Islam basligi altinda , yapilan bütün gerceklerin (eziyet küfür hainlik fesatlik savas vb. kötülüklerin) farkindayiz !
bu demek degildir ki ISLAMIYET sadece bir kac beyni yikanmis terör örgütlerinin DINIDIR , ve sadece onlarin tanitmak istedikleri ve yasamak istedikleri ISLAMIYETTIR !!
eger böyle düsünecek olursan :
1. YAHUDI ler -----FILISTINDE HER TÜRLÜ ZULÜM VE TERÖR ESTIRIYOR !
2. HRISTIYANLAR--- DÜNYANIN HER BIR YERINDE SAVAS EDIYOR !
3. BUDISTLER --- HER GÜN CIN DE HINDISTANDA BURMA DA KATLIAMDA.
4. YEZIDILER --- TERÖR ÖRGÜTÜ ILE BIR ARADA HAREKET EDIYOR+
benim kisisel olarak bazi ortam ve konularda verdigim TEPKIyi sen yine BIREY olarak istedigin gibi degerlendirebilirsin.
Buda benim KISILIGIMIN iyi veya kötü olusunun, GENEL TOPLUMDA sadece senin bana bictigin degerden ibaret oldugunu kanitlamaz !!
aslina bakarsan, senin bakis acinda biraz kaliplasma var derim !
senin anlayis ve düsüncen kesinlikle seni ve senin gibi düsüncede olanlari baglar !
ben kalkip eger seni DINDAR olman icin telkinlersem, ozaman haddimi asmis olurum. Ben bunu yapmam, cünki HÜR DÜSÜNCE , BENIM INANCIMDA, RABBIMIN INSANLARA verdigi en büyük nimetlerden biridir !
Onun icindirki ben senin düsünceni sadece dinlerim veya okurum, iyi olanindan kendime pay alirim, aklima yatmayani da , sahiplenmem !
ne senin dinine ne de senin dinsizligine LAF etmem ! inancin senin inancsizliginda senindir !
böylece aramizda ki tek fark, ben senin ve senin düsüncende olanlarin , din ve ya dinsizliklerini, IRDELEMEM ki, bu beni zaten asar ! Ama sen ve senin düsüncendekiler, nevar ki , ne hikmetse, her defasinda ISLAM dinini ÖCÜ gösterme cabalarindan baska mesguliyetleri olmama itibari birakiyor !
ve her sizin saldiri niteligi tasiyan , yazi ve konusmalariniza , asla cevap vermeme hakkimizin olmadgini bile söylüyorsunuz !
yani sen benim degerime degerlime ve en deger verdigime her defasinda, dil uzatacaksin, pervasizca küfürler edeceksin, EVRENSEL bir INANci tek bir ÖRGÜT veya KISININ isi gücü vs. diye basitlestireceksin, bu yetmezmis gibi, birde cikip " BAK BU SIZSINIZ bu ISLAM " diyeceksin, bizde susacagiz !
zaten fark etmissindir ki , cogu yerde sukunetimi koruyorum !
bazi parladigim yerlerde vardir , bunlar sadece kisisel temalarla sinirlidir !
KAAN_senin yazindan kisa ALINTI : Bütün dünya bunları bilip lanetlerken,pişkince bunları kürtlere bağlamak(Kaldıki o kadınlar Kürt)anca senin gibi müslüman mı,ırkçı mı ne olduğu belli olmayan insancıklardan beklenir.
1,57 MILYAR MÜSLÜMAN , baris ve huzur icinde yasamak isterken, ve bunu aleni görmek mümkünken, keza dünyanin her terafinda aleni MÜSLÜMAN katliam i yapilmaktadir, ve bunu bütün INANAN TEMIZ INSANLAR (HRISTIYANIDA MÜSLÜMANIDA YAHUDISIDE) NALETLERKEN, piskince bunlari BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN DINI OLAN ISLAMIYETE BAGLAMAK , KENDI GÖRÜSÜNDEN VE BAKIS ACISINDAN DISARI CIKMAYA KORKAN VE NE OLDUGU BELLI OLMAYAN BIR TOHUMA SAHIP INSANCIKLARDAN BEKLENIR
SIMDI----- ÖNCE KENDI YAZDIKLARINI OKU !! SONRADA BENI YAZMAK ZORUNDA BIRAKTIKLARINI OKU !!
