Thema: Kirliler
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2015, 23:13
__KAAN__

Standard Saçmalamak

Zitat:
Zitat von Nur_Banu Beitrag anzeigen
kanitlarin bunlar mi
resimler_cocuk gelin:
dogu bölgesinde yani kürtlerin cogunlukla yasadigi bölgelerde cocuk gelinler olurdu, cok sükür TÜRK devleti bunuda engelliyor (Ne MUTLU TÜRKÜM DIYENE)
Eger müslümanlarda cocuk gelin olma sarti olsaydi BU TÜRKIYENIN DIGER BÖLGELERINDE de olmali gerekirdi PEKI NEDEN YOK??? DEMEKKI BU UYGULAMA SIRF KÜRTLERE MAHSUS BIR DURUM.

Ben de sana soruyorum KAAN:
Bir baba namusunu satar mi? Dogu gölgesinde ufak kizlari para karsiliginda satiyorlar!!!
Bir baba namusunu satar mi kaan?

Diger resime gelince, ben bu kizlarin niye cimenin ortasinda oturduklarini ve yüzleri niye kapali anlamadim, sen anladinsa bize bir sahmet acikla

linklere gelince:
Bu linkler kanit degil, bunlarla bir mahkemeye gitsen mahkeme kapisini yüzüne kapatirlar neden mi?
- sözde kurbanlarin kendileirni saklama nedenleri celiskili, bu kirsiler neden saklaniyor???
- sözde kurbanlarin verdigi demecte "aralarinda türkler de vardi" bu da ilginc, nerden biliyorlardi türklerinde oldugunu, bu kisilerin irk ayrimi yapmak icin özel dersler mi görmüs?

Konuyu toparlayalim:
sen diyorsun bunu islam yapiyor, bende senden kanit istedim.
Akil var mantik var senin bu kanit olarak buraya eklediklerinde ISLAM NERDE????

TEKRAR DIYORUM: imani olmayanin hem kalp gözü hemde dünya gözü kör olur, sende bu körlük var, ben ne dedim sen ne ekledin
Ben bağnaz bir müslümanın,kabul edeceği hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi sana desem allahına ilişkin kanıt ver,tutar kurandan alıntılar verirsin.Kaldiki bu linklerde dikkat edersen,bir yerde işid elindeki kölelerden bahsediyor ve bu köleler kadın.Bütün dünya bunları bilip lanetlerken,pişkince bunları kürtlere bağlamak(Kaldıki o kadınlar Kürt)anca senin gibi müslüman mı,ırkçı mı ne olduğu belli olmayan insancıklardan beklenir.Sizler önce insan olmayı becerin,sizlerin beyni bulanmış,olanları fak etmemek için yalan dolanla iş götürmeye çalışıyorsunuz. Bende sana bir slogan atarım burda,ama sen bunları anlamazsın.Kapasiten buna elverişli değil...Burda laf cambazlığı yapıp,kendince akıllı olduğunu düşünüyorsun,ama sen gözünün önünü göremiyecek kadar körsün...Aptalsın sanırım sen nur,gerçi nur değilsin,bu benim açımdan kesin.Dikkat edersen tartışmayı bosp mit jurnalcisi tarzında yürütüyorsun..Dünyada kaç milyon insan türkçe konuşuyor biliyormusun?Komşu olan insanlar bir kelime türkçe bilmiyormudur sence,Yunanistan da bile türkçe anlayan ve bilen yunanlılar var.Çürütme gerekçesine bak )))
Birde kafam çalışıyor diye geçiniyorsun?Dünyada çeşit ırk var,sana bunları sayalım 1.Beyaz,2.Siyah,3.Sarı,4.Kızıl,bunların herhangi birinde milliyet yazıyor mu?Ulus ve ırkı birbirinden ayıramayacak kadar körsün.Hani islamda ırkçılık yoktu?Buradanda anlaşıldığı gibi,müslümanların hiç birşeyi doğru değil.Yalan üzerine kurulu bir din...Yalan söylemek,hemde bu kutsal saydığınız ayda doğru mu?Ben senin Nur olduğuna inanmadığım ve üslubunda provakatör Bospgibi olduğundan seni engelliyorum....Ne sana,nede başka bir bağnaz müslümana cevap vermiyorum artık,sizler insanı alıklaştırmaktan,kör döğüşüne çekmekten başka birşey yapmıyorsunuz çünkü.Birde gerçekten de bir dine inanmıyorsunuz....