOR...

Her konuda bölücük yapan Hz. Tayyibos efendinin agzindan bir kere bile olsun cikmayan bir kelime...

Dracula'nin sarimsaktan nefret ettigi gibi Hz. Tayyibos'un nefret ettigi bir kelime..

Ben bir Osmanli olarak dogdum ama bir TÜRK olarak ölecegim (Mustafa Kemal Atatürk, Istanbul'un Fatihi ve Anadolu'nun ebedi önderi)