Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Birşey farkettim bu ara,eğer ben vaybee de birine çatıyorsam,bu çatma olayından sonra kimse birşey yazmıyor veya tartışmıyor.Buradan iki sonuç çıkabilir;1 İnsanlar bana haksızlık yapıldığını düşündüğü için,protesto amaçlı yazmıyorlar.2 Çattığım insanın son çırpınışlarını görüp benden korkuyorlar.Bunlardan hangisi tam kestiremedim.Fakat basık kişilikli olmayın,birey olduğunuzu her yerde altını çizerek,gerekirse haykırarak söyleyin.
|
ne zaman fark edtin bunu ezel?
gel beraber dü$ünelim..) bunun bir kac nedeni olabilir..
1:Seni ciddiye almiyor olabilirler!
2:Sana haksizlik yapildigini dü$ünüyorlarsa seni neden protesto yapsinlar aksine savunurlar tepki gösterirler..
3:dedigin gibi baskin bir karakterse zaten susmaz, adi üzerine baskin yani sivri dilli son sözü koyan karakter deyil son sözü üzerine cizgi atan karakter..
4:bana sorarsan eminim senden korkuyorlardir..)
takma kafani ! sende küs bunlara git ba$ka yerde oyna..)
ben misal mazlum bir karakterimdir kafama vurup elimden ekmegimi alsalar citim cikmaz..
kimseye suradan kalk suraya otur diyemem yada höt deseler korkarim citim cikmaz ,ezik karakterim herkezden her$eyden korkarim,calismaktan nefret ederim,hareket etmeyi hic sevmem su dünyada sevdigim tek sey yemek yemek...)))) hani derler ya agzi var dili yok,nefesi var cani yok haaa i$te o benim bu sebebten benden kimse korkmaz ... yazik bana..)))