Her pisligi aldigin agzina nami alamazsin
Posta kutum acik Ya adres ver yada adres iste burda nekadar alcak rezil oldugunu, sergilemene gerek yok....hakaretlerini bin misli iade ettigim halde halen hakarete devam etmen senin alcagin serefsizin o.. teki oldugunu gösterdi...Dedim gibi tüm tokmakcilarinla davetlisin...senin gibi sanal fareleri cok ayaklarimi yaladilar..varsa zere serefin p kutuma yazip adres ister gelir hakaretlerini yüzüme yapmayi denersin varmi yürek anlarsin.!!! burda hakaret etmekle ancak rezilligini alcakligini o hakaretlerin binmisliyle sana ait oldunu gösteriyorsun.
[quote=Lara__;2120376][quote=1insanol;2120374]lan sapik gihodi, defol git..Pislik sapik..git kime taparsan tap, benim konuma uzak duracaksin..aksi halde böyle iki metre havaya sicramakla kalmaz, gelir seni ininden cikaririm...Yakinda o putlari selanigin cöplügüne atacagiz..sizde pesinden gidersiniz rum bozuntularindan baska kimse sevmiyor zaten tanaganizi..Sanal sapik hakaret etmeyi seviyorsan git köprü altina soguturler seni ben o islere bakmiyorum..ettigin edecegin hakaretleri bin misliyla o alcak suratina tükürüyorum...THE HOST
Zitat:
Zitat von Lara__
[/QUOT
Gelmezsen o cocugusun ! Gel seni ciktigin deligi nasil sokuyorum gör bak! Senin agzini burnu dagitmayan senin gibi sümbül olsun sürtük...Rumlar Annana iyi gecirmi$ belli Pic kurusu Annan sana yanli$ baba sectiyse bunlun sorumlusu biu Kemalisler deyiliz...Annana köprü altinda gecirmisler beli ..git reklamini baska yerde yap g.öt killi
|