Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.04.2015, 13:06
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Vatanıma Mılletıme Veeeee Cumhurıyetıme Savas Acan Bütün Serefsız Terörıstlerı Lanetlıyorum !!

Bu Günlerde Pek Bır Düsünecek Bır Sey Kalmadı !!

Türküm Dıyen Okadar Kansız , Pıc Ler Dolmus Kı ülkeme !!

Bılıyorduk Kansızlıklarını !!

Lakın Bu Kadar Olduklarını Tahmın Etmıyordum !!

Artık Hıc Bırıne , Sabrım Kalmadı !!
Bence bu isin arkasinda Hakan Fidan güdümlü MIT ve onu kendi amacina kullanan AKP var.
Akil var mantik var, bu suikast kime yaradi? Kendi akillarinca AKP'ye yaradigini düsünüyorlar.
Cünkü artik darbe tehlikesi kalmadi. Ama magdura yatma edebiyati AKP'nin genlerine islemis.
Ama bu oyun cok tehlikeli bir oyun. Gene kan akitmak istiyorlar.
Ben Basbakan midir Cumhurbaskani midir kimdir, o'nun bir kere uzlasmaci konustugunu duymadim. Hep bagirma, cagirma, tehdit ve saldirganlik tavirlar.
Aklima babasi Yemen'de sehit olan pehlivan dedem geldi. Bu askerligi döneminde Istanbul'da gönderilmisti. Orda bir kabadayi gögsünü gererek hep böyle var mi lan bana yan bakan, burda ben varim diyerek hep böbürlenmis. Pehlivan olan dedemde bi ayaga kalkmis buna bir tokat patlatmis, Osmanli tokati da degil 16 Türk devletini toplasan o kadar sert bir samar atilamaz galiba.. Sonra bu sözüm ona kabadayi bes metre ucup kicinin üstüne düsüyor. Sonra benim yanimda bi de sen varsin demis.. Dedemde ona demis ki bak ahmak herif. Burasi Istanbul. Burda daha ne yigitler var, otur artik yerine demis..

Sen hep benzin dökersen birileri eninde sonunda atesi de yakar! Bu olay ayni MIT'in molotow coktaili ile kundakladigi o otobüste yanan kizin haline benziyor.

Kabatas'ta basörtülü sözüm ona "namuslu bir bayanin" ciplak erkekler tarafindan tacize ugradigi yalanina benziyor.
Camide icki icildi masalina benziyor. Resimler bir kac gün sonra gelecek denileli aradan 90 hafta gecti..

Bana bir inandirici tarafi yok. Kusuruma bakma!

Bir coban varmis zamaninda, hep köylüyle alay edermis.. Köylü sürüye kurt daldi demis bir keresinde. Bütün köylüler ellerinde ne varsa alarak kosarak gidiyorlar. Ama kurt yok. Coban pismis kelle gibi siritiyor saka yaptim kurt yok..

Sonra bir kac gün sonra millet kosun, sürüye kurt daldi, gene köylüler apar topar koyunlarini kurtarmaya kosuyorlar, ama gene kurt yok. Coban gene pismis kelle gibi siritarak kahkaha atiyor ve saka diyor..

Günün birinde gercekten sürüye kurt daliyor ve coban kosun köylü kosun sürüye kurt daldi diyor bu sefer de köylüyler yürü git isine. karsinda ayi mi oynatiyon deyip bunu ciddiye almiyorlar..
Olan sürüye oluyor...Millete de, eh netice de cobana da...

Geändert von seyrangah (02.04.2015 um 13:42 Uhr).