Zitat:
Zitat von Lara__
allahtan zamaninin kisitli kisa cevap yazmissin..))))))) i$ine gelen yerleri onaylayip i$ine gelemyen yerleri cevirmekte üzerine yok ezel..))) sorun mu ezel !seni yapariz kaynana olur biter..)))bencede senden iyi kanana olur..)))))..
estafullah ezel ! sen soruyorsun bende nedenlerini siraladim ,seni ciddiye almiyorlar demedimki..)))) almiyorlar olabilir dedim.....dur birde bende sorayim ezel birileriyle dalistigi zaman neden kimse yazmiyor diye...)))
P:S
Lütfen Beyler Bayanlar
Ezel biriyle kavga edtigi zaman neden kimse yazmiyor?
Ezel Ciddiye alinmasi gereken insanlardan biri oldugunu idda ediyor...ciddiyetle Ezel Beyi ciddiye almanizi,ciddi yorumlarda bulunmanizi bekliyoruz...daha cook bekleriz ama olsun..))))))))
bu olmu$mu Ezel?
|
Hayat kendi başına bir çelişki ya,hani doğup yaşama katılıp sonrada ölüyoruz ya.İnsana dair ne varsa doğar yaşama katılır ve ölür.Tıpkı dostluk,arkadaşlık ve Aşk gibi.Bu açıdan beni kızdırma çabalarını çokta takmıyorum.Hatta artık bu neden böyle yazıyor,ben böyle biri değilim,ben önemliyim kaygısı,yada önemsizlik kaygısıda taşımıyorum.Eskiden burada yazılanları ciddiye alır sonuna kadar çatışırdım.Fakat zamanla bazı şeyleri kıymeti harbiyesi kalmıyor ya,burasıda öyle benim için,yapılan veya yazılanların kıymeti,ederi yok bende.Hayal kırıklığı yaşayan bir çocuk gibi boş boş bakıyorum,yazılanlara,yapılanlara.Sadece günübirlik toplumsal olaylar veya politik durumu ciddiye alıyorum.(Kahvem soğudu be,geliyorum şimdi) Bunun dışında sırf vakit geçirmek derdim.Mesela face de 2 bin küsür arkadaşım var,orada bile sıkılıyorum artık.Anlam;manasını yitirdi bende.Yaptığım tek şey çalışmak,gece sabahlara kadar takılmak,ama içki içmiyorum.Öylesine zaman geçirmek,sıkıcı biraz hep aynı şeyleri yapmak ama,yapacak önemli birşey bulamıyorumda....