Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2015, 21:12
Benutzerbild von Alphawolf
Alphawolf Alphawolf ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen hoch seyrangah'a hitaben;

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Senin sadece milliyetci degil ülkücü oldugunu düsünüyorum. Ayni Banu gibi, o'da ülkücüdür.
Ama sen galiba daha koyu ülkücüsün. Oguz boylarindan, Türk töresinden bahsettigine göre.
Ben burda sirf Banu ile SevtapTuran hanimin ülkücü oldugunu biliyordum. Burda erkek ülkücünün oldudugnu sanmiyordum. Ama yanilmissim gene

Kirim Tatari oldugunu bir yerde okumustum. Anlasilan Cüneyt Arkin'nin hemserisisin! Bende Afsar Türkmeniyim ve kendimde Afsarlarin örf ve adetlerini ögrenmeye calisirim. Ama insallah bir zaman Kirim'da Bahcesaray'i gezmek ve görmek isterim.
Keşke ağız dolusu ve gönül rahatlığıyla '' Ben gerçekten ülkücü (idealist), ya da Türkçüyüm'' diyebilseydim. Ama maalesef öyle bir şeyi iddia etmek bile, böylesine güzel şeylere ihanet etmek olurdu diye düşünüyorum. Evet Kırım Tatar Türk'üyüm. Anne tarafından ise Yörük Türkmen'i.İnşaallah, ben de imkanım olduğunda gezmek istiyorum Bahçesaray, ve Kazan'ı. Keza Çin Seddine kadar olan tüm Türk topraklarını görmek. Benim bilgimin çok kısıtlı olduğu alanlardır özelliklede Oğuzların '' Avşar'' kolu. Bir ara vaktin olursa bilgilendirirsen sevinirim.Bu arada senden de şahsen özür diliyorum, kötü sözlerimi görmeye maruz kaldığın için. Ama ben buyum, nabza göre şerbet prensibimdir.