Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.11.2016, 23:44
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

[quote=___EZEL___;2119711]
Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
benim yasam felsefemde imkansiz diye bir kelime yoktur, zoru basaririm imkansiz sadece biraz zamanimi alir..[/QUOTE

''Zor olan başarılır imkansız olan zaman alır.'' /Lenin
Bende bunu kast etmiştim.
Acı çekmek özgürlükse,özgürüz ikimizde parçasını paylaşim bari.....

ele$tiri yapmak tabiki herkesin haki ama herkesin hadi deyil

tabi,tabi eminim öyledir
zaten bende yazdiklarina deyil, yazmayip kast edebilecklerini göz önünde tutarak cevapladim...
neyse konu bu deyil zaten,konu $i$man kadinlar hakkinda yaptigin payla$im,sana bir soru sormu$tum sende bana bildigin bir sorunun cevabini sorma diyerek cevap yazmistin...evet sorunun cevabini biliyorum adeta bir deyil bir kac cevabi var diyebilirim ben sorunun cevabini senden duymak istemistim nedeni $i$man kadinlar hakkinda hic bir bilgin olmamana rahmen cogaltarak burada $i$man kadinlara cirkin ithamlarda bulunman.....sen kadin deyilsin.kadinlar hakkinda ele$tiri yapmada önce lütfen uslubuna dikkat et ve asli olmayan $eyler yazma..$i$man kadinlari kaldirip kel erkekler diye ekleyebilir buradan her hanki bir bayan...buda senin yaptigin paylasim kadar yanli$ olurdu

Sen aci cekerek kendini özgür his ediyorsan ,eyvallah. Benim özgürlük anlayi$im farkli özgürlük benim icin sadece ici bo$ bir kavran icini istedigin gibi doldurabilirsin,sen aci cekerek mutlu oluyorsan sectigin sarki sana gitsin..özünde iyi bir insan oldugunu dü$ündügüm icin sana hayatinin sonuna kadar acili mutlulukar diliyorum....

Geändert von Lara__ (03.11.2016 um 23:50 Uhr).