Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 21:34
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Ben aksini iddia etmedim ki, seninle hemfikirim, yazimi bir daha gözden gecirirsen görürsün.
Daha aktiv olmasi lazim. Memleketim Kalecik'te babasi Yemen'de Ingiliz ve Arablara karsi savasirken sehit düsen pehlivan dedemin bir lafi varmis. Dalimi kesenin agacini keserim... Kizilcahammam'in cam davasi, Kalecik'in kan davasi mesurdur, isten ondan meshur. Böyle atalarin torunlariyiz biz....
Kana kan intikam naralarini sevmiyorum. Ama karsi tarafta hak ve hukuk tanimiyor. Kanune aykiri yapiyolar yikiyorlar, kanunsuzluk oldugunu söyleyince de gelin de yikin lan diyor birisi, anani da al git lan diyendi galiba. Öyle bir durumda milyonlarca kisiyle karsisina cikacaksin..

Bunlari akillarinin calistigi yerden söyle bir kere hiddetle hirpalayacaksin, sallandiracaksin ki, akillari basina gelsin ve gerisini düsünsünler diye...Anladilarsa tamam, yetmiyorsa devam..
Ben öyle yaparim..
Deveye diken bunlara da kasiyan lazim. Artik hirsizliklari ve arsizliklari diz boyu oldu. En kötüsü de, alevi olsun, sünni olsun ya baska görüsten bir müslüman olsun hic fark etmez, dinimize cok büyük zarar veriyorlar...
Pehlivan dedene Allah rahmet eylesin..

Tamam da seyrangah aktiv olmasini daha ne kadar bekleycegiz? 8 defa kaybetti 9 cuyu kaybetmesinimi bekleyeleim CHP secmenleri umutlarini yitirdigi icin karci Partilere gecti caresizlikten...Bir Ülkeyi Öfke ve Kinle Yürütemezsin,Bir Ülkeyi Akil ve BIlgiyle yönetirsin...

CHP basina kesinlikle muhharem ince gecmeli kendini halkin anlayabilecegi dilde ifade edebiiyor