Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.11.2016, 00:18
___EZEL___

Standard Ünlemsiz

Ünlem olmadan yazmak istiyorum artık nokta yok virgül yok olsun okuyan anladığı kadar anlasın anlamayan kafasına göre takılsın istiyorum Kelimeler engelsiz olsun mesela dur durak bilmeden dökülsün dudaklarımdan yada öylesine sesiz cümleler olsun içimde Suya sabuna dokunmayan Yazdıklarımda hata bulunsun istemiyorum Hatasız bir giriş yapmak istiyorum hayata Kompozisyon gibi başlasın Giriş Gelişme sonuç Aslında sonu olmayanlara sonuç bağlanır ve hep aynı kelime ile başlanır sonuçta Sonuçta diye başlayan bir cümleye hiç girmeden herhangi bir çıkar hesabı yapmadan doğruluk yanlışlık kantarında tartmadan hiçbir dilin kurallarına uymadan yazmak istiyorum Oturup kendi yazdıklarımı okumak hiç bir anlam çıkaramamak istiyorum Saçmalamak istiyorum kısaca Saçma bir hayatın ederini hesaplamadan saçmalıkta diz boyu batmak istiyorum En önemlisi seni anlatmak istiyorum ismini sözlüğe geçirip saçmalığın açıklaması yapmak istiyorum Birde seni seviyorum diyebilmek istiyorum kelimeleri bir birinden ayırmadan Seniseviyorumaşkım demek istiyorum Bu son istediğim kesinlikle olmaz biliyorum Yinede içimden öyle demek geliyor hemde kelimeleri birbirinden ayırmadan öylesine yalın tek solukta Sanki son nefesimi verirmiş gibi nokta