Thema: Kirliler
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2015, 22:37
Nur_Banu

Standard

kanitlarin bunlar mi
resimler_cocuk gelin:
dogu bölgesinde yani kürtlerin cogunlukla yasadigi bölgelerde cocuk gelinler olurdu, cok sükür TÜRK devleti bunuda engelliyor (Ne MUTLU TÜRKÜM DIYENE)
Eger müslümanlarda cocuk gelin olma sarti olsaydi BU TÜRKIYENIN DIGER BÖLGELERINDE de olmali gerekirdi PEKI NEDEN YOK??? DEMEKKI BU UYGULAMA SIRF KÜRTLERE MAHSUS BIR DURUM.

Ben de sana soruyorum KAAN:
Bir baba namusunu satar mi? Dogu gölgesinde ufak kizlari para karsiliginda satiyorlar!!!
Bir baba namusunu satar mi kaan?

Diger resime gelince, ben bu kizlarin niye cimenin ortasinda oturduklarini ve yüzleri niye kapali anlamadim, sen anladinsa bize bir sahmet acikla

linklere gelince:
Bu linkler kanit degil, bunlarla bir mahkemeye gitsen mahkeme kapisini yüzüne kapatirlar neden mi?
- sözde kurbanlarin kendileirni saklama nedenleri celiskili, bu kirsiler neden saklaniyor???
- sözde kurbanlarin verdigi demecte "aralarinda türkler de vardi" bu da ilginc, nerden biliyorlardi türklerinde oldugunu, bu kisilerin irk ayrimi yapmak icin özel dersler mi görmüs?

Konuyu toparlayalim:
sen diyorsun bunu islam yapiyor, bende senden kanit istedim.
Akil var mantik var senin bu kanit olarak buraya eklediklerinde ISLAM NERDE????

TEKRAR DIYORUM: imani olmayanin hem kalp gözü hemde dünya gözü kör olur, sende bu körlük var, ben ne dedim sen ne ekledin

Geändert von Nur_Banu (30.06.2015 um 22:40 Uhr).