Thema: Kirliler
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.06.2015, 17:56
__KAAN__

Standard Saçmalamak..

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Resimdeki ile , yazdiklarindan , ve islamiyete yaptigin iftiralardan dolayi, seni,
kesinlikle diger tarafta, ayni ortami mekani alani paylasacaginizdan , süphen olmasin.

bence kendini bu kadar cok yorma, cehennem denilen yere gitmek icin bu kadar enerji harcamana gerek yok !

INSAN a Saygin olsa, su mübarek Ramazan ayindan dolayi, insanlarin sinirini bozacak seylerle kisisel ugrassanda, millete bulasmamayi tercih ederdin.

AMA BELIRTTIGIM GIBI, SIZIN CEHENNEME YOLCULUGUNUZ DA YOLUNUZ ACIK OLSUN !!

DipNot: ISLAMIYETTEN ZERRE PAY KAPMADAN, ISLAM HAKKINDA BU KADAR
YORUM YAPAN ZEVZEKLER VARKI ORTAMDA, " Bunlarin varligi dahi,
Kuran i Kerim deki AYET lerin isbatidir !"

simdi sen bu dipnot meselesine kafa Yorma KAAN.
Dip not seni asar !!

Allah seni ve benzerlerini ve islama küfürde olanlari, ISLAH ve hatta ISLAM eylesin !!

salih
İnsan saçmalamak istediği zaman saçmalar.Buna kimse engel olamaz.Ben islamiyetin gerçek yüzünü ortaya koymuşum,sende imanına dayalı itiraz et.Fakat itiraz ve karşı sav yerine,yargı,tehdit ve korkutma var.Çünkü,okuyan bir müslüman,herşeyin yalandan ibaret olduğunu anlar.Dipnotu üzerime almam korkma,ben cennet ve cehennemin yeryüzü olduğunu düşünüyorum.Mesela,islamiyet emperyalistlerin elinde oyuncak olmadan önce,orta doğu cennete yakın bir yerdi,dokunsaydık elimizde olacaktı cennet,fakat islamiyet geldi ve cennet olacak yerleri cehnneme çevirdi.Hala yanıyor ve yeni zebaniler atanmış oralara......
Ayrıca bu tartışma,ramazandan önce oldu diye biliyordum ben?
Kaldı ki senin kimseye saygın kalmamış salih,sen eski salih değilsin san ki?Uslubun değişmiş senin,tahammülün yok artık.

Geändert von __KAAN__ (30.06.2015 um 17:59 Uhr).