Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.04.2017, 17:52
___OZAN___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
okumak cehaleti giderir ahmaklik baki kalir" diyenin gecmisine rahmet seni kale aldigimi saniyorsun herhalde:-)senin düsük cümle hatalarini cikarsam boyunu gecer ermen kirosu.kalkmis burda bilginlik tasliyor daha aganin hegemonyasindan kurtulamamis ezik cukur zavalilar.Islam medeniyeti 1000 yildan fazladir cevrenize hakim oldugu halde zatanistlerin oyuncagi olmaktan seref duyacak kadar ahmak cukur bir yasam sürüyorsaniz kabahat bizimmi..Hazinenin üzerine acliktan geberen sürüngenlerden farksizsiniz.Zerre serefiniz olsaydi, capulcu aponun biryerlerini yalayip size insanca yasama firsati taniyan Müslüman Türk milletine ihanet etmezdiniz.Gecti artik o eski putperestlik devri.Ya insanca yasamayi ögreneceksiniz yada efendilerinizin kulu kölesi olmak icin anadolu topraklarindan defolup gideceksiniz...gelki sizi kullananlar da size sahip cikacagini sanmiyorum...ihanetci cukur mahluklar
Bu arada;genel olarak ahlaki bir yoksunluğunda var,bu konuya kafa yor sen.
Bilgi ve uslup üzerine gelişmek gibi bir kaygın varsa yiğitkızım bana başvurabilirsin.Yöntem üzerine,sana tavsiyelerde bulunabilirim.Geri kalan zırvalarına cevap bile yazmıyorum,adı üstünde zırva,yani deli saçması..