Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.12.2016, 14:52
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Şu an çalışıyorum,iş biraz yoğun bu açıdan cevap kısa olacak.Bence senin için yeni bir deyim bulmalılar,ağzı dili var,yemek ve dırdır o biçim.Kaynana olsan çekilmezsin inan.Yanlız sanırım boğa gibi burnundan ateş çıkararak yazdığın için burnu da var derlerdi herhalde....
Ciddiyet meselesine gelince;çokta tın demem gerek burada ama,kazın ayağı öyle değil.Ciddiye alınması gereken insanlardan biriyim.Burada şöyle bir durum var,ben ciddiye alıyormuyum kimseyi veya burayı.Ciddiyet gerklilik ister,gereksiz ve ereksiz insanları ciddiye almanın bir faydası yok.Eminim sende öyle yapıyorsundur.Ciddiyet yoksunlarını kaale almıyorsundur....
allahtan zamaninin kisitli kisa cevap yazmissin..))))))) i$ine gelen yerleri onaylayip i$ine gelemyen yerleri cevirmekte üzerine yok ezel..))) sorun mu ezel !seni yapariz kaynana olur biter..)))bencede senden daha iyi kanana olur..)))))..
estafullah ! sen soruyorsun bende nedenlerini siraladim ,seni ciddiye almiyorlar demedimki..)))) almiyorlar olabilir dedim.....dur birde bende sorayim" ezel "birileriyle dalistigi zaman neden kimse yazmiyor diye...)))

P:S
Lütfen Beyler Bayanlar
Ezel biriyle kavga edtigi zaman neden kimse yazmiyor?
Ezel Ciddiye alinmasi gereken insanlardan biri oldugunu idda ediyor...ciddiyetle Ezel Beyi ciddiye almanizi,ciddi yorumlarda bulunmanizi bekliyoruz...daha cook bekleriz ama olsun..))))))))

bu olmu$mu Ezel?

Geändert von Lara__ (04.12.2016 um 15:07 Uhr).