Zitat:
Zitat von Caka_Bey
amma uzattin bre, adamin konusuna zarar veriyorsun....
baska isin yok mu senin? hem niye her seye cevap veriyorsun, git baska seylere odaklan..
sana mi soracam ben hangi konuya yazacagimi.. adama bak, gelip yazimi alinti yapmis sonra da uzak dur tartismalardan diyor!
deli misin sen? her yorum yapan tartismak zorunda mi?
|
Sen adam olsan,cevap vermezdin ukala gibi,bende sana cevap vermezdim.Bende sana mı sorucam kime cevap verip vermeyeceğimi?Çok ilgilenmiyorsan cevap vermezsin olur biter.Fakat yok,sen ve senin gibiler illa üste çıkacak ya,kendince bir tartışma planı kuracak.Sen şimdi yaptığın bu yorumu çok düşündün mü diye sorucam,ama koyunlar düşünmez tabiki.Tipik memur edasıyla,akebe ne diyorsa doğrudur,baş ibliside.Bak sarayınız gece kondu ilan edilmiş,bilmem duydun mu?Yazık birde insan olduğunuzu iddia edip,dünyamızı kirletiyorsunuz....Şimdi yazmak istemiyorsun madem,neden benim paylaşımlarıma yorum yapıyorsun o zaman?Aslında burda akebe ye yaptığım her eleştiride en çok zıplayan sensin.Bu açıdan çok akıllıyım ayağı yapma bana,sen ve senin gibilerin a demeden,akebe diyeceğini biliyoruz sen merak etme......