lan  sapik gihodi, defol git..Pislik  sapik..git kime taparsan tap, benim konuma uzak duracaksin..aksi halde böyle iki metre havaya sicramakla kalmaz, gelir seni ininden cikaririm...Yakinda o putlari selanigin cöplügüne atacagiz..sizde pesinden gidersiniz rum bozuntularindan baska kimse sevmiyor zaten tapanaganizi..Sanal sapik hakaret etmeyi seviyorsan git köprü altina soguturler seni ben o islere bakmiyorum..ettigin edecegin hakaretleri bin misliyla SENIN GIBI O iade ediyorum........Anani agzima almiyorum,inaniyorum ki su sapik yazilarini okusa senin gibi bir alcagi o doguracagina sicsaydi daha rahat edrdi, diyecktir...o alcak suratina tükürüyorum..hadi simdi defol.THE HOST, yazarim diyorsan zerre serefin vrsa tüm senin gibi tokmakcilarini mizikacilarini topla gel yüzüme yap hakaretlerini! k gihodi..
[quote=Lara__;2120372]
	Zitat:

| 
					Zitat von 1insanol  

Lan Davar sana mi sorucam ne yapip yapmaycagimi ?uyarmi$'mi$!!!!!Malmisin lan Sen????Vatan haini pis bir yaratiksin insan olman zaten mümkün deyil pis bir icatsin...bu Pislige sorun Türküm'der ve bu insan di$i yaratik Vatan haini..

Kuranin hangi ayetinde bir insani inanciyla elestirecegin yaziyor??? O.Cocugu???? Annan sana yanli$ baba sectiyse bunun sorumlusu ben deyilim.Yobaz Ataistlere o cani sen mi verdin'ki onlarin inancini sorguluyorsun?Kuranin hangi ayetinde yaziyor bu ? Müslümanligida bu ara ele gecirmi$ kimseye vermiyor yobaz...Atatürke atmadiginiz iftira kalmadi sarhos dediniz,dinsinsiz dediniz,alkolik denidiniz? bu o cocugu Müslüman ya ! Kuranda yaziyor bunlar.
 Atatürkün sarho$ kafayla kurdugu ülkeyi ayik kafayla yönetemediniz  Pic.

bu icat Allahtan korkan bir  Müslümansa: bilmenize isterim  ben gavurum
 ben: ortodoksum
 ben:Katolikim
 ben:Protestanim
 ben:budistim

iki dedene rahmet
 amcana saygilar
 abinede sevgiler
 seninde sifatine tükürüyorum

bak Atatürkün köpegi Fox bile tarihe gecti Anit Kabirde Kurtulu$ müzesinde sergileniyor

Köpek dedigimiz Fox Czmhuriyet tarihine gecti
 Dünya durdukca Unutulmaycak
 Kitaplarda var belgelerde var,hatiralarda var,ölümsüz Fotoroflarda var UNutulmaycak

Senin gibi Vatan hainlerini kac ki$i hatirlar dersin....sana Köpek demek bile  böylesine asil bir hayvana Foxa ihanet olur...
 |