Yazacak o kadar çok şey var ki! Yazdim yazdim sildim adiniz hep terörist ba$ka hic bir ünvaniniz ve mevkiniz olmadi olamiyor ve olamaycak ne aci biliyormusunuz?öldügünuzde bu kursun sIktIginiz ülkenin kursun siktiginiz insanlarinin üzerinize attigi bu ulkenin topragiyla gömülüyorsunuz yani o kadar zavallisiniz.Ma$asi oldugunuz Ülkelerin cöpunde bile yeriniz yok ne kadar düsündürücü ve aslinda size layik olan yer cöplük.Anlamiyorum elinize ne geciyor?bir zafer mi,toprak mi? bir onur ve haysiyetmi?Bir kadin olarak düsmanimi ben bile arkadan vurmam korkak derler diye.siz erkekmisiniz ? cinsiyetiniz ,cibiliyetiniz nedir? soruyorum cünkü benim bildigim erkek adam, adilce dövüsendir! arkadan kumpas kuran degil.. simdi zafer mi kazandiginizi sandiniz siz? heryerde herkes sizden bahsediyor diye,yine terörist,yine $erefsiz,yine korkak ,yine kale$ diye bahsediliyor arkanzdan ne sefilce.
evet ben yaptim cezami cekmeye hazirim" demeden kendinizi patlatiyorsunuz davaniz icin cezanizi cekmek icin bile yüreginiz yok ödleksiniz siz .hem ödlek hem teroristsiniz ödlekterörist.
Ölenlerin ailesine sabır diliyorum. Başın saolsun güzel ülkem.
Geändert von Lara__ (11.12.2016 um 19:14 Uhr).
|