Bugün;
Bugün yazılanlara baktım biraz.Bazılarını tam okumadan bıraktım.Çünkü o kadar uzun yazıyorlar ki,sıkıcı geliyor.
Tabi böyle diyorum ama bende bazen uzun yazıyorum.Neyse..
İnsanların tartışmaları veya kavgaları,yada fikir alışverişlerine baktım,bazıları benim yazdıklarımdan kopyalayarak cevap yazmış,bazıları ise statükocu bir şekilde küfür tarzını bile değiştirmemiş...Tabi bu değişmeyenlerinde nedeni vardır,bir yere takılıp kalmışlar,o zaman kadar öğrendikleri neyse onu yazıyorlar.Yapacak birşey yok tabi,kişi kendini farketmedikçe....
Demek ki ben doğru yoldaymışım,başkaları gibi Forum da farklı,gerçek hayatta farklı değilim.Bir prensibim var,fakat bazılarında o da yok...
Ahlak yok,
Terbiye yok,
İman yok,
Belirli bir politik duruş yok,
Basit çıkarcı ve bencil bir ruhla düne kadar birlikte olduğu insanları satacak kadar hain.
Arkadaşını satan,Vatanınıda satar bunu unutmayın....
Köşe bucak kaçmalar,maske takmalarda sizi kurtarmaz,bizlerle tartışırken kabul etmesenizde, sizler bazı şeyleri yanlış yaptığınızı çok iyi biliyorsunuz.Birgün o vicdanınız sorguyu yapacak sizlere,kara basanlar çökecek yüreğinize,sırf af dilemek için bile arayacaksınız kırdıklarınız,kızdırdıklarınızı,iftira attıklarınızı ve ihanet ettiklerinizi....Zararın neresinden dönerseniz,vicdanınız için kardır.....
|