Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2015, 20:53
Benutzerbild von Alphawolf
Alphawolf Alphawolf ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen T9'a hitaben;

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
sende digerleri gibi kiviriyorsun.

o zaman boynuzlu halinle yasamayi ögrenip bunlari kabulleneceksin.
Ben boynuzlu değilim ama sen büyük bir OROSPUÇOCUĞUSUN. Ulan sabahtan beri hem fikren hem manen ne bok olduğun ortaya çıktı hala sözüm ona ''bel altı'' vuracak o gerzek beyniyle. Hiç bir şeyi bilmiyorsun onunla yaşadığım, sen sadece sana söylenene göre konuşuyorsun. Sadece daha fazla kendini rezil etme 3 mayısta gel... Gelmeyeceğini biliyorum ama ben orada olduğumu kanıtlayacağım burada an be an. Havalanında resmimi çektirerek. Sen çok tecrübelisin '' bunları kabul edeceksin'' diyorsun da sana çok kabul ettirmişler demek ki (!) Sen kadar geniş olamadığım için kabullenmem mümkün değil. Dedim ya bizim durumumuzda birimizden birisi ölmeli. Yoksa ben her önüme gelene geçene küfür eden, tartışan düşmanlık besleyen birisi değilim. Şimdi susuyorum dedim, sen gene yazdın. Üstelik '' asam yerine koymuyorum'' dediğin insana (!).KENAN, ben unutmam, unutturmam...Bilerek kimsenin canını yakmadım, dalımı kıranın hayatını sikerim. Bu bile bile kötülük yapmamış insnaların ortak özelliğidir. Susuyorum Kenan, sen kıvırmana devam et.