Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.02.2017, 19:46
Aybike_

Daumen hoch Der einer dümmer als der andere

1hayvanol lu köprü altinda is tutarken görmüsler, kirmizi topuklulariyla pala biyikli amcalari gönüllerini hos ediyormus

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Lan Sen nasil bir MALSIN YA? LAN SOYTARI $U YAZILARINA OKUDUGUM ZAMAN sanki kar$imda özürlü birine tekme atiyor gibiyim...yani vijdanen rahatisz oluyorum anla artik kendini ifade edemeyen beyni küt felcli bir canliya tekme savuyorum gibi .

Yine Annanin Reklamina ba$lami$sin TRANSE .AYirdir??? sanirim parasiz kadin...Yobaz G.ötünde bir i$e yaartik G.öt veren
Caka_Bey in yazisina gelince
yazisindaki celiskiyi fark edemiyecek kadar ufak oldugu icin güldüm, bu yaziya cevap vermek AKIL a hakaret olur

Zitat:
Zitat von Caka_Bey Beitrag anzeigen
Evet, siz özel konulara giriyorsunuz, sahsi tartisiyorsunuz karismama sebebim bu.
Aneaxagoras'a bilhassa insanol'un sanat'ina hakaret ettigi icin cevap verdim. siir yazmak bir sanattir, bunu hepimiz takdir ederiz. ayrica, dikkat edersen Anaxagoras cogul'da konusmustur, demek ki alacagi cevap coguldan olacak.

sizin konunuz dedigim gibi özel ve sahsi. bu 1. insanol bir erkek, sen bir kadinsin. bir kadina 2 erkek saldirir gibi cevap yazmaz, bilhassa ben yazmam. buda 2

iyi aksamlar, saglicakla kalin

Geändert von Aybike_ (20.02.2017 um 19:57 Uhr).