Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.09.2016, 20:34
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von nehir_29 Beitrag anzeigen
10.09.2016 Mahmut Hekimoglu (yesilcamin yakisiklisi) vefa etti,

lakin gündemde kalmak icin hükümete küfür etmedi bu yüzdende medya onu anma geregi bile duymadi

Mekanin cennet olsun yakisikli

https://www.facebook.com/47827742568...type=3&theater
Kalbimin dim dimi ,ben SENIN TARIK AKANIN ölümüne gercek anlamda üzüldügünü düsünüyordum,hani Allahtan Rahmet falan da diliyordun/dilemistin :Tarik Akan hakkinda yapilan bu cirkin ifadeler cok ho$una gitmi$ olmali buraya yükledigine göre.....Mahmut Hekimoglunun 10.09 hayatini kayipedtigi bütün sosyal medyalarda ve gazetelerde yer aldi..bazilarinin bu olaydan 15 gün sonra haberdar olmasi tabiki medyanin sucu...her eve telegraf göndermeleri gerekiyordu.....Kusurlarina bakmazsiniz artik !!.mahmut hekimoglunun ölümünden tam 6 gün sonra da tarik akan vefat edti.....tarik akanin büyük bir kalabalik tarafindan cenaze namazinin kilinmasida sirf Tarik akan senin Hükümetine (ERdogana) küfür edti diye..yoksa kimki Tarik Akkan dimi??????Cünki Tarik Akan AtAtürkü seviyordu erdogani deyil,tarik akan okul yaptirdi Atatürkcü cocuklar yetistirelim dedi cematci üfürükcü,tüfürükcü deyil...ceviridigi filimlerle türk halkinin kalbine taht kurdu,Tarik akan altin portakal filim festivalinde 7 ödül birden alan tek erkek sanatcisi ,ama bütün bunlar sayilmaz HÜKÜMETINE küfür etmeseydi Kimse tanimazdi sirf erdogana küfür edti diye ölümü gündem yaratti...sirf tarafinizi beli etmek icin ölmü$ bir insanin üzerinden reklam yapmaktan utanmiyorsunuz...
namaz kilarken okudugun dualarin türkce anlamini bilseydin buraya asla böyle bir paylasimi yüklemezdin.....

Nur: Tarik Akanin Hükümete küfür edtigi yazisini,söylesimini lütfen buraya yüklermisin...bende okumak istiyorum