Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.12.2016, 14:11
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Birşey farkettim bu ara,eğer ben vaybee de birine çatıyorsam,bu çatma olayından sonra kimse birşey yazmıyor veya tartışmıyor.Buradan iki sonuç çıkabilir;1 İnsanlar bana haksızlık yapıldığını düşündüğü için,protesto amaçlı yazmıyorlar.2 Çattığım insanın son çırpınışlarını görüp benden korkuyorlar.Bunlardan hangisi tam kestiremedim.Fakat basık kişilikli olmayın,birey olduğunuzu her yerde altını çizerek,gerekirse haykırarak söyleyin.

ne zaman fark edtin bunu ezel?

gel beraber dü$ünelim..) bunun bir kac nedeni olabilir..
1:Seni ciddiye almiyor olabilirler!
2:Sana haksizlik yapildigini dü$ünüyorlarsa seni neden protesto yapsinlar aksine savunurlar tepki gösterirler..
3:dedigin gibi baskin bir karakterse zaten susmaz, adi üzerine baskin yani sivri dilli son sözü koyan karakter deyil son sözü üzerine cizgi atan karakter..
4:bana sorarsan eminim senden korkuyorlardir..)
takma kafani ! sende küs bunlara git ba$ka yerde oyna..)

ben misal mazlum bir karakterimdir kafama vurup elimden ekmegimi alsalar citim cikmaz..
kimseye suradan kalk suraya otur diyemem yada höt deseler korkarim citim cikmaz ,ezik karakterim herkezden her$eyden korkarim,calismaktan nefret ederim,hareket etmeyi hic sevmem su dünyada sevdigim tek sey yemek yemek...)))) hani derler ya agzi var dili yok,nefesi var cani yok haaa i$te o benim bu sebebten benden kimse korkmaz ... yazik bana..)))

Geändert von Lara__ (04.12.2016 um 14:28 Uhr).