ARAMIZDA KI FARKSIZLIGI SEN BANA SONRA ANLATIRSIN !!
------------------------------------------------------------------------------------
2. CI NOKTA : Allah hakkinda kanit :
YAHU ARKADASIM NE KADAR SAFSIN ?? HEM INANMAZSIN , HEMDE
KANIT ISTERSIN !!
------INANMAYA NIYETI OLAN KANIT ARAMAZ, KANIT SENIN BAKIPTA
GÖREMEDIKLERINDE GIZLIDIR !
kimin IMAN li kimin IMANsiz olacagini benim inancimda SADECE TEK Allah bilir !
bu
Zitat:
Zitat von __KAAN__
Ben bağnaz bir müslümanın,kabul edeceği hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi sana desem allahına ilişkin kanıt ver,tutar kurandan alıntılar verirsin.Kaldiki bu linklerde dikkat edersen,bir yerde işid elindeki kölelerden bahsediyor ve bu köleler kadın.Bütün dünya bunları bilip lanetlerken,pişkince bunları kürtlere bağlamak(Kaldıki o kadınlar Kürt)anca senin gibi müslüman mı,ırkçı mı ne olduğu belli olmayan insancıklardan beklenir.Sizler önce insan olmayı becerin,sizlerin beyni bulanmış,olanları fak etmemek için yalan dolanla iş götürmeye çalışıyorsunuz. Bende sana bir slogan atarım burda,ama sen bunları anlamazsın.Kapasiten buna elverişli değil...Burda laf cambazlığı yapıp,kendince akıllı olduğunu düşünüyorsun,ama sen gözünün önünü göremiyecek kadar körsün...Aptalsın sanırım sen nur,gerçi nur değilsin,bu benim açımdan kesin.Dikkat edersen tartışmayı bosp mit jurnalcisi tarzında yürütüyorsun..Dünyada kaç milyon insan türkçe konuşuyor biliyormusun?Komşu olan insanlar bir kelime türkçe bilmiyormudur sence,Yunanistan da bile türkçe anlayan ve bilen yunanlılar var.Çürütme gerekçesine bak  )))
Birde kafam çalışıyor diye geçiniyorsun?Dünyada çeşit ırk var,sana bunları sayalım 1.Beyaz,2.Siyah,3.Sarı,4.Kızıl,bunların herhangi birinde milliyet yazıyor mu?Ulus ve ırkı birbirinden ayıramayacak kadar körsün.Hani islamda ırkçılık yoktu?Buradanda anlaşıldığı gibi,müslümanların hiç birşeyi doğru değil.Yalan üzerine kurulu bir din...Yalan söylemek,hemde bu kutsal saydığınız ayda doğru mu?Ben senin Nur olduğuna inanmadığım ve üslubunda provakatör Bospgibi olduğundan seni engelliyorum....Ne sana,nede başka bir bağnaz müslümana cevap vermiyorum artık,sizler insanı alıklaştırmaktan,kör döğüşüne çekmekten başka birşey yapmıyorsunuz çünkü.Birde gerçekten de bir dine inanmıyorsunuz....
|
Zitat:
Zitat von __KAAN__
İnsan saçmalamak istediği zaman saçmalar.Buna kimse engel olamaz.Ben islamiyetin gerçek yüzünü ortaya koymuşum,sende imanına dayalı itiraz et.Fakat itiraz ve karşı sav yerine,yargı,tehdit ve korkutma var.Çünkü,okuyan bir müslüman,herşeyin yalandan ibaret olduğunu anlar.Dipnotu üzerime almam korkma,ben cennet ve cehennemin yeryüzü olduğunu düşünüyorum.Mesela,islamiyet emperyalistlerin elinde oyuncak olmadan önce,orta doğu cennete yakın bir yerdi,dokunsaydık elimizde olacaktı cennet,fakat islamiyet geldi ve cennet olacak yerleri cehnneme çevirdi.Hala yanıyor ve yeni zebaniler atanmış oralara......
Ayrıca bu tartışma,ramazandan önce oldu diye biliyordum ben?
Kaldı ki senin kimseye saygın kalmamış salih,sen eski salih değilsin san ki?Uslubun değişmiş senin,tahammülün yok artık.
|