Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2015, 20:37
Benutzerbild von Alphawolf
Alphawolf Alphawolf ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen T9'a hitaben;

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
gelecegim deyipte gelmeyen cok klavye kahramani gördük.

arkadaslarina sor adresi versinler
Sözlerindeki çelişkileri bir fark etsen Kenan ya da manbee. Hem beni Almanyaya gelememek, sana ulaşamamak ile, kendi nohut ve şerefsiz karakterine göre '' acizlikle'' tahkir etmeye (aşağılamaya) kalkıyorsun, hem diyorsun ki '' sen kim oluyorsunda ben senin ayağına geleceğim''... Benim ayağıma gelmek bu kadar koyuyorsa, bu kadar önemsiz bir şeyse, o halde cümlenin sonunda ki '' 3 mayıstan sonra ''kız'' diye hitap edilecek gelmediğin takdirde'' diye yazman aslında çok büyük bir çelişki. Sende haklısın aklın bulandı, ilk defa kendini yoketme pahasınada olsa, seni yoketmek isteyen birisi var karşında. OROSPUÇOCUKLUĞUNU, sahip olduğun ŞEREFSİZLİĞİ Logic( mantıksal) ve Didaktik ( öğretici) şekilde ispatlayan birisi var. Şimdi kısaca söyleyeyim ve daha fazla bu konuyu işgal etmeyelim. Ağzında lafı eveleme geveleme, ben Turgutludayım, sana resmen seni öldüreceğim diyorum, hakaret ediyorum sana daha öncede açık kapı bıraktım ister gayri meşru ister meşru tüm yollardan bana dersimi ver. Ve daha fazla martaval okuma. '' Yarim'' dediğin kişide tc kimlik numarama kadar hepsi mevcut. Eğer o vermezse sana bu bilgileri, yaz mesaj kutuma ben sana vereceğim bilgilerimi. GÜÇ sende manbee en azından iddia ediyorsun, buyur gel işini 3 mayısada bırakma.